Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tjula -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (17.3.2005 15:09:47)

Letos se odpravljamo v to smer - ogledujemo si Crikvenico, še bolj konkretno pa bližnji Dramalj in čisto konkretno naselje Kačjak. Imate kakšne izkušnje s tem krajem? Predvsem me zanima, kakšne so plaže in kako je s senco za otroke? Tennnnnksssss!

*metuljčica* -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (17.3.2005 15:55:02)

:bravo:TRI LETA NAZAJ SEM BILA V CRIKVENICI IN JE ZELO LEPO, PLAŽE SO LEPE PA TUDI SENČKA SE NAJDE. POGLED IMAŠ ZELO LEP, TKO ČE BOSTE ŠLI TJA VAM SIGURNO NE BO ŽAL, PA ŠE DALEČ NI TAKO PREVEČ.:morje:

tinčica -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (17.3.2005 17:13:33)

jaz sem bila v kačjaku lansko leto, superrrrrrrrrrrrr

total -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (17.3.2005 17:34:24)

MIdva sva bila v Kačjaku pred 3 leti pa je bilo super,edino kar me je motilo v naselju je ful strmo ko greš iz plaže,vse te mine ko prideš do hišk.Drugače lepo,v glavni sezoni gužva.

Lp:sloncek:

Anonimen -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (17.3.2005 17:53:45)

MI smo bli ene 2 leti nazaj-Crikvenica, Selce pa tam malo in je bilo super!!!:bravo::sloncek:

Tjula -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (18.3.2005 7:53:10)

Tinčica, a mi lahko malo bolj opišeš tale Kačjak? Kakšna je pa plaža? Peščena?

tinčica -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (18.3.2005 10:17:30)

ne ni peščena en konec je tak bolj droben kamen na drugi strani pa je beton pa pomoli. tam k je kamen je ful fajn za otroke pa še spomnim se da jih je bilo veliko. edino tisti klanec te ubija do plaže.

drugač pa imaš zvečer blizu crikvenico tam pa ful dogaja.

Tjula -> Bliža se morje!!! Ali ima katera izkušnje s Crikvenico in okolico? (18.3.2005 11:03:11)

Tinčica, hvala. Definitivno si bomo zadevo ogledali.

Stran: [1]