angel sound kje kupiti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drevozivljenja -> angel sound kje kupiti (4.10.2008 10:51:23)

pozdrav.hitro povejte kje bi lahko kupila angel sound?v dm-u?bi lahko bil?ali?v kakšno trgovino naj grem?

klavdiy4 -> RE: angel sound kje kupiti (4.10.2008 11:20:04)

čaw,...

V DM-ju ga nisem zasledila...sama sem ga naročila prek spletne trgovine baby center...Drugače pa ga lahko kupiš v Pikapolonici, Baby centru,....(otroških trgovinah)...

lp

lex -> RE: angel sound kje kupiti (4.10.2008 15:52:57)

prodaja ga julijka z imenom zimska

Čakajoča -> RE: angel sound kje kupiti (4.10.2008 16:46:23)

Pozdravljena!

V DM-mu ga sigurno nimajo!

Najbolj ga prodajajo v Baby centru! JAz sem dala za njega 60€! Potem pa sem ga zasledila v Toysu v Grazu za 30€! Vendar se mu ne reče Angel sound, ampak malo drugače! Je pa popolnoma enak!

ema111 -> RE: angel sound kje kupiti (5.10.2008 13:39:11)

Jaz ti priporočam, da kupiš rabljenega, ki jih prodajajo na tem forumu mamice, poglej med male oglase. Sama sem tudi kupila takega in zelooo zadovoljna, pa še prišparala sem![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ema111 -> RE: angel sound kje kupiti (5.10.2008 13:49:39)

Sem se še spomnila, poglej na mama.si, pod otroško opremo, tam je tudi veliko za prodat in kupit stvari, mogoče še kaj ceneje in  mogoče kaj najdeš!

LP

5ra_28 -> RE: angel sound kje kupiti (6.10.2008 9:59:21)

Kot so ti napisale...imajo ga v Baby centru in Pikapolonici. Stane pa 69 €. Pa nikoli ni v akciji. V Avstriji pa ga imajo v Toysu (kot ti je napisala ena prej), pa v Lutzu ali Kiki, stane pa 29 €, reče pa se mu Bebe sound. Pa je ista zadeva. Sam naši nabijejo cene. Ali pa kupi rabljenega. Ne boš nič izgubila, če ne boš imela novega.

Stran: [1]