Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Tokrat pa jaz prosim za kak paketek otroških cunjic številka 86. Rabila bi kake bodije in pa kako trenerkico. Načeloma je to za punčko, vendar se tudi bolj fantovskih stvari ne bi branili. Jaz pa podarim plajške (spet te nesrečne neznane plajške) vendar so to tiste bolj stare, čisto klasične bele plajške tja do velikosti 68. Rade volje podarim te plajške, jih mamo kar veliko, oblačila številka 86 pa tudi plačam po kaki normalni ceni. Če ma kera bomo zelo veseli. Aja, kontaktirajte me na zs, ker mejl ni več pravi.
< Sporočilo je popravil birdy -- 1.11.2008 22:08:10 >
da se pohvalim dobili smo lepo samičko(papigo) mali Aleksander, počuti se lepo pri nas če ima pa kdo isto sorto samčka.....se priporočamo da ji ne bo dolgčas! zdaj pa gremo še po kužka naše punce nameravam na polno zaposlit
Tokrat pa jaz prosim za kak paketek otroških cunjic številka 86. Rabila bi kake bodije in pa kako trenerkico. Načeloma je to za punčko, vendar se tudi bolj fantovskih stvari ne bi branili. Jaz pa podarim plajške (spet te nesrečne neznane plajške) vendar so to tiste bolj stare, čisto klasične bele plajške tja do velikosti 68. Rade volje podarim te plajške, jih mamo kar veliko, oblačila številka 86 pa tudi plačam po kaki normalni ceni. Če ma kera bomo zelo veseli. Aja, kontaktirajte me na zs, ker mejl ni več pravi.
Živjo, imam dva bodija, rumene barve, cca št. 86, z dolgimi rokavi. Če ju želiš, mi na zs pošlji naslov.
zelo rada bi pomagala (kakor sem že), ampak smo pred 4 meseci dobili 1 nečaka, decembra pa dobimo drugega in sem že vse cunjice oddala. obljubim, da bom probala kej pomagat-če bo le šlo
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
jaz rodim februarja.. ne vem ali punčko ali fantka... tako da se priporočam za bolj nevtralne stvari- oblekce, plenice, ... za novorojenčka. vse je dobrodošlo. hvala.
jaz rodim februarja.. ne vem ali punčko ali fantka... tako da se priporočam za bolj nevtralne stvari- oblekce, plenice, ... za novorojenčka. vse je dobrodošlo. hvala.
Živjo, sem mal višje napisala, če rabiš kake plajške, magari za spodaj ker ravno za vrhnje oblačilo niso jih kamot dam. Jst tud februarja pričakujem, samo mam teh plajšk malo morje in jih tok ne bom rabila. Pa če rabiš slučajno kako uno klasično povijalno plenico kot so jih imele naše mame jih tud kamot dam. Več pa že težko, ker tud sami rabimo. Pridruži se nam kaj pri februarčicah.
< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 4.11.2008 7:23:09 >
Zase imam eno prošnjo! če ima katera kakšen poganjalček-lahko tudi malo poškodovan- ga z veseljem pridemo iskat!!!! imam pa nekaj hlač za fantka št.104 če katera potrebuje naj mi javi na zs email naslov pa pošljem slikce!!!
Zase imam eno prošnjo! če ima katera kakšen poganjalček-lahko tudi malo poškodovan- ga z veseljem pridemo iskat!!!! imam pa nekaj hlač za fantka št.104 če katera potrebuje naj mi javi na zs email naslov pa pošljem slikce!!!
živjo branka , evo sem ti poslala zs .
18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja 17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja 20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca---- ati blažen med ženami :))
18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja 17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja 20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca---- ati blažen med ženami :))
imam nekaj trenerk-hlač za punčko velikost (6) oz 116 dalje! nekatere so bolj za doma.....nekaj pa je lepo ohranjenih....če katera rabi.....zs
ODDANO!!!!
sem pa malo razočarana.....podarila sem že tle gor kar nekaj stvari.....ko pa sem sama zaprosila pa me klikne ena uporabnica ki (po naslovu vem)sem ji nekaj že poslala in mi reče "za poganjalčka hočem.......evrov" ,saj ne vem kaj naj rečem.....skratka.....
sem pa malo razočarana.....podarila sem že tle gor kar nekaj stvari.....ko pa sem sama zaprosila pa me klikne ena uporabnica ki (po naslovu vem)sem ji nekaj že poslala in mi reče "za poganjalčka hočem.......evrov" ,saj ne vem kaj naj rečem.....skratka.....
Branka.... reci ji da se stvari na bolho prodajajo , tuki se pa podarjajo