Previjalnice Lj.-Kranj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sibil_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 15:42:23)

V soboto se imamo namen odpraviti na izlet na Gorenjski in Ljubljanski konec, pa prosim za pomoč.:kuza:
Mi lahko lepo prosim napišete kje so v Ljubljani in Kranju previjalnice, da bom lahko svojega sinkota previla?Pa da so čiste in tople....namen imam pa iti v Kranju v Pikapolonico v Ljubljani pa v Citypark.
Hvala za info že vnaprej,LP iz Obale,:morje:
Sibil

*metuljčica* -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 15:53:23)

PREVIJALNICE IMAŠ V CITY PARKU IN TO DVE ENO NASPROTI MOBITELA DRUGO PA NASPROTI TOMAS SPORTA.

PREVIJALNICO IMAŠ TUDI V BABY CENTRU, ARIJELU, MERKURJU (KI JE POHVALE VREDNA)SEVEDA JE PA TUDI V LECLDERKU. :sloncek:

dory -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 15:54:47)

V kranju je ena ziher v tavelkem mercatorju na planini ( sej je tam ze planina ane:zmeden: )...

Sibil_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 15:59:28)

Hvala za hitre odgovore...:rozica:
LP,
Sibil

Anonimen -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 16:01:28)

Ja, kaj pa jaz vem. Lahko bi že bla Planina ampak v nobenem primeru pa to ni blizu Pikapolonice. Zdaj pa rzmišljam, kje bi lahko bil kakšen wc blizu Pikapolonice. Ker je zraven Mercator in en lokalček, bi si upala trdit, da je Jankovič poskrbel za previjalnico. Če pa ni, potem se pa moram zapeljat čisto na drugi konec Kranja, kot je že Teja rekla, v Mercator, ali pa v Merkur, ki je čisto zraven.

viv_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 17:15:47)

V centru Kranja imajo previjalnico v McDonaldsu!

Če si boste pa v miru zaželeli kavo pa pojdite k Pečjaku (za kinom center) kjer imajo fletno igralnico pa res ni zakajeno!

lp

viv_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 17:21:21)

Mi sicer prakticiramo kar previjanje v prtljažniku - imamo enoprostorca, tako da odpreš prtljažnik, daš podlogo na tla in to je to :)

Sibil_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 17:59:18)

Hmm-ja to sem tudi sama gruntala, za previjat v prtljažniku, ampak a ni še vseeno malo premrzlo?:zmeden2:
A vi to že zdej prakticirate?
LP,
Sibil

Lunca1 -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 18:22:28)

Mislim da je tudi v Mercatorju na otoku previjalnica, se pravi čisto zraven pikapolonice.

Sabla -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 19:28:37)

Če boš šla v Pikapolonico boš svojo :duda: lahko previla v previjalnici v Merkatorju.

viv_ -> Previjalnice Lj.-Kranj (17.3.2005 19:34:51)

Ja zdaj te dni je že kar okrog 18 čez dan, to pa ni več tak mraz... se da na brzino na sončku previt.

Rozalija -> Previjalnice Lj.-Kranj (18.3.2005 8:52:18)

LJ tudi Emporium.

Drgač pa voziček potisneš v kakšen kot Wcja ali podobno pa otroka previješ, al pa v avtu (saj ga lahko segreješ) na zicih. Pa kar tam v wcju ob umivalniku, če je kaj pulta....

Improviziraj!

Stran: [1]