naty1989
|
Mariposa08 Ja, lepo bi že bilo, samo kot jaz rada rečem, je prelepo da bi trajalo. Verjetno če bi se kaj prijelo, bi čutila da je to to ravno ta mesec. Ampak ne in potem raje ne želim o tem preveč razmišljat :). Bog ve kdaj še bo res tisto pravo, najbrž ko bomo najmanj pričakovali :). Jaz pa ne spim z modrčkom, vedno sem ponoči brez njega. Baje ni dobro, kot pravi Lilly. Lilly Ja imaš prav, malo stresa pride, ampak ta stres ti predvsem M dela, ko ne pride, potem si pa delaš stres zaradi tega in še manj pride, ah začaran krog :). Upajmo da če že zdaj zamuja ta cikel, da bo naprej naslednje mesece potem bolj točna. Ponavadi je bilo tako. Je že zamujala, 1x je prišla 34.dan. Ampak to je bilo nekje v 3 krogu, 4 mesece po jemanju kt, tako da se je zadeva še uravnavala in je bilo normalno da so bila nihanja, 1x prej, drugič kasnej. Zdaj pa mislim da se je po kt že davno stanje umirilo, je že 10 mesecov po tem kaj sem vzela zadnjo tabletko. Tako da mislim, da to res ne bi smelo imeti vpliva. Lahko je pa od prehlada tudi, čeprav tudi to še mi ni nikoli zgodilo, ampak vse je 1x prvič. Ne zaenkrat nimam nič testov na zalogi, bom še raje počakala, vseeno raje to, čeprav je težje, kot pa da bi pokazal negativno. Za zdaj še do nedelje, ponedeljka ne bom nič testov delala, če bo M tako bo, če pa je ratalo, pa me bo počakalo. No razen če me prej zgriva,haha. Zato pa raje ne grem po test, ker bi ga tak takoj naredila, pa bi bila samo še bolj živčna potem. 1x sem ga delala, mislim da na začetku, na 28.dan, pa sem potem M dobila na 30.dan. Pa še potem ko je negativno kazal sem upala da je lažn, ah. Raje ne še :). Najboljše da se ravnaš po sluzi, pa itak na 2 - 3 dni. Pa sej če si načeloma zdrava, nimaš pregrade ali kaj zamašeno, pa mlada si še...Se bo že 1x prijelo ni hudič :). Kaj pa kak se ti folikli razvijajo oz. celice to veš?
|