lep pozdrav iz službe (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 9:57:43)

Ojla punce!

No,led je prebit.Za enkrat je super.Dela še nimam,tko da imam čas mal pobrskat po RR :) Nejc je zjutraj super prenesel,ko sem ga peljala v varstvo,tko da sem prav dobre volje.Upam,da mi boste kej sončka pustile za popoldan:)

Lepo vas pozdravljam
kepica

SANDY -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 10:00:12)

oj!!
No vidš iz dneva v dan bo lažje :sloncek:

Maxica -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 10:01:32)

Evo, en žarek sončka samo zate direkt v pisarno:)!

babylove -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 10:15:51)

Jaz bi tudi službo imela :(!!!!!!!!!!

Anonimen -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 10:49:09)

Hojla mami

No evo vidiš :) Pa je šlo! Kar tako naprej, jaz sem prvi dan 78x klicala domov, po enem tednu samo še 46x, zdaj pa ne kličem več... se lepo znajdejo brez kontrole :)-

Pajaca -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 11:00:52)

Ojla kepica.... super da si spet tu!!!! Zdaj bo spet več časa za kakšne maile....

Sonček pa je ne skrbi, sam posoda po kosilu ni pomita, pa greš lahko čimprej ven.

kepica -> lep pozdrav iz službe (17.3.2005 11:49:08)

Ja,sej mam sonček v pisarni,samo zraka ni tistga tapravga.No,pa bom že potrpela do 3h.Se mamo prov fajn.Pa vse te ljudi je tko fajn vidt po dolgem cajtu.Prov fajn je.V ponedeljek in torek grem pa že na službeno pot.In to na Primorsko.Juhu.Upam,da mi prišparate kej lepega vremena.:)
Joj Meta,da veš,da sem šele enkrat klicala mamo,kako kaj Nejc.Pa sem zdejle ravn hotela spet poklicat,pa sem se spomnla,da vrjetn spi in ga nočem zbudit.Naj si mama mal odpočije:)

Ja prov mogla sem vam povedat,da tale prvi dan ni noben bav bav.Prov super je.Sploh pa,ker imam dober kolektiv.

lp
kepica

Stran: [1]