|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujena
17.3.2005 13:18:44   
wawa
Nekaj me zanima, sem v 6em tedu.....pa sem danes postala takoooo utrujenaaaaa. Ne tako malo zmatrana, ampak po 5h dela postala tako utrujena, da ne morem več normalno misliti....pa ne delam fizičnega dela ampak pisarniško.....A mislite da je to normalno, ali bi šla raje že pred prvim pregledom, ki ga imam 13.4 dat kri za kako slabokrvnost?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Utrujena
17.3.2005 13:19:44   
dory
Jaz sem mela vedno dobro kri,pa me je zaspanost matrala ful...bi skoz samo spala..poleg tega je zdej se spomladanska utrujenost na pohodu,tko da se nimas kej bat :)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Utrujena
17.3.2005 13:19:49   
Udb
wawa, verjemi mi - to je čisto normalno, ampak bo kmalu minilo!!! Meni je že veliko bolje!!!:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Utrujena
17.3.2005 13:22:11   
morskadeklica
To je čisto normalno! Jaz sem bila prve tri mesece neprestano nenormalno utrujena, čeprav sem spala več kot dovolj! Po 3 mesecu je ta utrujenost naenkrat izginila.

lp:muca:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Utrujena
17.3.2005 13:28:35   
wawa
Hvala ste me pomirile, me je resno zaskrbelo, ker tako utrujena pa že dolgo nisem bila,

bom šla ne en sprehod pa upam da jo bo sonček odgnal, drugače bom šla pa potem spat;)

Lep pozdravček!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Utrujena
17.3.2005 13:32:58   
dory
Sej wawa a si noseca ze bla? To je taka sprememba k :hudicek::)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Utrujena
17.3.2005 13:38:59   
wawa
:)-:)-maš prav, prvič noseča prvič pošteno utrujena, še nekaj je prvič še nikoli v življenju nisem bila tako presneto neučakana:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Utrujena
17.3.2005 13:39:39   
saba
mene še zdaj kar zmanjka popoldne, pol pa vsi planirani sprehodi popadejo:(:(:(

se uležem po kosilu na kavč mal počivat, pa me ni več. Moj pa me kr pusti spati :muca: pol pa sm žalostna ker je šol dan mimo:(

no bomo že nadoknadle z vozički ane!!!!9nebesa9nebesa

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Utrujena
17.3.2005 13:39:41   
dory
Uf kwa bos posteno utrujena,ce ti tamal ponoc ne bo spal..jest sem kronicno pa poglej kolk je mulc star:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Utrujena
17.3.2005 13:46:27   
muriel
drage moje; po 5 urah dela niti oci ne morem drzati odprtih! takoooooooooooo utrujena!

se dobro, da se sklicujem na pomladansko utrujenost, ceprav zadnjic sem bila pri mami na kosilu in me je cudno gledala, ko sem ze zlico stezka drzala!

3 mesece!? saj me bo pobralo. zaspanaaaaaaaaaaaaaaaa kot :muca:!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Utrujena
17.3.2005 13:49:54   
wawa
:)-:)-:)-:)- ja z vozički bomo nadoknadile, če ne bomo preveč zmatrane:)-:)-:)-

teja., mi je že dragi rekel da je to priprava za potem, da tudi zato poneči slabo spim:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Utrujena
17.3.2005 13:53:06   
wawa
muriel vidim, da bi midve rabili eno posteljo v službi:)-:)-:)-:)-da bova lahko 3m prespali;);)

....morle bi videti mene v torek ko je moja mami naredila biftek, jaz pa našla vse možne izgovore da ga nisem jedla:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Utrujena
17.3.2005 13:55:57   
muriel
in se kave ne pijemo, revce!

vceri sem se zgrozila, ko sem glavo kar za minutko dala na mizo (da je bil papir ves od pudra). postla!? mmmmmmmmmmmm, moja najboljsa prijateljica!:)-:)-

sem si pa vceri kupla revijo nosecnica in ko sem brala vse kar se nam dogaja v trebuhu, me ja kar mal (v bistvu ful) panika zgrabila; dve miljardi stvari gre lahko narobe!!

ampak, vse bo ok, a ne!?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Utrujena
17.3.2005 14:05:23   
wawa
Joj tebe mučijo iste stvari kot mene in pomoje vse ostale nosečke....ne vem.

Jaz se vsako jutro zbudim in si rečem, danes me ne bo skrbelo ker bo vse vredu, in potem si ne pustim da bi mislila na možne težave, več kot razmišljaš slabše je - pomoje;) Čeprav žal ne uspe vedno:zmeden:

ne vem pa kako se druge s tem problemom spopadajo?????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Utrujena
17.3.2005 14:24:12   
Grascakinja
Punce moje, jaz sem v prvem trimesečju dobesedno 2 meseca prespala. Kjerkoli in kadarkoli - zaspana. Tud stoje bi spala....:muca:

O utrujenosti :zaspan: da ne govorim, ker sem komaj komaj zmogla čez šiht prit in vožnjo tja in nazaj, za umret. Pa tudi delam v pisarni.

Je pač tako, da je prvo trimesečje obdobje intenzivnega razvoja naših pikic, in pobere marsikateri vso energijo, ki jo ima.

POČIVAJTE! Ne se matrat s sprehodi, če ne morete, raje dajte telesu tisto, kar potrebuje. Tudi med šihtom si vzemite malo več odmorov, kak kratek petminutni sprehodek okoli hiše in tako.
O zdravi prehrani da ne govorim, sadje in zelenjava pa čim manj sladkarij, pa vsaj 2 litra vode na dan.
Jaz imam nizek pritisk, pa sem tudi kako kavo spila sem ter tja ali pa zeleni čaj. V majhnih količinah (ena skodelica na dan) ne škodi.

Ni pa treba nič skrbet, da je kaj narobe, ker ste tako utrujene, to je normalno. Z vašimi pikicami je vse v redu, kot bo tudi z vami, tam nekje po koncu tretjega meseca. Pol se začnejo pa drugi štosi :)-:)-:)-!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Utrujena
17.3.2005 14:29:25   
muriel
hvala za spodbudo! v sluzbi je kar kriza, ker navadno pokam od energije in papirji kar letijo naokoli.

zdaj pa še nasvet, kako se znebiti vseh crnih mislih; v stilu; to bitje je v celoti odvisno od mene, ce bom jaz kaj naredila narobe, kaj pa ce sem ze... in podobno!?

vedno sem govorila, da se danes prevec komplicira, saj nasi starsi niso niti kalorij šteli niti poznali vse znanosti o vlakninah in sploh zdravi prehrani, pa smo celi in zdravi. ampak, ko sem jaz na tem; mi ta filozofija ne pomaga vec!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Utrujena
17.3.2005 16:04:27   
Pupica
Jaz sem bila zelo zaspana, vendar je bil kri moj nizek pritisk.Spala bi cel dan in celo noč.
Še sreča da je moj :love: kuhal in pospravljal, če ne bi se po 9nebesa zbudila v totalen nered:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Utrujena
17.3.2005 16:52:02   
wawa
Jaz sem šla na en kratek sprehod, da se malo svežega zraka nadiham, zdaj bom nekaj popapala poten pa počivat.....se strinjam telo že ve zakaj želi da bi me počivale:):):)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Utrujena
17.3.2005 17:18:23   
CIPRESA
Tudi jaz mislim da to ni kaj dosti povezano s tem ali imaš slabo kri a ne. Za primer jaz sem polna energije, kar hodila bi pa migala, pa nisem nič zaspana pod prisilo moram jit na popoldanski počitek, pa sem ravno danes izvedela da sem slabokrvna.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?