Pupsika -> RE: Skrbništvo (8.10.2008 9:14:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Skrbi me za otročka...Vsak teden jo na novo vse uči, ko pride od njega...Otrok je zmeden, drugačen...prej je bila ful pridna zdej se meče ob tla, vpije...mah... Po tleh bi se metala tudi ce bi se selila samo za vikend. Za njo je pac sok, da starsa ne zivita skupaj in izraza ga na taksen nacin kot ga. To je normalno, da otrok pokaze svoje nestrinjanje. Po moje prej cuti napetost med njima (kot pravis, se se "prepirata" za skrbnistvo) kot negativne posledice seljenja, ki bi jih imela tudi ob vikendih, saj dejstva selitve ostajajo enaka, samo casovni horizont je razlicen. Pri nas je enako; ce jaz nisem kul, tudi bejba ni kul. In obratno. Tako da moje mnenje. Starsa naj se skulirata, skulirajte se pa tudi vi okrog njiju in ne zganjajte drame. Naredite spremembe lazje, ce lahko in to je vse, kar lahko naredis. Dodatno prilivanje bencina na ogenj bo samo podzgalo strasti pri mami in jo vznemirilo. To je najmanj kar potrebuje in to je najmanj, kar potrebuje otrok. Ja se strinjam...ampak je lahko govoriti, sploh, ker ne poznate celotnega problema, jst pa o tem ne bi govorila, tko, da v bistvu je čisto brezveze, da sem to sploh omenila. Zase lahko rečem, da čisto nič ne delam drame...o tem se z njo niti nočem preveč pogovarjat in kot sem že omenila , kar imata onadva je njuna stvar, otrok je tisti, ki trpi. Sploh pa mi je čudno to skrbništvo...ker to še nisem slišala sem želela kakšne izkušnje.
|
|
|
|