NLB (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> NLB (17.3.2005 9:35:00)

Kaksne so vase izkusnje s to banko...jaz sem namrec ze neki let komitent in kar nekajkrat se je ze zgodil,da je nakazan denar s strani delodajalca obtical prav na banki...in pol sem mela zaradi nesposobnih zaposlenih kar neki letanja,da sem dokazala,da sem denar res zasluzila in da sem lahko sploh lahko vlozila reklamacijo...gledal so me itaq tko,k da bi kradla..zdej mi je pocu film...zmer sem bla vljudna in se klanjala,zdej jih mam pa dost...spet je denar,tokrat iz CSD obtical pri njih...in spet moram dokazvat,da sem ga res prejela...bemo a mi loh kera predlaga kako drugo pametno banko...tle na NLB so res sami nesposobni:hudicek:...matr sem jezna:hudicek:

KIRA -> NLB (17.3.2005 9:40:52)

jaz je mam tud pun kufer. sem en cajt nazaj pisala, da mi je njihovega načina dovolj.
sem dala CSD račun od mojega moža (sem pooblaščenec) in ni blo nobenih problemov. denar sem že dobila nakazan. račun pri NLB pa zapiram. eno kartico sem že usepla zapret in vrnit, naslednji mesec drugo, pol še pokrijem negativno stanje in me več ne vidijo.!!!

Anonimen -> NLB (17.3.2005 9:44:25)

Jaz imam Abanko že kakih 16 let in ni bilo še nikoli noenega problema in nobenega drena.

Urška* -> NLB (17.3.2005 9:46:11)

Isto kot Splišni, pri Abanki in nikoli nobenih problemov.

lp:)

babylove -> NLB (17.3.2005 9:47:33)

Jaz sem pa zadovoljna z NLB, se mi še ni nikdar nič čudnega zgodilo. Je pa res, da se na splošno na mojem računu ne dogaja kaj dosti :((...

KIRA -> NLB (17.3.2005 9:48:44)

aja, nisem napisala: mož ima na NKBM račun, pa zelo ugoden kredit sva tam tud dobila. na NLB nama ga sploh niso hotli dat, na SKB so naju pa nategnili - niso držali besede, oz. so potem, ko je mož menjal banko (z NLB je šel na SKB), spet naenkrat bili čist drugi pogoji.
pa je tam tudi račun zaprl in ga sedaj ima na NKBM. tu pa nobenih težav, pa še zelo prijazni so.

SANDY -> NLB (17.3.2005 9:53:47)

Tud jest mam A-banko in je zakon. Prej sem imela Gorenjsko in je bla dejansk ta gorenska :)-

smrček -> NLB (17.3.2005 10:08:17)

Jaz sem komitent SKB banke, pa sem zelo zadovoljna. Ko sem si pred letom dni rihtala povečan limit, sem denar dobila v pol ure z pripravo papirologije vret. Sicer pa vse poslujem prek skb.net-a že enih 7 let, tak da me tam zelo mal vidjo. Vem pa da so zelo hitri pri nakazilo denarja, npr. ko mi na firmi nakažejo denar, ga jaz že na netu vidim in ni nobene preknjižbe.

Nogavička -> NLB (17.3.2005 10:37:40)

Jaz jim odplačam še kredit, potem pa adijo.

L.p.:rozica:

didgeridoo -> NLB (17.3.2005 10:41:31)

Ojla,

tudi jaz imam že kar nekaj časa Abanko in sem ful zadovoljna, prej sem pa imela NLB in je bil živ poden. Brat ima NKBM in je tud ful zadovoljen z njimi.

LP

Anonimen -> NLB (17.3.2005 10:50:13)

GB je zame zakon. Nikol nobenih težav.

kofetek2010 -> NLB (17.3.2005 10:56:11)

sami problemi - zato pa ko dobim nakazilo plačam položnice in ves denar dvignem! :bravo:

kalimero -> NLB (17.3.2005 11:25:31)

DBS, brez problemov!

Anonimen -> NLB (17.3.2005 11:31:20)

Jaz zaenkrat na NLB nimam težav.

kaja11 -> NLB (17.3.2005 13:24:53)

Očitno sem ena izmed redkih, ki z NLB nima problemov. V poslovalnici me poznajo... nobene drame, če mal zabluzim;)... za kredit za nepremičnino mi je pa sama svetovalka rekla, da naj grem na kakšno tujo banko... da imajo bolš. Skratka men je kul.:sloncek:

MINEJA -> NLB (17.3.2005 14:25:09)

Jaz sem komitentka SKB banke in sem zelo zadovoljna! Mi je všeč, ker:
:bravo: imajo osebno bančništvo
:bravo: kartic ne rabiš dvigovati, ampak ti jih pošljajo po pošti
:bravo: SKB net je full dober, lahko si urediš vse
:bravo: ni nobenih problemov pri urejanju limita, kreditov, ...

Bravo za SKB!

:bravo::bravo::bravo:

Ezi -> NLB (18.3.2005 22:29:27)

Tudi mi smo pri SKB - zaenkrat vse špila, kot je treba!
Se strinjam z Minejo.

LP, Ezi

Stran: [1]