Sankka
|
Jaz sem bila v mb, narocila sem se nekje januarja, na vrsto prisla na polovici maja. Partner je ze prej opravil spermiogram, oktobra je dobil napotnico, prvega je imel v januarju, kontrolnega pa v marcu in marca je dobil izvide. Maja sva potem sla oba, z njim niso delali nic, izvidi ok, jas sem dobila 3 napotnice. Najprej kri med 2. in 5. dnem cikla, uz med 10. in 14. dnem ter progesteron kri od 20-22. dneva cikla. Tega tretjega nisem mogla dat, ker sem prehitro dobila M. Jaz sicer od avgusta jemljem estimo, dva meseca pred neplodnostno pa sem jemala se clomid. V ciklu ko sem dala kri pa nisem smela jemati nicesar. Drugih preiskav nimam. Naslednjic sem narocena konec avgusta. Rekla je, da naj potem jemljem clomid dalje, da naceloma nima nic proti... povem vam da se mi zdi vse skupaj malo tak, itak cakas na prvi pregled dolgo, pa na spermiogram, potem pa morem cakat 3 mesece in pol (!) da zvem rezultate krvnih testov, halo. Kaj pa ce kaj ne stima in gredo spet ti dobri trije meseci v nic. Vsaj to bi lahko vedla prej na cem sem, da ne jem nekih tablet brezveze, in da ne jemljem clomida kar naprej, pa ga mogoce sploh ne rabim, ker kaj druga ni ok. Ne vem no, vse skup je eno samo cakanje. Jaz imam drugace vse ok, sicer kratke ampak redne cikle, ovulacije imam, zanosim pa tudi s clomidom ne, kljub 4 velikim foliklom v dveh ciklusih. Upam, da se potem kaj hitreje odvija. Sklepam, da bom naslednjic dobila napotnico za laparoskopijo al pa kaj druga, pa spet cakala na poseg, pa naslednji posvet.. Sem si dopovedala takrat,- da najbrz na prvem posvetu ne bo ne vem kaj, ker ce bi karkoli pricakovala, bi bla razocarana. Njim je najbolj pomembno, da si stara manj kot 30 in se mi zdi da si kar vzamejo cas. Meni je rekla da je najbolj pomembna moja stevilka - leta, pa sem stara 28, kaj vem, saj nisem stara, ampak tak mlada pa spet ne. No sem se malo razpisala. Lahko noc punce.
|