kaj nakupiti? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> kaj nakupiti? (17.3.2005 15:27:41)

Čau!Naj mi katera,ki ima poletnega otročka svetuje,kaj in kako obleči dete,ki bo rojeno junija?A ga lahko daš kar v kratke rokave in to...??Sploh ne vem,kaj naj nakupim.Me kar malo panika daje,čeprav imam še dovolj časa za vse.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Help!
Aja,kje lahko kupim jogi za v košarico?Košarico imam,nimam pa posteljnine in jogija.Po vseh trgovinah kar sem gledala,sem našla nekaj malega posteljnine,ma ni velike izbire,jogijev pa ni nikjer.
ČAUČAU!!




bini -> kaj nakupiti? (17.3.2005 16:23:21)

naša je junijsko dete.
rabila boš bodije - kratek rokav in dolg rokav, tisti brez rokava pri nas niso prišli v poštev,ker jo je kar hitro zeblo.Bodiji so najboljši tisti za zavezovat, da ni treba čez glavo vlečt - to sovražijo ti picki mali. Kupi tud nekaj kratkih majčk, pa kratkih hlačk - pa ne preveč! najbolj hvaležne so tiste hlačke oz. tanke žabice, ki imajo nogice.. kaj drugega se ne spomnim.
Za košarico je pa najbrž najboljša kakšna debelejša pena, vsaj mi smo to imeli v zibki...potem za posteljico boš pa kupila jogi..
nekaj izbire imajo tukaj - http://www.odejca-sp.si/
upam da sem kaj pomagala :kuza:
pa lep porod ti želim :rozica:




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2005 16:25:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mamsi -> kaj nakupiti? (17.3.2005 20:14:03)

Tudi moja je junijska. Najbolje je, da počakaš na šolo za starše, kjer boš zvedela za točen seznam stvari, ki jih potrebuješ in kako obleči otročka prvih 6 tednov. Potem pa v nabavo. Men je res zlo prav prišlo čisto vse, kar so svetovali, ničesar ni blo ne preveč ne premalo.;)

Slišala boš tudi, da novorojenčka odneseš iz porodnišnice v dveh bombažnih majčkah, v tetra plenici s povijalko, čez hlačke, bombažno kapico, bombažno odejico. Kasneje je pa odvisno od vremena, mi smo lan imel kar hladno, zato je mela kar precej po 2 majčki na sebi, če je bilo toplo pa eno.




frutka_ -> kaj nakupiti? (17.3.2005 21:22:15)

Mojca tako lepo si napsala kot da bi mi misli brala...:bravo::bravo::bravo:Vse sem storila enako kot ti!

Jaz sem imela tudi stvari pripravljenje za tri, ne samp za enega. In tudi meni ni všeč, ko imajo gor zavihano in preveliko tako da sem mu kupila kar nekaj stvari 56.

Nabavi si dekice in odejice. Te ti povsod pridejo prav. Jaz sem imela eno vedno v avtu, eno v vozičku, tretjo pri babici...še zdaj mi full prav pridejo!

Joj, kako je luštno to pripravljanje...:angel::angel::angel:




frutka_ -> kaj nakupiti? (17.3.2005 21:27:14)

Zdaj kakšno košarico imaš. Ker za te klasične pleten košarice prodajajo posteljninice v BC. Prav tako pa jogije. Jaz sem imela pribl. tako košarico:http://www.mothercare.com/invt/ly8675&bklist=invt,5,,shonursery,nurcotscribs,cotcribsmosesbaskets
in je v njej namesto jogija le plastična podloga. Morda namesto jogija kupi tisto peno, ki ti jo vrežejo po meri in jo dobro zaščiti z bombažnimi rjuhami, da ne bo vroče!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2005 22:41:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2005 22:52:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]