Barbs -> RE: Torba za v porodnišnico... (23.2.2006 8:53:20)
|
Jasnica in Megi - jaz sem imela zadnjič ( zdaj bo pa prav tako) , tako kot pravi tinkatonka, malo večji toaletni kufer ( nič torbice ). Sem kar zraven v toaletni kuferček spakirala denarnico, pa dokumente in ostale stavri, ki bi jih sicer imela v torbici. res je bilo fajn; obleke zame in za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] mi je prinesel mož , ko smo šli domov. Ne pozabite, punce, da VELIKIH potovalk ne boste v sobi imele kam dati - omare vendar niso kot doma. Pa še nekaj - pa ne se mi smejat, plis; ko sem bila za mojo drugo hčerko v porodnišnici, mi je neka mala stvar, ki ni nikjer omenjena, fulllll polepšala dan in počutje.... novopečena mamica iz sosednje sobe, s katero sva se začvekali na hodniku, mi je po tuširanju, pa po umivanju las, pa mazanju obraza s kremo, posodila črno maskaro, ki jo je imela s sabo. Ne znam vam povedat zakaj, ampak, res sem se dobro počutila, umita in urejena, ko je prišel dragi, pa mama.... počutila sem se res lepo žensko in mamico[sm=smiley17.gif][sm=smiley9.gif]
|
|
|
|