Martinčka -> RE: mauricius (29.10.2008 9:19:03)
|
srša, ko sem bila tam sem šla gledal en hotel 3* in je moj reku da ni niti H od Hotela.. res neurejna plaža ipd.. sicer pa da ti odgovorim na tvoja vprašanja: šla sva na Coco island za cel dan kjer je bilo sanjsko.. nore plaže, vse all inclusive, mreže na plažah med palmami da si lahka noter poležaval, baldahini v senčkah s kupom blazin.. noro res! potem sva sla gledat ta znameniti Isle of Cherfs ki je vseh slikah in ima tudi božansko plažo, na poti do tja pa si še greš ogledat slapove ki so tudi lepi. šla sva v glavno mesto, ki ni nič posebnega ter kar je bilo meni najbolj všeč, je bil botanični vrt z velikanskimi lokvanji.. noorrrooo!!! - tam se voziš z avtom kot po angliji, ker je bila včasih njihova kolonija ter se vozijo po nasprotni strani ceste kot mi. tako da ti predlagam taksije ki so precej ugodni.. za pol dneva da naju je vozil okoli ter vse razlagal (taksisiti prevzemajo vlogo mini vodičev:) sva dala cca 50 eur.. ampak je tudi po 2 uri čakal da sva si kaj ogledala in je bil full prijazen.. - ogledala sva si tudi kolonijalno hiško s starimi angleškimi old timerji - tu zdaj prodajajo prvovrstno blago - svilene prte ter kašmir.. - žal nisva imela časa it na ogled na jug, Vanilla park ter cinque terre se mi zdi da se imenuje naravna znamenitost, kjer je zemlja v različnih barvah - na slikah je izgeldalo čudovito.. prav tako nama je žal da nisva šla plavat z delfini ker so kolegi ki sva jih tam spoznala rekli da je bilo nepozabno! - midva sva bila sicer malo kaneje dol ampak hladno nama ni bilo niti ponoči, tako da morda samo eno jopico za vsak slučaj če se zaradi dežja kaj shladi, sicer pa ni potrebe. - komarjev midva nisva kaj preveč zaznala, ampak škodi ne če sta kaj občutljiva da se namažeta, ampak midva se nisva. - morski pesi so zunaj koralnega grebena in noter ne pridejo! daleč se pa tako ne sme plavat, ekr so tokovi zaradi grebenov kar precej močni.. midva sva šla malo s kajaki in je bilo kar težko v nasprotno stran it zaradi tokov, tako da to le ahtejta. upam da bosta uživala... midva sva vsekakor. kar ne smeta dopustit je da bi bila skos v hotelu, ker potem vama bo res brezveze.. hodita dosti naokoli ker je precej lepih stvari.. pa zberita si en slab hotel da ga bosta imela za krinko, ker kamorkoli prideš te vprašajo v katerem hotelu si, ter tako določijo koliko denarja imaš in potem zelo težko spustiš cene.. tako da imejta en slab hotel za krinko da imata kao malo denarja. cene se povsod full cenkajo, ampak pazi da vama VEDNO dajo račun, ker ti sicer lahko vse pri nas vzamejo. Nama sicer niso kaj pregledovali na dunaju, so samo na hitro pregledali prtljago, teti ki je šla čez dusseldorf pa so vzeli vse kipce iz lesa pa kamna ker ni imela s seboj računa!!! torej uživajta!!!
|
|
|
|