Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 19:54:10
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ne morem verjet...tile testi so pa res simbol zanesljivosti....
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 20:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Lejte, brez razloga na navodilih ne piše, da je test po 10 min neveljaven... Ker sem ena tistih, ki je tudi že nekaj testov naredila, lahko povem, da mi je vsak (Clear Blue, Baby Check - test in trakovi, Muellerjev...) slabi minutki takoj vedno pokazal - , če sem šla kasneje gledati, pa se je nekako slabo videl tisti + (res slabo), ampak mislim, da je to ker se papir razmoči, in se potem pozna. No nazadnje sem delala test 3 dni po zaostanku menstruacije in je bil tudi manj kot v 1 minuti viden lep plusek ... Tako da ne vem če takoj ko se obarva vse skupaj nič ne pokaže, bi jaz test vrgla sran, in če v treh dneh ni M, se test ponovi. To je ena najbolj 100% variant, tisti + se pa v 90% vedno čez ure pokažejo... Zdaj v to skupino sodijo ene, ki so imele še premalo hormona in test zato ni pokazal + takoj, v drugo tiste, ki niso noseče... akih in podobnih vprašanj je bilo že na stotine, žel pa dvomim da je na RR kaka jasnovidka, ki lahko vsaki posameznici pove ali je noseča ali ni... Res je tisto čakanje zelo zoprna reč in bi vsaka najraje vedela ali je noseča že takoj po samem sexu, ampak žel.. čakanje, čakanje, čakanje... in kdor čaka tudi dočaka..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?