naty1989
|
fracek Če še bereš ta forum, ti bom napisala nekaj vzpodbudnih besed. Razumem te popolnoma, sem bila sama na istem in še vedno vem kako je bilo iz meseca v mesec, ko je vedno prišla M. Najprej itak misliš da bo ratalo takoj, ker imaš npr.redne menstruacije, drugače nobenih težav, bolečin, v glavnem si zdrava. Torej vse ok, itak bo ratalo,haha. Potem pa ne rata, pa ti sicer ni vseeno, ampak ok, bo pa naslednjič in tako grejo počasi meseci ko upaš da bo ratalo, pa je vedno M. Pa se sekiraš, pa matretiraš, pa jokaš ob vsaki M, pa si misliš kaj je te narobe, pa še do G ne moreš it, ker te itak če ni leto dni ne jemlje resno...Tako da si v začaranem krogu, vsepovsod pravijo da to rabi okrog leto dni, da rata...ti si pa recimo še komaj ne vem v 5.krogu ( samo primer ). In takrat se mi zdi tisto čakanje najtežje, ko nisi več tako na začetku, ampak do enega leta probe še imaš pa grozno dosti časa, čisto preveč. Takrat mislim da nastopi kr velika kriza. Potem naprej pa je mogoče kak mesec malo boljše, potem pa ko ti po pol leta ne rata pa tako misliš da ti nikol ne bo...Ampak jaz ti samo svetujem pri vsem tem, da ne obupaš, da 1x bo tudi tebi ratalo, samo res potrebuješ veliko mero potrpežljivosti. Meni je uspelo v 11 poskusu, torej skoraj leto dni, pa imam 30 let, no 29 sem jih imela. Tako da če si stara 37, zna biti ta pot še malo daljša, ni pa nujno, lahko ti že naslednji mesec uspe. Zdaj če imaš redne menstruacije, pa si drugače zdrava, potem 1x bo presenetilo. Potem pa je občutek čisto drugi, če imaš nosečnost brez težav, ti mine 1,2,3 in že se pripravljaš na naslednji pomembnem korak, to je rojstvo. No ampak do tu je še daleč ( ali pa tudi ne tako ). Z O je pa tako, da je včasih ni, ali je šibka...ni vedno enaka žal. Samo vrjemi da 1x bo prišel tisti pravi trenutek ko se bo vse poklopilo in bo uspelo. Držim pesti tudi zate :).
|