Zakaj se to dogaja? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nanč -> Zakaj se to dogaja? (6.10.2008 22:43:58)

Naša punca(3,5)Je že od drugega leta brez plenic,tudi ponoči ni bilo problema,nikoli.Čez dan ji je tu in tam všlo,ponoči pa ne.Glede tega je res bila čista.Zdaj pa se je že drugič v 14 dnevih zgodilo,da se je ponoči prav polulala.Potem pa se zbudi in joče.Nič ne pove zakaj,nič je ne boli(mehur).Sem jo tudi vprašala,če se česa boji,pa pravi,da ne.Res nevem čemu bi to pripisala??Je možno da je krivo to,ker je s septembrom prestopila v večjo skupino?Sicer vzgojiteljice pozna od prej,nekaj vrstnikov iz mlajše skupine je tudi šlo z njo naprej,celo njena ljubljena prijateljica.

mlinar -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 6:59:34)

Vsaka stvar rabi svoj čas prav tako otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Volga -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 7:02:02)

Morda jo zebe?

Spark -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 7:46:44)

Naša punčka bo decembra stara 4l, in je tudi že od drugega leta suha, pa ji je v zadnjem mesecu nekajkrat ponoči ušlo. Ampak temu pripisujem to, da je bila malo prehlajena in ponoči se odkriva in ji je mrzlo. 

mala -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 7:52:47)

Mogoče je pa tok trdno spala, da ni mogla povedati, da jo tišči lulat in ji je pač ušlo. Ne vem če je treba pri taki stvari iskati psihičen razlog[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

nanč -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 11:56:16)

Mogoče je pa tok trdno spala, da ni mogla povedati, da jo tišči lulat in ji je pač ušlo. Ne vem če je treba pri taki stvari iskati psihičen razlog

Zakaj pa ne psihičen razlog?Sicer ga ona res po moje nima,vsaj upam da ne.Sem pa jaz kot otrok veliko ponoči močila posteljo,še v OŠ in sem imela ker fajn psihičen razlog,obe s sestro.
Mislim,da bo kr to,da je malo prehlajena.Zebe jo pa tud ne,ker ima debelo odejo+gretje.

ursakatja05 -> RE: Zakaj se to dogaja? (7.10.2008 13:25:26)

je kriva sprememba okolja in to ponoči pol pride do efekta? mogoče jo zebe, je prehlajena?
pri nas je bila par dni sicer čez dan totalno prelulana ko so šli iz jasli v vrtec, pa je imela vse iste otroke v skupini in vzgojiteljico ki jo je poznala.

Stran: [1]