niwaj -> RE: iščem smrkce iz kinder jajčk (5.2.2011 14:12:30)
|
Naj povem celo zgodbo, ker je itak brezveze. Zmenjena je bila menjava za 1 vrečko otroških oblačil v zameno za robčke huggis. Oblačila so bila moja, kupljena, nošena pri naši Živi. Verjamem da je bil kje kak flekec, to se mi tudi ne zdi nič takega. Ko sem gospo čakala, sem se spomnila, da imam še eno vrečko oblačil in nekaj igrač, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni niso dogovarjala. Zdelo se mi je brezveze stran jih metat, mogoče bo pa tej gospe kaj prav prišlo. Gospa je prišla in POVEDALA sem ji: Prva vrečka, je vrečka MOJIH oblačil! V drugih dveh so oblačila in igrače, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni ne odgovarjajo. Če vam bojo OK, jih imejte, drugače jih vržite stran ali podarite drugim. Kaj je bilo v drugi vrečki, kakšna so bila oblačila se ne spomnim ,ker je vrečka kar dolgo samevala v omari. Konec koncev tista oblačila sploh niso bila predmet menjave. Jaz sem ji jih pač dala zraven. Upam si pa trditi, da v MOJI vrečki, od MOJIH oblačil, sigurno ni bilo zasušene hrane ali kaj umazanega in strganega! Torej! : Menjava: Moja vrečka oblačil za robčke ni bil problem. Gospa se zgraža samo nad tistim kar je dobila dodatno zraven.
|
|
|
|