NS-dr. Darija Strah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rožmarin -> NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 9:48:55)

Pozdravljene!

Mi lahko poveste kam naj pokličem, da se naročim za pregled NS v Domžalah?
Kličem na tel.št. 01/724 52 21 že cel teden večkrat na dan pa se mi nihče ne javi.
Hvala in lep dan!

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 10:55:52)

Pokliči v ZD Domžale (01/724-51-00) in povej s kom bi rada govorila (dr. Strah), pa te bodo prevezali.

Dali* -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 11:06:29)

Dr. Strah Darija ima za naročanje tel. št. 051 636 000.

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 11:51:15)

koliko prej se je treba pri njej naročit? da ne bom ful prekmalu?

hvala

rožmarin -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 12:53:58)

Hvala Dali!!!
Sem že naročena za 27.10.
Takrat bom v 13.tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Zanima me, če ni enmal pozno za pregled?
Ko sem pogledala na koledar sem videla, da bo takrat že 13. teden.

Lp

cgorjanc -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 13:09:07)

Živjo.Naj te ne bo strah,jaz sem tudi bila pri Dr.Strah-ovi pri 13 3/7,pa je bilo vredu.Saj naj bi bil pregled od 12-14 tedna tak ,da nič bati.Pa srečno.

Dali* -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 13:51:38)

ni kaj rožmarin. Jaz sem tudi bila 13t in 1 d, ko sem bila na NS.

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 14:42:26)

Kakšne ste pa imele rezultate?

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 15:24:57)

Ah ne sekiraj se ... Strahova na splošno bolj pozno naroča ... meni je moja G rekla, da naj se naročim v 12. tednu, pa me je potem Strahova rekla, da je to prekmalu in ko sem ji rekla čisto tako, če se ne dela tega pregleda med 12. in 14. tednom, me je dobesedno nadrla, da ona pa že ve kdaj se to dela ... no in sem ji rekla hvala lepa za prijaznost in se naročila pri svoji G, čeprav nima možnosti posneti filmček, ima pa licenco. Moja me je naročila v 12. tednu in nekaj dni in se je vse lepo videlo. Rezultat je bil pa okoli ena proti enajst tisoč in nekaj.

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 16:08:10)

Strahova ne snema filmčkov na NS, meni je "pozabila", prijateljici pa je rekla da naj pride na 3D.
Pejte raj komu drugmu.

mayflower -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 18:46:36)

Pa saj pri NS ne gre ne za filmčke, ne za 3D. Gre za to, koliko je zdravnik usposobljen za NS. In moja ginekologinja pravi, da ima Strahova daleč največ izkušenj v Slo in me je tudi v drugi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] napotila k njej. Čeprav imam eno uro in pol vožnje do Domžal, pa kar nekaj ginekologov z licenco bližje. Pomembna je samo preiskava in dr. Strahova je cenjena med svojimi ginekologi, vsi dohtarji z licenco pa niso.... Zato, ker je že kak med njimi, ki malo "čudno" izmeri NS.

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 22:52:35)

IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Pa saj pri NS ne gre ne za filmčke, ne za 3D. Gre za to, koliko je zdravnik usposobljen za NS. In moja ginekologinja pravi, da ima Strahova daleč največ izkušenj v Slo in me je tudi v drugi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] napotila k njej. Čeprav imam eno uro in pol vožnje do Domžal, pa kar nekaj ginekologov z licenco bližje. Pomembna je samo preiskava in dr. Strahova je cenjena med svojimi ginekologi, vsi dohtarji z licenco pa niso.... Zato, ker je že kak med njimi, ki malo "čudno" izmeri NS.

Fora je v tem, da je moja G tudi strokovno zelo usposobljena in velja za eno boljših G pri nas, predvsem če imaš kake ginekološke težave, pa tudi kar nekaj znanih Slovenk hodi k njej (če je to kako merilo) in ji glede zdravja moje pikice popolnoma zaupam ... samo, sem pač mislila it na NS k Strahovi, ker moja G nima naprave za snemanje filmčka (če ga lahko dobiš, zakaj pa ne) ... samo da se bo pa ta ženska drla name, to pa ne!!! Sem raje brez filmčka in imam pregled pri ravno tako zelo sposobni G, ki ji popolnoma zaupam. 

PRVIČ MAMICA -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 7:25:32)

Jaz sem šla dr. Stahovi njaprej na NS, kjer ti pregleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Pri NS ni 3D ultrazvoka ampak 2D.
V 25 tednu pa sem ponovno šla na pregled v Domžale, kjer ti naredi podoben pregled kot morfologijo in posname 3D in 4D na cd.(kar je zelo lep spomin) Bila je zelo prijazna in vse lepo razložila kja meri in kaj se vidi.

Tudi jaz imam eno uro in po vožnjel do Domžal, pa se mi zdi, da se splača.

tojeto1 -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 9:23:08)

Lahko povem, da je imela dr. Strahova prva licenco za nuhalno v Sloveniji. Jo poznam osebno - privatno. Mogoče je pa res kdaj slabe volje, tako kot vsak izmed nas. Je pa sigurno oseba z največ izkušenj na tem področju. Saj to v končni fazi najbolj šteje, a ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 9:36:30)

IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Lahko povem, da je imela dr. Strahova prva licenco za nuhalno v Sloveniji. Jo poznam osebno - privatno. Mogoče je pa res kdaj slabe volje, tako kot vsak izmed nas. Je pa sigurno oseba z največ izkušenj na tem področju. Saj to v končni fazi najbolj šteje, a ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Glej saj meni je vseeno ... delajte reklamo zanjo kolikor hočete, samo mene ta ženska ne bo videla, sigurno da ne.
Pa če ima nekdo v svoji toliko in toliko letni praksi pol leta ali kako leto dlje licenco kot kdo drug, še ne pomeni, da potem bolj obvlada ... lahko ja, lahko pa tudi ne.
Ma saj ni važno jaz sem pač samo povedala svoje mnenje ...

krtekxx -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 12:06:27)

Jaz sem šla enkrat k njej na NS, pa moram rečt, da mi ni bila preveč všeč. Patetična s tistim štetjem prstkov, pa da lahko gem v štacuno samo po kilo kruha, vse ostalo pa je kao za nosečnico preveč. Drugače je pa zagotovo vsak, ki ima licenco strokovno primerno usposobljen, da te meritve opravi.

janaja -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 16:22:09)

Zdravo,

no jaz sem šla k njej v 1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in sem bla super zadovoljna, sedaj v drugo sploh nisem razmišljala da bi šla h kateri drugi.

Še moj dragi je imel čas ker sem se naročila bolj pozno 17.45 in je bil super zadovoljen, sva nesla s seboj cd in je vse posnela prav tako tudi 4d.

Pogledali smo od prstkov do noska in vse je bilo super. Izvid je bil 1: 10300, pri prvem pa 1:8885

Če bomo še v tretje gremo sigurno tudi do dr. Strah...

Je pa res, da vsak človek pač vsak dan ne more biti super najboljše volje, je pa res stručko na svojem področju in kar se njenega ultrazvoka tiče je res  napreden in ga nisem videla še v nobeni ordinaciji pa sem bila v prvo kar na velikih pregledih pri različnih gin.

Lepo se imejte, in glavno da ste vi zadovoljne.

Janaja

mayflower -> RE: NS-dr. Darija Strah (7.10.2008 16:47:45)

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz sem šla enkrat k njej na NS, pa moram rečt, da mi ni bila preveč všeč. Patetična s tistim štetjem prstkov, pa da lahko gem v štacuno samo po kilo kruha, vse ostalo pa je kao za nosečnico preveč. Drugače je pa zagotovo vsak, ki ima licenco strokovno primerno usposobljen, da te meritve opravi.
[/quote

S tem se pa ne strinjam. Kar se tiče licence namreč- vem za eno G, ki ima licenco. Pa trenutno ne opravlja več NS, ker je merila same visoke NS. Da so bile nosečke čist paf in so hodile potem še drugam. In so jim potem izmerili nizke vrednosti. Pri Strahovi je pomembna prav izkušenost. To mi je rekla moja G, ki je tudi zelo priznana med svojimi kolegi. Nočem delati reklame za nikogar, ampak je vseeno fino imeti strokovno mnenje o delu ljudi. In samo licenca ni dovolj!

Stran: [1]