|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice, jogi, previjalna in baldahin
17.3.2005 8:56:34   
taška30
Zdravo!
Prosila bi vas za pomoč in sicer imam naslednja vprašanja, če mogoče katera ve:
1. Plenice: kje v Lj in okolici se dobijo poceni tetra plenice (včeraj sem jih gledala v Arielu in se mi je zdelo veliko dati za 10 komadov 4.350 SIT) :zmeden2: in tudi previjalne.
Imeli so še kaliko plenice - kakšna je sploh razlika med tetra in kaliko - prodajalka ni vedela :zmeden:
2. Jogi: cene so od 8.000 do 40.000. Ste ve kaj komplicirale s kvaliteto jogija (malo imam slabo vest, da bi kupila najcenejšega), ampak tolk pa spet ne dam, kot za samo posteljo.
3. Tiste, ki imate previjalno blazino na pralnem stroju - ali bolj priporočate takšno , ki ima na dveh stranicah dvignjeno s peno ali takšno , ki ima na treh stranicah dvignjeno, upam, da razumete.
4. Ali imate nad posteljicami baldahinčke?

Že vnaprej hvala za odgovore, Taška :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.3.2005 9:30:13   
Annny
Ojla,

tetra plenice so baje najcenejše v DM-u.
Razlika med tetra in kaliko plenicami je v tem, da so kaliko zelo tanke in manj vpojne..jih v bistvu ne potrebuješ- dovolj bo, če kupiš tetra!

Mi smo kupili kokosov jogi pri Lipu Poljčane za cca. 12000 sit in je zelo fajn. Ravno 40000 sit zanj ne bi dala, res ne, saj so tudi cenejši zelo kvalitetni.

To je v bistvu vseeno- jaz bi samo gledala, da je previjalna blazina čimbolj debela in kompaktna.najbrž bi izbrala to zadnjo s tremi dvignjenimi stranicami (res pa je, da je ta trša, kajne:zmeden:

Ja, mi imamo nad posteljo baldahinček..ni nujno, da ga imaš, to je bolj zato, da je lepše...slišala pa sem, da se otrok v takem 'gnezdecu' počuti bolj varno:zmeden2:

lp:metulj:

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2005 9:44:02   
Gina
Ti je že Anni vse razložila. Jaz bi dodala samo to, da je najboljše da pokličeš v par otroških trgovin in vprašaš koliko stanejo pri njih plenice. Imajo jih pa tudi v velikih trgovinah, kot so Interspar, E Leclerc...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2005 10:00:59   
Anonimen
1. Tetra plesnice sem jaz kupila kar v Tosami, Vir pri Domžalah. Sicer se ne spomnim cene, ampak prav drage niso mogle biti, če se ne spomnim. Za kaliko smo pred časom ugotovile, da so to enojne, torej tanjše. Teh ne rabiš. Sem pa jaz kar precej uporabljala tiste male krpice, ki so zarobljene z barvnim sukancem in jih tudi dobiš v Tosami.
2. Jogi sem kupila najcenejši, ki pa potem ni pasal v posteljico, ker mi je kolegica, ki mi je postaljico dala, povedala narobne dimenzije. Tako ga imam še sedaj doma v kleti neuporabljenega.
3. Moja blazina na pralnem stroju je taka, da je zgoraj malo zaokrožena in ima okoli malo debeleje, le pri nogah ne. Po moje ni bistvene razlike, le dimenzija mora biti prava. Jaz sem šla prvo zamenjati, ker je bila prevelika.
4. Ja, nad posteljo imam baldahin, okoli postelje pa debelo obrobo. To se mi zdi res prijetno gnezdece za dojenčka.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2005 10:01:16   
malika
V Dm so plenice res najcenejše, sicer so tanjše, ampak se zato lažje likajo. jaz sem z njimi zelo zadovoljna.

Na pralnem stroju imam previjalno podlogo, ki ima samo dve stranici obloženi s peno;nad glavico dam brisačo. Tiste ki so obložene s treh strani se mi zdijo malo tanke in trde, pa še predrage.

Baldhinček sem imela samo na košku, sedaj ko je v posteljici ga nimam.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2005 10:28:22   
babylove
Jogi je treba kupit čim trši - iz zdravstvenih razlogov, in skladen z velikostjo posteljice, da ne bo lukenj vmes - iz varnostnih razlogov.

Naš nima baldahina nad posteljo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2005 11:48:51   
lidia
Jaz tud nimam baldahina, če kasneje namestiš vrtiljakec bo baldahin v napoto.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2005 15:21:22   
Annny
Pri nas imamo baldahin in vrtiljak oboje, pa ni prav nič v napoto;)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2005 20:25:16   
rozi81
Kar se plenic tiče sem jih jaz v Tosamo kupila in mislim da so med cenejšimi. Kupila pa sem tetra in kaliko. Kaliko palnice so fine če jih podložiš pod glavico na pojstlci ali pa v vozičku in za take zadeve npr. brisanje obrazka če si kje zunaj itd., ker so zelo nežne in gladke. Splača se jih imeti.
Za vse ostalo ti pa ne vem povedat ker se še jaz lovim, samo kar se jogija tiče sm pa jst v IKEI kupila posteljico in blazino zraven pa sem dala za vse skupaj cca. 10.000 SIT. Pa je čist OK. Še neki taka na pol masažna blazinca je pa celih cca 3000 SIT stane. Je pa postejica in blazinica čudne mere in sicer 117x60.

Lp S:nosecka: in :duda:25t

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2005 22:49:05   
andrejaz
- plenice so najceneje v DM njihova blagovna znamka Babylove - so pa malo manjše dimenzije kot od Tosame - mislim da so od DM mere 70x70 cm in pakirane po 5 skupaj cca 1400 SIT
- jogi sem morala ekstra naročiti zaradi nestandardnih mer posteljice - naročila kar v Arelu, ki mi je bil najbljižje - imeli so samo 1 vrsto tako da ni bilo kaj izbirati- cena pa okoli 13.000 SIT
- jaz previjam na pralnem stroju pa nimam pojma kakšne blazine s stranicami misliš. Jaz sem dala narediti k mizarju ploščo s stranicami za na pralni stroj, ki izleda kot zgornji del navadnih previjalnih omaric. Znotraj stranic pa imam navadno previjalno podlogo - peno
- nad posteljico imam baldahinček ker prav fletno izgleda.

:sloncek:

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?