A še katera gleda? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mmetel6 -> A še katera gleda? (17.3.2005 15:54:48)

Ne, ne bom govorila o slavnih mehiških telenovelah. Zanima pa me, ali še mogoče katera gleda Gozdarsko kočo Falkenau na HRT 1? Spomnim se, da sem jo gledala že, ko sem bila še v osnovni šoli. Ostala mi je v spominu in sem zelo vesela, da imajo Hrvatje nekaj pametnega za gledat.
LP, Marjeta

P.S.: se opravičujem, če tema ne sodi ravno sem.

dory -> A še katera gleda? (17.3.2005 15:56:52)

Zakaj ne bi slo sem...saj so tle ja vsakdanje stvari..drgac pa smo gledal marsikej,a odkar je mali ni vec casa:zmeden:

india -> A še katera gleda? (17.3.2005 16:04:39)

Kaj imajo Hrvati nove epizode, ali so začeli od začetka? Najprej sem Falkenau gledala na Avstriji,potem pri nas, pa pri Hrvatih, pa zdaj ne bi gledala še enkrat, oz. četrtič??? Drugače pa je to res extra zadeva!:miska:

frutka_ -> A še katera gleda? (17.3.2005 16:25:58)

Jaz sem jo tudi full rada gledala v OŠ na SLO1. Full mi je bil všeč tale g.Martin in mi je bilo res hudo, ko mu je umrla že druga žen. On ami je bila tudi tako fejst. Angelika je bila, ne?!
Da pa jo predvajajo na HRT pa nisem vedela. In kaj se dogaja???

frutka_ -> A še katera gleda? (17.3.2005 16:34:27)

Kaaaaj...zakaj je Andreja umrla??? Kaj ni ona gozdarjeva hči, ki je študirala medicino, taka luštna in prijazna?!

Meggi -> A še katera gleda? (17.3.2005 17:06:09)

NO to je res bila tako družinska nadaljevanka.

In kaj lahko gledamo zdaj. NIIIIIČ

pOP TV samo streljanje, RTV pa vse neki dolgocajtnga. Sploh ne vem zakoj plačujemo tv???

CUKRČEK -> A še katera gleda? (17.3.2005 17:42:31)

Meni se zdi Falkenau še slabši, kot mehiške telenovele zato.......ta Martin (in ostali, seveda) so tako hudo pocukrani- bognedaj, da bi imela takega moža, bi že zdavnaj "škripnla" zarad sladkorne. :)-

mmetel6 -> A še katera gleda? (17.3.2005 19:15:23)

Na HRT je že kar dolgo časa ta nadaljevanka. Začeli so s prvo sezono, sedaj se pa kar nadaljuje. Trenutno predvajajo epizode, ki so bile posnete leta 2000. Sem pa včeraj našla stran o gozdarski koči, kjer sem zasledila, da še snemajo epizode. Menda že sedemnajst let. V začetnih serijah je bilo res smešno, kakšen način oblačenja so imeli in če se prav spomnim, tudi pri nas se nismo nič drugače oblačili. Sedaj so pa že bolj "napredovali". Tudi Susanna, zdajšnja Martinova žena vozi Golf IV ... Včasih je kakšen del res malo preveč pocukran, drugače pa se mi zdi, da se kar dobro nanašajo na realno življenje, življenje v in z naravo. Meni je všeč, bolj kot telenovele (čeprav včasih tudi kakšno pogledam).
Andrea pa je umrla zaradi zadušitve, ko je v gorečem gozdu iskala svojo hčerkico. Ta pa zaradi šoka sedaj ne govori več ...
LP, Marjeta

Anonimen -> A še katera gleda? (17.3.2005 19:25:27)

Torej je ob 9:15? Kdaj? Čez teden al tut kdaj ob vikendih? Ena redkih prebavljivih nemško govorčeih nadaljevank..jst bi pa rabla mal nemščino ''poslušat''.

lp,:fis:

*HONEY* -> A še katera gleda? (17.3.2005 19:54:08)

Joj,jaz se je tudi spomnim...in sestra jih tudi full gleda zdaj.
Pa dinastija.So jo že 2xponovili na kabel1.
Paše včasih kaj starejšega gledat. KOmaj čakam,da bojo spet prijatle in sex&the city ponavljali.

LP

Stran: [1]