komarka -> RE: pogorela pri vzgoji 2 (10.12.2008 10:13:12)
|
hoj, najprej s eopravičujem če ponavljam, ker nisme vsega brala. Tud men se je en vikend skor zmešalo pr tamaumu, pa je mel takrat 13 mesecev, tk da..in to od samih NE NE nE NE SMEŠ! pa sej se mora otrok upret če ga sam blokiraš...(moje spoznanje) Poskusi s pozitivnimi stavki-včasih je treba veliko domišljije ampak nrp namesto ne hodit po mizi, pos tolu ne nog nevemkam še- "noge so na tleh". Med tem k rihtaš tamalo ti tavelika lahko že ogromno pomaga! Lepo se enkrat mirno vsedta in ji povej, da rabiš pomoč in jo prosiš če bi bla ona tvoja pomočnica. ti poda kremo, krpo, natoči vodo v posodico za umivanje, vrže plenico v semti... mislim,da bo to z veseljem anrdila. no, mogoce ne takoj ampak s casoma. drugac pa mi je ob branju tvojga posta pršlo na misel, da enostavno čuti da si ti zivčna-ker ne folgas vsega, dete, služba, pa se tavelika, pa se izpit....vsaj pr men je blo bistveno drugace k sem se v seb pomirila, Notranje stanje je nalezljio-tako mir kot nemir. za klofute in pododbno pomaga če ji poveš da to boli in tud njo vprašaš če rada vidi da jo kdo udari. nekak v tem stilu... več pa nisem pametna :-P
|
|
|
|