Aerobika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Aerobika (17.3.2005 9:05:35)

Devet mesecev po porodu me je svakinja fejst brcnila v mojo leno rit in zacela sem z aerobiko..tako kot pred nekaj leti...ista voditeljica,ker vem,da bodo ziher rezultati...zacela sem z velikimi traumami...ampak po parih urah sem padla notr in postala spet odvisna...res je zakon...me pa moti sledece...pred porodom sem sicer zasvicala ampak tko grozn k je pa zdej je pa prou kriza...po 15 min sem taka ko bojler,po pol ure od mene tece v potokih...me je svakinja prvih nekaj ur mal spremljala,ce bo slucajno kej za pomagat:)-...a se se kateri ti dogaja? Mene prav moti,pa ceprav sem startala s presenetljivo kar nekaj kondicije:zmeden:

SANDY -> Aerobika (17.3.2005 9:08:28)

heheh, vesela bot, gre vsa svinjarija ven...jest sem koj po 10 min na orbitreku pa kuham..če bi bli na svežem zraku vrjetn ne bi blo tko :)-

dory -> Aerobika (17.3.2005 9:09:15)

svinjarija ven...pa moji potoki:zmeden::zmeden:...daj sandy da se nam zasekirala:)-

SANDY -> Aerobika (17.3.2005 9:13:22)

to je vse sam plus 8)

baguSka -> Aerobika (17.3.2005 9:13:30)

To je samo dobr - dobr ni če nebi švicala. Tko vsaj vidš da maš u seb dost tekočine in s švicanjem res spravš iz sebe velik strupov in odvečne maščobe.;)

TARA in MAJ -> Aerobika (17.3.2005 12:05:20)

AEROBIKA:bravo::bravo::bravo:Teja:sloncek::sloncek:+++

Stran: [1]