|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lakota
17.3.2005 16:20:03   
chips
Punce mislim da bom pojedla celi hladilnik.
To ni več normalno.
:modri::roza: sem ugledala 1.3. ampak sedaj pa že celi teden ko se zbudim mi je slabo moram hitro nekaj pojesti, potem pridem čez eno uro v službo in sem že spet lačna (pojem pomarančo ali nekaj od sadja).Potem pa že čez eno uro hitim po malico (delam fizično delo- kuhinja). In okrog enih spet malo sadja da lažje zdržim do kosila ko pridem ob 15:30 domov.To je noro.
Kdaj se bo to končalo????
Komaj čakam da bo 22.3. da grem na pregled. Delati ne morem ker mi hrana full srdi!!!Mi kr gor vzdiguje.Upam da bo kmalu bolje!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lakota
17.3.2005 17:17:11   
Anja
Halo!

Tukaj še ena, ki bi pojedla vola in pol :-) No, vse razen sladkega, kislo zelje njami, juhice, krompir ipd. Cukra videt ne morem. aja pa vsak dan sko0raj obvezno kruh in sir.
Jem pa ob 8.45, pa ob pol 1, potem ob 5 popoldan in seveda :hudicek: zvečer ob 8. Ponavadi cel liter srbske vložene solate, al pa kozarec rdeče pese, al pa kumarc pa seveda 2 kosa kruha zraven :ups: bajs
Aja sem pa v 9 tednu, upam, da me požrešnost in sviiiiiiiiinjska utruuuujenost hitro mineta.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lakota
17.3.2005 19:34:11   
bobek05
Draga Anja,
pri meni je bilo pa ravno obratno. Do 12t mi je bilo non-stop slabo in sem se morala dobesedno siliti s hrano. Bruhala sicer nisem kaj dosti, ampak če ti je CEL dan slabo, verjami, da je to za znoret. Pa sem morala jesti same take stvari, ki 'zaposlijo' želodec (testenine, kruh ipd.). Konec 12t sem pridelala "komaj" 3kg, potem do 17t 4kg in potem se je začelo. Ko sem prestopila mejo 18t se je začela POŽRTIJA. Zdaj sem v 25t in sem do sedaj že nabrala kakšnih 10kg. Ful sem lačna. Jedla bi ves čas. Res je, da zadnje dneve opažam, da malo manj pojem (količinsko) kot prej, ampak še vedno... Baje bi se naj :nosecka: najbolj zredile v 2. tromesečju. Srčno upam, da to drži, ker se bom drugače razpočila na koncu nosečnosti. :((:((:((

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lakota
17.3.2005 20:12:47   
chips
Ja jaz pa jem najprej ob 7.30, nato ob 9:30 in potem ob 13:00 in spet kosilo doma ob 15:30(ga že komaj čakam ko pridem domov).Potem pa spet ob 18:00 in zvečer okrog osmih!!
Če pa ne jem mi je pa tako slabo da bi kr bruhala če bi lahko ampak ne morem!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lakota
17.3.2005 20:16:47   
Alina_alin
Mi je kar malo lažje, ko berem, da se še druge ukvarjate s temi kg. Tudi jaz zmerom lačna, se mi zdi, da se kar kontroliram pri hrani, pa vseeno pridelala že 13 kg - sem v 28t... Tudi jaz upam, da se mi bo zdaj nabiranje upočasnilo...Sicer mi vsi pravijo, da se dodatnih 13 res ne vidi. Ker ni šlo vse v trebuh, tudi bedre, ta zadnjo in seveda prsi... Sicer pa, hujšali bomo potem.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?