|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica-košarica
17.3.2005 15:17:29   
pixel
Živjo, sem julijka in počasi že začenjam nabirati opremo. Zanima me, zakaj se potrebuje košarica za voziček. A ni dovolj, če imaš lupinico - avtosedež od 0 do 15? Če ni, zakaj so naredili tak avtosedež, da gre na voziček??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lupinica-košarica
17.3.2005 15:27:16   
*pika*
Halo, mi bomo zibali v začetku junija in to tudi mene zanima. Imam že voziček in ker bo poletje sem se odločla, da košare ne bom kupovala in bom imela kar lupinico. Skrbi me sam nekaj, da pikici ne bi bilo preveč udobno, če bomo zunaj kakšno uro ali dve, al pa več?
By, Pika

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lupinica-košarica
17.3.2005 15:49:11   
*metuljčica*
:roza::duda:PUNCE NI PANIKE MI SMO RODILI KONEC NOVEMBRA PA JE BILA TUDI PO 3 URE ZUNAJ V LUPINICI, KO SM HODILA PO TRGOVINAH. NIČ NE BO NAROBE, SAMO PODLOŽITE JO Z DVEMA TETRA PLENICAMA ZLOŽENIMA NA 3 DELE, TAKO, DA NE PADE OTROK VANJO, AMPAK, DA JE LEPO UDOBNO NAMEŠČEN. NPR. LUPINICA PEG PEREGO JE ZELO GLOBOKA, ZATO SO MI SVETOVALI DA JO POLOŽIM IN TUDI SEM JO, PA JE BIL VSE OK. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lupinica-košarica
17.3.2005 16:12:33   
pixel
Midva sva kupila voziček Quinny formula, lupinico pa maxi-cosi cabrio. A v tej lupinici je treba tud podložit? Pleničke daš pod celo:duda: al samo pod glavico, ritko, hrbet??? A sem spet kej neumnega vprašala??
Se pravi, da je košarica mišljena kot zaščita pred mrazom?

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lupinica-košarica
17.3.2005 16:15:58   
*metuljčica*
PLENIČKO DAŠSAMO POD RITKO. ZLOŽIŠ NA TRI DELE POTEM PA PREPOGNEŠ TAKO DA DOBIŠ VELIKOST KOT ENA SLIKA 15 X 10, TO MISLIM DA JO ZLOŽIŠ NA TRETINE.:kuza:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lupinica-košarica
17.3.2005 17:03:19   
san
mi smo imeli pa kosaro quinny in nisem bila prevec zadovoljna:(, tako da ce bi kupovala se enkrat bi izbrala lupinico, ker se mi zdi veliko bolj prakticna in dalj casa uporabna

lp s:)

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lupinica-košarica
17.3.2005 18:30:10   
Lunca1
V lupinici obvezno podloži pod ritko. košare so pa res bolj nujne pozimi kot pa poleti.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lupinica-košarica
17.3.2005 18:34:38   
lan
No,mi smo kupili oboje (imamo Quinnyja),kosaro in lupinico,ki je nujna.V kosari je bil mogoce 5-krat (pa je novembercek),tako da smo stran vrgli denar.
Meni osebno je bilo bolj prakticno lupinico gor na vozicek dati,kakor,da bi ga iz avta prelagala v kosaro in kosaro na vozicek....
Je pa res,da nekateri dojencki niso prevec navduseni nad lupinico,nas je na sreco bil.
:nosecka: raje si sposodite kosaro,ce imate moznost.Ne jo kupovat,razen,ce ste pristas tega,da mora :duda: biti v vodoravnem polozaju do 6 meseca.
Vso sreco vam zelim ob izbiri opreme za pikce!

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   lupinica-košarica
17.3.2005 19:44:43   
Naja31
Ojla,

nam so pa v soli za starse rekli, da je lupinica namenjena izkjlucno za voznjo v avtomobilu in nikakor ne za sprehode ali lezanje v njej, ravno zaradi tega ker naj bi novorojencek moral lezati na ravnem.
Mi imamo kosaro in lupinco in se bomo vsekakor drzali tega navodila.
Sem pa tu na RR zasledila zelo razlicna mnenja o tem. Ene mamice se izogibajo lezanju v lupinici, druge pa jih imajo samo v lupinicah, tudi cez dan.

Lp, Naja

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   lupinica-košarica
17.3.2005 20:13:13   
Anonimen
Jooooj, bog ne daj čez dan imeti novorojenčka v lupinici. Ubogi otroci! Lupinica je za v avto in pozneje, ko je otrok star kake tri mesece, se ga lahko da v lupinico, pa tudi ne vsakodnevno za nekaj ur skupaj. Čimveč naj ležijo na ravnem, najbolje če lepo v miru v svoji posteljici oziroma doma v stanovanju. Na sprehode pa v vozičkih v vodoravnem položaju.

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   lupinica-košarica
17.3.2005 21:15:21   
lan
No vidis,pri nam v materinski soli so pa rekli,da ni nic narobe ali nevarno za otrocicka,ce je recimo na sprehodih v lupinici.Rekli so edino,da dojencki ponavadi niso radi v lupinici.
Midva sva ga na sprehod vozila vecinoma v lupinici in je vse vredu z Lanom.Je pa res,da sva jo na zacetku podlozila,tako da je Lan lezal skoraj vodoravno.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   lupinica-košarica
18.3.2005 8:18:09   
Olivija
Živjo,

midva imava košaro in lupinico (Peg perego) in sva zelo zadovoljna z obojim. Košara je velika, tako da je kr za ene par mesecev. V lupinici smo jo pa vozili (v kombinaciji z vozičkom) od enega tretjega meseca naprej, samo to bolj za v trgovino, pa za na hitrco v mesto. Ta naš drugi pikec bo pa bolj jesenski in se mi zdi, da je res košara bolj primerna, so nekako bolj zaščiteni pred vetrom in mrazom. Evo naše izkušnje in srečno pri nakupovanju!

LP

O.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   lupinica-košarica
18.3.2005 8:47:16   
Rozalija
Lupinico maxi-cosi cabrio ni treba podlagat, ker ima nastavek za novorojenčke... pač en gumb premakneš in se neka mrežica premakne in je dojenček lepo v lupinici.... Tako da bi ga plenica motila

Jaz nisem imela košare, ker mi je bila blesava, tako da sem jo vozila v lupinici.... res pa je bila v lupini le na sprehodu ali v avtu, doma vedno na tleh....

Lahko pa v lupini tako lepo zaviješ otroka, da je isto zaščiten, pa če je jesen ali zima si lahko omisliš vrečo za v lupino...

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   lupinica-košarica
18.3.2005 9:32:21   
pravljica
jaz imam tudi quinnyija, lupinica maxi cosi je itak obvezna, za košaro sem se pa odločila, da kupim samo rabljeno, nove ne bi kupovala...se mi zdi pa praktična, ker bomo v bistvu maximalni del poletja preživeli zunaj, veliko se potepamo, tudi na morje bomo šli za več tednov, tako da lahko košaro uporabimo tudi namesto prenosne posteljice v prvih mesecih...pa še všeč mi je :)
45.000 sit vsekakor ne bi dala zanjo!

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   lupinica-košarica
18.3.2005 21:58:55   
Pupica
Punce, tudi midva sva imela košaro in lupinico. In naša princeska se je do 6 meseca vozila v košari, saj je takoj zaspala v njej.V lupinic je pa zdržala nekje do 1,5 meseca, potem pa tudi sedeti ni hotela v njej, razen če smo se peljali.
Ne znam si predstavljati, da ne bi imela košare. Le tako se otrok spočije in naspi tekom dneva, pa tudi lupinica je bolj zaprta in je otročku v njej veliko bolj vroče.

Pa še z strokovnega stališča naj vam položim na srce nasvet, da to za otroka ni dobro, da je tako skrčen, ker trpi njegova hrbtenica.
Saj ni treba da kupiš najboljši voziček, če ni najboljši za otrokovo zdravje. Kupite košare, če en nove pa vsaj rabljene, ali pa tak voziček, ki se ga lahko uporabljaod rojstva naprej(to se pravi, da se mu naklon spusti v čisto ležeči položaj)
...in otročkove hrbtenice vam bodo hvaležne!

Lp:rozica:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?