Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Že na nekaj temah spremljam uporabnika Dr. House in zdi se mi, da je zelo nesramen, zadirčen do ostalih članov ringaraje, zato bi vas prosila, da se ga primerno opozori. Morda ima danes samo slab dan, vendar takšno obnašanje ni primerno.
Upam, da se kdo strinja z mano.
Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila.........
House pač napiše to, kar si misli. Če ti je preveč, potem beri telefonski imenik!
Že na nekaj temah spremljam uporabnika Dr. House in zdi se mi, da je zelo nesramen, zadirčen do ostalih članov ringaraje, zato bi vas prosila, da se ga primerno opozori. Morda ima danes samo slab dan, vendar takšno obnašanje ni primerno.
Upam, da se kdo strinja z mano.
Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila.........
House pač napiše to, kar si misli. Če ti je preveč, potem beri telefonski imenik!
Meni se zdi dr. House pač provokativna oseba. Najbrž že ve, zakaj ravno na tem forumu. V bistvu pa nič katastrofalnega, v primerjavi s nekaterimi tukaj.
Kakšna dr. na tem forumu pa tudi ne bi škodil...npr. kakšen psihiater ali psiholog.....ali pa vsaj v tem smeri....
< Sporočilo je popravil Marogica -- 7.10.2008 21:27:06 >
Pa kje za vraga najdete toliko časa da se jajčkate z toliko nicki
Jaz več nimam pojma kdo je kdo
Se tudi jaz sprašujem . Cel teden sem bila brez interneta (pa še prej le občasno na RR), včerja pa zasledim tega doktorja - iztočasno sem še serijo na TV gledala. Pa sem že mislila vprašat, ali je to nova oseba na RR ali se je katera zopet preimenovala.
In če se vam zdi, kako je vse to zabavno, kar poglejte na med.over.net kam takšni izpadi peljejo - forum naredijo popolnoma neuporaben. Nekdo bi res nekaj rad izvedel, povedal, delil z drugimi, potem se pa najdejo takšni, ki samo smetijo forum. Na forum naj vsak napiše, če ima res kaj povedati. Neumnih vprašanj ni, so samo neumni odgovori!
Mimogrede, tudi izjava Bumeranga: "Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila........." meni osebno veliko pove o človeku. In to ne v pozitivnem smislu. Če ne znate na kulturni in nežaljiv način napisati, da se z nekom ne strinjate, raje ne napišite ničesar.
< Sporočilo je popravil urška84 -- 5.11.2008 9:23:34 >