Kerensa* -> RE: delodajalec trga od plače (5.10.2008 12:43:45)
|
Za kakšen nevidni lom?... dobesedno bi to pomenilo za stvari, ki se polomijo, pa tega ni videti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... no, ampak v gostinstvu to najbrž pomeni za vse ukradene pepelnike in razbite kozarce... meni bi to trgali samo enkrat... če sem zaposlena kot natakarica, to pomeni, da točim in strežem, ne pa, da varujem... torej to, da gost ukrade pepelnik, ni moj problem oz. moja odgovornost... naj si nabavi kamere ali varnostnika... kozarci pa se tudi razbijejo, Bog pomagaj... v pisarni pa Edigs ponucamo, pa kaj... če mi pokaže račun, koliko ga je stal tisti kozarec, bi mu vrnila denar... večina lokalov pa tako ali tako kozarce in pepelnike dobi zastonj, promocijsko od ponudnikov pijač in cigaret, ki se jih streže v lokalu... a on da bi torej meni računal nekaj, kar je sam dobil zastonj in s tem služil na meni?... na-a, samo enkrat bi poskusil... v končni fazi obstaja zavarovanje delovnih sredstev in opreme in to zavarovanje je strošek lastnika oz. delodajalca, ne zaposlenega.
|
|
|
|