Anonimen -> RE: NS-dr. Darija Strah (6.10.2008 22:52:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Pa saj pri NS ne gre ne za filmčke, ne za 3D. Gre za to, koliko je zdravnik usposobljen za NS. In moja ginekologinja pravi, da ima Strahova daleč največ izkušenj v Slo in me je tudi v drugi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] napotila k njej. Čeprav imam eno uro in pol vožnje do Domžal, pa kar nekaj ginekologov z licenco bližje. Pomembna je samo preiskava in dr. Strahova je cenjena med svojimi ginekologi, vsi dohtarji z licenco pa niso.... Zato, ker je že kak med njimi, ki malo "čudno" izmeri NS. Fora je v tem, da je moja G tudi strokovno zelo usposobljena in velja za eno boljših G pri nas, predvsem če imaš kake ginekološke težave, pa tudi kar nekaj znanih Slovenk hodi k njej (če je to kako merilo) in ji glede zdravja moje pikice popolnoma zaupam ... samo, sem pač mislila it na NS k Strahovi, ker moja G nima naprave za snemanje filmčka (če ga lahko dobiš, zakaj pa ne) ... samo da se bo pa ta ženska drla name, to pa ne!!! Sem raje brez filmčka in imam pregled pri ravno tako zelo sposobni G, ki ji popolnoma zaupam.
|
|
|
|