Naše dogodivščine (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Naše dogodivščine (17.3.2005 11:07:27)

:(( :(( :((
Moja pika mi je prvič vrgla mobitel v wc školjko in je potem bil še nekaj dni v uporabi, pospravila nedelujočega v predal
včeraj pa še ga najde in še enkrat bum v WC in sedaj je čisto za v odpis! Yaki.

Smešno pa mi je to ker ga je potem želela dobiti ven!

Tako da kopalnica je njen najljubši prostor ;) ko odpira vodo - jaz hitro nad ventile - zapirat seveda ;)
pa v pralni stroj je tud že pokukala - firbec mali;
na kahlici pa samo hitro lulati in potem hitro dol - lumpa mala - se prav fajn smejčka!

Pa radio - hop po daljincu in se prav smeje ko prešalta postajo in najde bolj živahno muziko in pol kar pleši, pleši,...da ne govorim o tem da zna cd ven vzet!

Pa tipkovnica - kar tipka in tolče - samo da piska.

In dedi - spi na kavču z rokami pod glavo in vidi kocine - ona pa pogleda mene, pol ga pa kar pocuka - avččč - in se zbudi! Se ji pol kar nasmeje :) :) :)

Dogodivščin vsak dan več - ja pa mami eno soboto daljinca za TV po pomoti vrgla v koš za smeti po zajtrku ko je bil na mizi, in ati cel dan iskal :hudicek: mami - pa nisem vedla kam sem ga utaknila! (res nisem imela pojma kam je šel) - bi blo prov fajn bit en dan brez Tv - ja!

Ravsarček mali :love:

*HONEY* -> Naše dogodivščine (17.3.2005 11:30:03)

Ista je naša...same lumparije ji grejo po glavi:sloncek:
Radijo si sama nardi in potem pleše,dvdju si tudi že sama naštima risanko. Pa vsake tolko pride po mene,me prime za roko in me pelje do wc-školjke in jo začne odpirat,češ mami zdaj pa moraš lulat.

In najbolj zanimivo je seveda da se plazi med stoli in meni se srce zraven para,ko z glavo bunka:zmeden:

LP in sožalje za telefon:)-

Mojca20 -> Naše dogodivščine (17.3.2005 12:21:20)

:)-:)-:)- Sori k se smejim, ampak kaj vse se spomnijo!

NinKa -> Naše dogodivščine (17.3.2005 13:43:51)

:):)-:)-
ja ja, mi vse znano zveni, sam do wcja ne pride, ga raje zapiram. Če je pa kopalnica odprta pa ga najdem v tuš kabini sedi, al pa po novem zleze v bano in si odpre vodo, pol pa tuli ker je moker.

Od kar ima tobogan v svoji sobi leze v kontra smeri gor. Al pa dalinci, permanentno jih skrivam al pa jih najdem v smeteh.....ja ja, vsak dan ena ali dve kozlariji vec.

Pa sem jezna nanj, pa me samo lepo pogleda, reče mama in se že topim ko sladoled na soncu.:)-

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]