|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 11:25:04   
Lillyy
Pfuuu objav ... bom zihr kaj pozabila pokomentirat 😀 Naty, moj je šel na Ljubljanski maraton ja. Ella, jaz sem pila krvomočnico samo 1 mesec, zdaj jo ne več že 2 meseca ... bi mogla potem jo še kupit pa me je kar minilo 😀 Aleksandra, držim pesti za test in pa Ella, da ne pride M danes :)Za Mariposo stiskano pesti jutri oz. tam nekje. :) imaš še znakce?Naty, ti si že mimo z M?Abracadabra, ti pa čajčkaj in vitamine 😀 upam, da si že kaj bolje 😀Pri meni pa je O mimo, vsaj mislim da je. Sem danes naredila še en O test in je bila medla črtica. Včeraj je bil skoraj +, tako da je bil očitno + ravno v soboto, ko ga nisem delala. Tako da je vrh že bil in se ujema tudi z znaki. Pridna sva bila, zdaj bomo pa videli 😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.10.2018 12:03:10   
Mariposa08
Naty ja res je zgleda se lahko še tako trudimo če ni še naš čas je vse zaman . Evo pa boš v novem krogu , upam da bo ta uspešen :)

Lillyy mah se več na te znake ne zanašam, me že črviči spodaj kod ponavadi tik pred M, tako da mislim da tudi ta mesec je brez uspeha. No lepo da sta bila pridna in zdaj čakat in navijat za konec meseca :) 

Aleksandra in Ella držim pesti da vaju M ne obišče !! Drugače pa Ella sem pozabila prej omenit za krvomočnico , jaz sem pila tinkturo od krvomočnice samo 1 mesec pa mi ni čisto nič pomagala. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.10.2018 12:51:37   
Aleksandra91
Lilly drzimo pesti, da se bo vajina pridnost pokazala z lepim rezultatom!!

Ella jaz sem tudi pila krvomocnico, in sicer caj od Plavice 1 cikel... kako je bilo pa uspesno pa se ne vem...

Kako je danea depresivno vreme, prav za lenarit...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.10.2018 13:10:14   
abracadabraa
Res vreme tapravo za doma pod dekico bit.. Zal pa ne gre, treba delat 🙈
Hvala vam za lepe besede. Sem na cajcku malo lekadola, in je ze boljse.. Ni ravno dobro, ampak ni kot vceraj. 
M pa ze cutim da je na pohodu.. Packa nesramna
Mariposa in aleksandra.. Mocno upam da so testi zatajili oz.da niso se zaznali. More bit nekaj na tem!!  

Ostale pa da nam rata v naslednjem :) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.10.2018 13:40:58   
Mariposa08
Abracadabraa kaj pa veš lahko pa da ti je uspelo že v tem krogu ! Samo da še ne veš ;) Jaz tudi že M čakam mislim da je že pred vrati na žalost . Nič mi ta 8 izgleda ni bila naklonjena nevem. Bo treba do jutri počakati čeprav mi se zdi da me bo tečka že danes obiskala .

Aleksandra ja res je dan samo za lenarjenje in počivanje . Kdaj boš test delala :) ? Jaz sem že čiato neučakana :) sporoči novičko ! 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.10.2018 13:58:32   
kitkat88
punce jaz tudi se tako čudno počutim, slabost me daje, prsi bolijo, spodaj občutek neke napetosti, neko čudno bolečino po nogah čutim, beli tok imam tudi malenkost povečan.. a mislim, da so spet vse to znaki v glavi. user posted image že komaj čakam petek! sem prava tečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.10.2018 14:01:57   
kitkat88
Katere vse sedaj v tem tednu "nepričakujemo" menstruacije? malo sem se zgubila, ker čez vikend nisem bila nič dejavna, ve pa pridne:)

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.10.2018 14:04:12   
Mariposa08
Kitkat mogoče je pa to znak , da je uspelo :) ne bodi žalostna , lepo počakaj petek , bi p lahko bilo to znak da je uspelo ! Tako da glavo gor ;) kdaj si pa imela O ? Seveda da je možno malo pred M so lahko že znaki . Mene je en tedn po O začelo to tiščanje pa prsa bolele pa ni da ni in slabosti, sicer mi je še vedno občasno slabo malo in vee znake imam , izcedek imam tako kot pred vsako M , nekako ne zmam razločiti :) kje pa te prsa najbolj boljo, okoli bradavičk ali na splošno tako ? Bomo skupaj upale čeprav mene upanje že malo zapušča, jutri bi morala M dobiti in me je strah da ho res prišla . 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.10.2018 14:10:17   
Mariposa08
Ella danes nepričakuje , jaz jutri ne pričakujem in pa vidve z avracadabraa v petek nepričakujeta :) čakamo še aleksandro danes kaj ji bo test pokazal , ker ji že skoraj 1 teden M zamuja in držimo pesti da je uspelo ! 

Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.10.2018 14:16:54   
kitkat88
Ne prsi me bolijo nasploh cele, na dotik, občutljive... Ovulacijo sem imela 18.10. Žalostna sem zato, ker se vsak mesec z menoj tako psiha igra. user posted image Zdaj nas je res kr veliko na kupu! Vsem puncam želim iskreno, da bi zagledale user posted image

Za Aleksandro že vse nestrpno čakamo in držimo pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.10.2018 14:20:51   
abracadabraa
Kitkat, ta psiha mislim, da cisto vsaki ponagaja.. Neki znaki, ko niti nisi vec sigurna ali so ali si jih samo domisljas.. Grozno :/ vsak mesec ista zgodba

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.10.2018 14:32:30   
kitkat88
res je in potem sem jaz že tečka, ko si mislim, spet nekaj razmišljam cel čas pa po tihem upam, pa spet ne bo nič. Včeraj sem prav sama sebe prepričevala, da če spet ne bo nič, da ne smem bit razočarana...
Se pa res počutim kot "cota". Še glava me začenja bolet. Komaj čakam, da zaključim z delovnim dnem in grem domov pod deko!

Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.10.2018 15:41:48   
Ella221118
Mariposa jaz tudi tako razmisljam oz se tolazim s tem 😊 moj fant pa se bolj, on vedno govori, da bo prislo, ko bo pravi cas 😄 saj ce malo pomislim za nazaj v zivljenju, se je res vedno vse zgodilo tako. Potem ko gledas nazaj sele vidis celo sliko in zakaj je moglo bit kot je bilo 😊

Vidim da nobena ni ravno navdusena nad krvomocnico 😃 jaz jo zdaj pijem ze dva cikla in tudi ne opazim vecjih sprememb.. Mogoce malo vec izcedka ob O, ampak lahko da je tudi naklucje. Nevem kaj si naj mislim.. Ko sem prvic zanosila sem jo pila en cikel prej, potem tisti cikel ko je ratalo je bilo pa ubistvu tako, da sem bila cele 3 tedne na dopustu in je nisem mela sabo, tako, da nevem ce je ravno lahko tisto od prejsnjega meseca kakorkoli vplivalo.

Verjetno pomaga tistim, ki imajo tezave z vgnezditvijo zaradi stanjsane sluznice.. Vsaj tako si jaz razlagam. Ce so pa drugje tezave pa bolj ne kot ja.

Moje M danes zaenkrat se ni. Se vedno vztraja ta smotan izcedek.

Kitkat znake imas kar obetavne, res pa je tezko vedeti kdaj so res znaki nosecnosti in ne pmsja ali pa posledica psihe. Grr. Mene so tudi ta mesec kr zelo bolele prsi okrog casa ko naj bi bila vgnezditev, potem vedno manj.. Zdaj samo se tu pa tam cutim da me malo spikne. Mi pa ni bilo se nikoli slabo kot znak pmsja, tako, da pri meni bi to verjetno ze kaj pomenilo. Upam da pri tebi tudi 😊🤞🏻

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.10.2018 16:02:55   
Mariposa08
Ella tudi mene se prejšnji teden zelo močno bolela prsa zdaj pa čedalje manj, enkrat ja enkrat ne , polna so , včasih ne kar peče v prsih in v bradavičkah potem pa izginejo te znaki . Res te tako naredijo neumnega že vse te slutnje in potem se itak M vlije . 

Ja res je lahko se trudimo kakor hočemo potem pa se samo nekako razplete ko najmanj pričakujemo :) ti bi morala danes M dpbiti ? Pa kaj čutiš da je drugače ? Sicer pa je vsaka zanositev drugačna in ni rečeno če je prejšni zanositvi bilo znakov še in še da je v drugi zanositvi enako . Pravijo da si dve nasoečnoati nikoli nista enaki . Čeprav sem mamo spraševala in je rekla da se je ona pri obeh nosečnostih počutila popolnoma enako in da je zame mislila da sem zopet fantek hehe , no pa sem jo zafrknila haha :)

Kaj pa Ašičev čaj ? Jaz in abracadabraa pijeva ta čaj , naj bi pomagal za lažjo zanositev in preoreči spontani splav . Ni slab nevem , lahko probaš. Nekaterim je baje pomagal . 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.10.2018 16:13:45   
abracadabraa
Mariposa, mene so prsi ene 2meseca nazaj res bolela ful, prav obcutljiva grozno, pa res res nikoooli me ne pred M. Prvic je to bilo.. Sem ze bila waaaa to je to.. Hahha.. Smotana jaz.. Ko bi vsaj pri tebi bil res pravi znak..
Asicev caj pa je res fajn za pit.. Okus sploh ni slab.. Samo en cikel sem jaz preskocila ker me je tako iz tira vrglo, da ni se mi niti to dalo.. Ampak ta cikel sem ga.. 

Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.10.2018 16:24:25   
Ella221118
Ja jaz bi naceloma mogla danes dobit, vecinoma imam 26 dnevni cikel in danes je 27 dan. Pa tudi ti rjavi izcedki so ponavadi tri dni prej in danes je ze cetrti dan. Nic drugace se ne pocutim, ubistvu samo cakam da pride.. Ker trenutno nimam res nobenega znaka.. Malo me samo spikne tu pa tam.🤷🏼 Zaradi teh izcedkov tako tezko verjamem, da bi bilo lahko kaj.
Ta asicev caj pa prvic slisim. Kje se ga pa dobi? 😊

Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.10.2018 16:27:26   
Ella221118
Aja drugace pa jaz se kaj dosti sploh ne spomnim od tiste nosecnosti.. Vsaj ne pred pluskom. Znake in to si nisem nic belezila, ker sem zelela cimbolj odmislit ko sem bila se na dopustu.. 😅 mogoce je pa ravno zato uspelo haha 😄

Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.10.2018 16:34:06   
Mariposa08
Ella na sitik.si pojdi , to je v stični izdelujeji te ašičeve čaje več vrst. Pokliči ali na mail jom pošlji da želiš ašičev čaj za lažjo zanositev in ti oni sami pripravijo čaj iz treh vrst zelišč ( nevem katerih, vem da je en izned njih baldrijan , ki tudi pomaga pri zanositvi ) in ti pošljejo po pošti. Cena je 15€ + poštnina je nekak okoli 20€ potem pride . Ampak imaš čaj potem za par mesecev. Jaz ga pijem že tri mesece in ga imam sigurno še za 1 mesec če ne celo za 2 . Glede rjavih izcedkov , kaj ni to nekaj v povezavi s tem povezani , da je lahko premalo progesterona ? S tem naj bi se tudi težje zanosilo. Ti je G kaj omenila to ? Ne bi te rada strašila , se dobijo tbl da to izboljšajo , da izcedkov ni , ker je tudi to lahko potem vzrok neuspeha ali da pride do ss . 

Abracadabraa mah mene že psiha daje nevem če bo kaj ta mesec , me že v križu boli in zvija samo čakam kdaj se bo ulilo . 

Neposredna povezava do sporočila: 1093
29.10.2018 18:22:12   
naty1989
Ta mesec imate vse ta teden M, razen mene. Ste se zmenile to? Haha. Moja M je šla, jupi. Držim pesti da vaše ne pridejo. 
Ah ti znaki ja. Vsak mesec novi in novi. Ko že misliš, da je to novo in pravo, je spet M. Sej pravim M ima 100 obrazov, vedno preseneti. In vedno je drugače. Kot praviš Abracadabra vsak mesec ista pesem, že malo tečna.Jaz se ne zanašam več na te znake, je že kr nekaj vse skupaj. Itak je vedno M. 

Prejšnji teden sem bila tudi jaz kot natempirana bomba, samo sloki prst bi mi pokazal pa bi se kar skregala. Pa tečna in razdražena. Zdaj pa se je umirilo vse. Pa strah me je bilo M, kot bi ne vem kaj bilo. Verjetno je bil strah, kako bom preživela razočaranje. Pa sem, pa še tako hudo ni bilo.

Kitkat88 ne bit preveč žalostna sej se bo na koncu vse poglihalo, boš videla da bo 😊. 

Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.10.2018 18:27:20   
naty1989
Ella

Za te rjave izcedke sem tudi jaz slišala da je premalo progesterona. Zdaj odvisno kdaj so, če so par dni pred M, mislim da napovedujejo M, če so vmes v sredini cikla je lahko tudi vgnezditvena, lahko česa premalo...marsikaj je lahko. Odvisno verjetno kdaj v ciklusu so.Včasih je težko vse te uganke našega telesa ugotovit.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.10.2018 19:11:35   
Aleksandra91
Evo punce, naredila sem se test CB, kateri je bil spet negativen... Tako imam ze dovolj, res. Prav zjokala sem se, da me je moj tolazil. Pa ne zaradi minusa toliko, ampak, ker ni ne M in ne pluseka. Rad bi ze, da se konca tole. Naj se vlije, bom vsaj vedela na cem sem... Ne pa ta negotovost... Pa se sp.del trebuh me tako grozno tisci, bognedaj da si malo pritisnem, imam ful fulll obcutljivo... :/ Joooj prav razocarana sem.. vem da bom mogla h G ja.. samo zdaj med prazniki je nemogoce priti do G, ze tako vedno cakam najmanj 3 tedne na termin...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.10.2018 19:25:42   
Mariposa08
Aleksandra žal mi je da je zopet negativno :( joojj kako nas ta M zeza da prov bi ko brcnila tja nekam uuhh. Verjamem da ti je hudo , včasih tudi sami malo povzorčimo nehote da M izostane ali da kadneje pride . Ne sekiraj se zdaj veš da ho prišla in se z znaki ne ukvarjaj ,pa boš videla kako bo. Jutri še vsi normalno delajo pa lahko pokličeš G , če bi te vzela . Kako mi je žal , jutri bo tusi mene M presenetila ampak kaj čmo. Vem da ti je hudo , saj bo boje , mogoče bo pa zdaj M prišla ko si se malo umirila in veš da nosečnost ni . Upam da sem ti kaj pomagala .

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.10.2018 19:41:30   
Lillyy
Aleksandra, žal mi je za minus 😑 sem res upala, da bo +. Upam da si se že kaj potolažila.Jaz bi na tvojem mestu kar jutri poklicala G in vse poveš, te zagotovo hitro vzamejo. Mene so enkrat kar naslednji dan. Itak imajo vsi zdravniki malo lufta vmes, da lahko koga vzamejo. Boš vsaj vedela, kaj je in bo potem lažje naprej 😀😀 Jaz pa cela sitna. Sva z mojim danes čistila in sem spet plesen odkrila spet. Sva v najemu in komaj čakam da greva kam drugam ... Za vse, ki ne čakate M držim pesti 😀Tudi jaz imam par dni pred M izcedke in je normalno, so mi rekli. Jih pa nimam od vedno ... Buo

Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.10.2018 20:03:18   
abracadabraa
Aleksandra, tudi meni je zal :( ti se kar zjoci, dostikrat pomaga vse iz sebe dat.. Pa lepo v posteljo se stisnit z dragim in prespat.. Hudo je, vem :(Probaj poklicati vseeno.. Ceprav znajo komplicirati.. Moji prijateljici je zamujala cel mesec in jo je sestra kar skenslala kot ces ja ce niste noseca nimate kaj iskat pri nas kaj vam cmo... Haloooo... Vcasih res obup 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.10.2018 20:08:30   
naty1989
Aleksandra91

Kot so rekle ostale, idi do G. Mislim, da se že predolgo vleče, nočem te strašit, ampak nikoli ne veš kaj je v resnici. Če pa boš mogla čakat predolgo na pregled, pa probaj it na ta krvni test, če bo šlo skozi. 10 € je, ampak da v resnici izveš za 100% ali si noseča ali ne, pa ni primerjave, nič ne pomeni 10 € proti vsem živcem ki jih zgubiš.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?