Kerensa* -> RE: igrišče City Park (4.10.2008 8:30:43)
|
Najbrž misliš igralnico v 1. nadstropju City Park-a, a ne?... meni je všeč in "jo prakticiramo" že več let... je prostorna, lepa in funkcionalna... ena "receptorka" je vedno na vhodu pri svoji mizici... tam se vpišeš v knjigo, ko pripelješ otroka... ime, priimek, kontaktna telefonska številka (tvoja), ura prihoda in ura odhoda... sedaj so čas obiska igralnice omejili na uro in pol, se mi zdi... očitno so starši otroke tja vozili kar na popoldansko varstvo (predvsem večje)... ja, večje lahko tam pustiš same (jim ne bo hudega, medtem, ko boš ti nakupovala po City park-u), vendar to narediš na lastno odgovornost... varstva ne nudijo... imajo lastne sanitarije, prilagojene otrokom... sezuvanje je obvezno, garderoba (police in obešalniki) je tudi... igralnica je delno povezana s slaščičarno Pod vodo, vendar za otroke ni direktnega prehoda in ne morejo uiti tja... mlajših se ne sme puščati samih... poleg vseh logičnih razlogov tudi zato, ker je veliko visokih igral (plezanje, guganje, tobogani), kjer lahko pošteno cepnejo tudi cca. 2 metra dol... že res, da so povsod razmeroma debele in mehke blazine, ampak vseeno... za starše so ob robu igralnice nekakšne izpeljanke sedežnih garnitur, da lahko tudi sedijo in opazujejo otroke pri igri, če se že ne igrajo z njimi... ampak se pa mimogrede na višini 2 metra na kakšnem štriku zaletiš v kakšnega očka, ki sinu kaže, kako lepo je biti Tarzan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... in vse je seveda zastonj... kaj pa jaz vem - meni in mojemu starejšemu sinu je všeč... mlajši je pa še premajhen.
|
|
|
|