Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.10.2018 15:51:00)
|
Naty jaz sem tudi prebrala na novicah o Megan in njeni nosečnosti. Kaj pa veš, jih kar dosti poznam ki jim je uspelo v prvo pa v druge tudi v prvo , stari so bili pa ženska ena je bila 37 in njen partner 39 , v drugo sta bila leto dni starejša in pa še en par , ženska 39 partner pa 41 . Tako , da ni rečeno, ene so pač zelo plodne ali so pa zelo kompatibilni oziroma se sploh ne sekirajo če bo ali če ne bo , kaj pa vem, so imeli pač srečo :) saj jo bomo imele tudi mi , smo v prednosti ker smo še toliko let mlajše :) Aleksandra , moj partner je kar v redu, me tolaži, ko pride M in je poln upanja , ko čakava rezultate hehe:) pridejo trenutki, ko je tudi pn vidno razpčaran , ko me M obišče ampak kak čmo , bo že enkrst :) ti se kar tu razpiši ti bo lažje , meni pomaga ko tako si malo pojamramo , ko dam to negativnost in žalost iz sebe :) kaj pa tvoj parnter pravi ? Saj tako je še malo časa ko se trudiš tako da pravijo do 1 leta je nirmalno , kar je več je pa že dobro da se greš G malo pokazati .
|
|
|
|