še 1x (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

tomca -> še 1x (17.3.2005 13:59:06)

Danes sem imela na domu privat fizioterapevtko, nekoč zaposleno v zdravstvenem domu. Ko sem ji omenila da smo dobili potrdilo za 50% olajšavo, mi je rekla, da je to pravica vsakega, ki hodi na FT. Ko pa sem ji omenila še to da o tej "pravici" vsi molčijo pa ni mogla verjet. Tako da...

Mimo grede a je sploh komu uspelo?

dory -> še 1x (17.3.2005 14:19:04)

Daj mi povej a si dobla potrdilo v razvojni? Ker mene samo zacudeno gledajo,da kaksna sem,da hocem okvare svojga otrocka dat kot olajsavo:zmeden:

tomca -> še 1x (17.3.2005 14:57:22)

Teja, to je naša pravica. Javi se mi privat.

Anonimen -> še 1x (17.3.2005 22:41:29)

Potrdilo ti lahko napiše tudi pediater, ker on dobi vse izvide iz razvojne ambulante in iz njih je razvidno ali otroku pripada 50% olajšava.
Med olajšavo pa se štejejo otroci z težjo in težko prizadetostjo, medtem, ko otrokom z lažjo prizadetostjo ta pravica ne pripada. Tako je meni razložila na davčni, in tudi v potrdilu mora biti napisano za kakšno prizadetostjo gre.

MB -> še 1x (19.3.2005 21:55:54)

Poglejte uradni list oz. odgovor, ki sem ga napisala pod temo dohodnina - 50 % olajsava, eno stran nazaj na tem forumu. Podrobno so nastete vse bolezni in motnje zaradi katerih je otrok (starsi) upravicen do 50 %olajsave.
Pa lep pozdrav!

Stran: [1]