veter in sprehodi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Natas@ -> veter in sprehodi (17.3.2005 15:06:08)

Ne vem, če je bila ta tema že obdelana, pa me vseeno zanima. Kako oz. če sploh hodite s svojimi :duda: ven, če piha. Pri nas zadnje dva dni kar močno piha. Dokler jebil v lupinici oz. v vreči mu veter ni pihal. Sedaj pa ko je v polsedečem položaju pa mu piha, gre mu tudi na živce.
A vseeno hodite na sprehode, kjub vetru?
Ali obstaja kakšna zaščita?
Kako pa vaši prenašajo veret?
Lp

mamsi -> veter in sprehodi (17.3.2005 15:24:03)

Veter naše :duda: prav nič ne moti, če je v naročju, v vozičku pa godrnja če je veter, sonce, megla al pa sneg, tko da ti ne vem povedat, če je veter nadležen. Če je primerno oblečen, pomoje ni problema.

niki5 -> veter in sprehodi (17.3.2005 16:23:36)

mi normalno hodimo, samo ga imam še v košari.

lin -> veter in sprehodi (17.3.2005 19:49:53)

Nas nič nevstavi,niti burja,smo res v vsakem vremenu odzuni,no razen če dežuje,pa še to če samo malček rosi,damo dežno varovala pa vsaj za pol ure ven,je pa res da če piha se bolje oblečemo,fajn namažemo obrazek s kremco.veter-mraz,pa strehco na vozičku dol potegnemo in gremo

puncica -> veter in sprehodi (17.3.2005 19:58:46)

Naša tud ni marala vetra, sploh takrat ko je ful mrzlo pihal. Danes pa se ni nič razburjala, je kr fajn pihal, pa je hotla veter prijet:)- Je pa ne izpostvljam preveč a kaj ko se kar naprej nagiba in hoče ven gledat.

Kako to uredit. Ali ne greš na sprehod, počakaš da neha pihat, al greš po poti, kjer je zavetrje - med hišami. To je za moje pojme edina rešitev.:zmeden:

BONI* -> veter in sprehodi (17.3.2005 20:24:43)

Jaz sem danes po dolgem premisleku kljub vetru popoldan odšla na skoraj 2urni sprehod in ni mi žal, ker je bilo prav fino. Luka je sedaj že v športnem vozičku, taKO DA NI VEČ TAKO ZAŠČITEN, KOT V KOŠARI:ups:. Oblečen je bil v body, hlače z naramnicami, nogavičke, copatke, kapico in bundico ter do glave pokrit z dekico iz termoflisa. Pa se ni nič pritoževal, še prav lepo je zaspal.

Lp,Boni

karmy -> veter in sprehodi (18.3.2005 9:15:54)

jzt pa ne kej preveč rada ne hodm vn kadar piha..:ups: ...že men ni po godu in pol pač ne greva..
sva pa pol dlje zunaj kadar je umirjeno vreme..in tud po cel dan do večera sva zunaj :love: 9nebesa

Stran: [1]