Julijke-šola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Janika -> Julijke-šola (17.3.2005 8:05:31)

Ste ve že obiskale materinsko šolo? Klicala sem vceraj da izvem kako to gre v Leonišče. Sem hotela it Aprila, bojda se začne šola vsak mesec v začetku meseca. Pa me je zavrnila rekoč, da je prezgodaj in da naj pridem maja??! Pa neke nalepke je omenjala, hmm sem mislila da je to bolj enostavno.

Ste ve že obiskale materinsko šolo?

valentina. -> Julijke-šola (17.3.2005 8:59:55)

Tu pri nas na obali te napotijo v šolo za starše v osmem mesecu, no, jaz bom probala it en mesec prej, itak sem doma. Za nalepke pa še nisem slišala.
Ja, pa hvala za tvoj nasvet, naj čimveč pijem, res sem od tistih ki niso nikoli žejne.

LP, valentina

Anonimen -> Julijke-šola (17.3.2005 9:06:38)

JAnika, jaz sem šla že februarja, pa mi noben ni nič rekel. Ti kar pojdi v aprilu, ker v maju bo itak vroče, pa ne bo ti okej sedet dve uri v tisti učilnici, kjer ni nič zraka.
Nalepke pa dobiš v tanovi porodnišnici vsak dan od 8 do 15ih v sprejemni pisarni. Moraš imet pa potrjeno zdravstveno kartico.
Jaz se bila tud zmedena, pa niti ni tko zakompliciran :)-

Velik sreče :rozica:

dvojčica -> Julijke-šola (17.3.2005 10:52:00)

Pri nas pa imajo šolo samo 3-krat letno, zato bom ravno ujela, začnemo pa maja. Prejšnjo (zimsko) sem zamudila. Bomo že preživeli.

Lp, dvojčica

mayci -> Julijke-šola (17.3.2005 12:11:49)

Janika, jaz sem šla zadnjič kar tja vprašat (v sprejemno pisarno v porodnišnico), pa so bili zelo prijazni in nihče ni rekel, da aprila ne smem priti.Sem tudi julijka. Nalepke pa lahko dvigneš kadarkoli, ni nujno da tisti dan, ko se začne šola.:)
Lep pozdravček, pa se mogoče vidimo v šoli aprila!
:kuza:

Mayci (21t3d) in:duda:

Romcka -> Julijke-šola (17.3.2005 12:21:56)

'bojda' naj bi sle sele v 7 mesecu (kao da ne pozabis do 9 lih vse)...jaz bom delala se en mesec in potem grem na 40 dnevni dopust in potem se na porodnisko- tak da grem v solo 1x maja....
se vidimo pupe iz LJ?
R

sky -> Julijke-šola (17.3.2005 12:59:17)

Pozdravljene!

Sama imam rok sredi julija, pa sem se ravno prejsnji petek prijavila za solo v aprilu :bravo: (sicer v MB), pa ni bilo nobenega problema.

Sem bolj "ziheras" :ups:, pa se maja bom tako preobilna za okrog hodit in sedet po 2 uri v kaksni predavalnici... Sredi maja zacnem z dopustom, pa bom raje uzivala na kaksnem soncku...:morje:

LP,
Sasa

Dari -> Julijke-šola (17.3.2005 14:26:54)

Jaz sem zadnjič spraševala mojo G pa je rekla, da čez kakšna dva meseca - torej nekje v 7 mesecu.
A bo katera hodila v Šk. Loki ali Kranju?

petraCBU -> Julijke-šola (17.3.2005 14:58:56)

Jaz grem s 4.4. v šolo - tle v porodnišnici, v LJ. Jutri grem najbrž že po tiste nalepke (ne vem zakaj gre s temi nalepkami :zmeden: ), ampak baje naj bi jih imele do začetka šole.
A gre še katera z aprilom na isto lokacijo?
P.

Stran: [1]