REGRAT (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

wawa -> REGRAT (17.3.2005 12:42:20)

Hranjenje pa nego je tako ali tako na srečo dragi prevzel, samo da je zasledil da je možna okužba. Sam ej jaz je zedaj odkar vem za to niti božat ne upam.......saj vem da je bedasto, sam skoz mislim na to da se bom spozabila pa si pozabila roke umit:zmeden::zmeden: ma sem malo blesava, bo morala mačka že zdržat 9m brez mojega božanja:zmeden::zmeden::zmeden:

saba -> REGRAT (17.3.2005 13:36:58)

wawa sej bo, mucek se bo mal užalu..ma ga bo minilo.

sej jaz tudi našega psa bol malo cartam, čerav vem da nima veze z toxo, ampak vseeno. Sam kaj ko mi ne da miru, odkar čuti da em nosečka mi non stop z glavo v trebuh sili;)
lp
saba

Jessy -> REGRAT (17.3.2005 14:17:42)

Jaz pa v regratu ne vidim nobene težave, da ga ne bi jedla. Pri nas ga že, odkar pomnim, peremo v najmanj desetih vodah, če je treba pa še v večih. Sem kar prepričana, da se v tolikih vodah tudi tisti parazitki sperejo stran.
Sem pa že od večih ljudi slišala, da regrat perejo v treh vodah in ga potem jedo. Ne, hvala! Takega pa res nočem!
Regrat sem letos že 1x jedla (2 dni nazaj) in ga bom še jedla, seveda, ko ga bom pripravljala sama, da bom res 100%, da je zadosti opran. Mi mora pod prsti že "škripat", potem ga pa neham prati!

lp, Jessy

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]