naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (15.10.2018 10:12:49)
|
Mariposa08 Ja to z O kako je in kdaj je kar malo zakomplicirano. Pravijo oz. ponekod pišejo, da se pripravlja ta sluz nekje 4 dni, najprej je neka vodena, potem pa 4.dan vedno bolj gosta, takrat bi naj bil najbolj plodni dan. Pote pa že naslednji dan pa sluz izgine, pa je fertik vsega lušnega. Ampak tudi jaz sem že opazila, da sem mislila, da je O že mimo, po vsem tem kar pišejo, je vse tako bilo, ampak potem je pa spet prišla neka slz, sicer ne tako močna, ampak vseeno. Tako da potem ponavadi nisem vedela če je bila prej O ali je zdaj...No v glavnem si potem v še večji temi. Zaenkrat prepustim O naj bo kakor hoče, samo da se že kaj prime :). Sicer pa sem prepričana da O so verjetno skoraj vsak mesec ( zdaj če kak ni O je izvzeto ), samo potem se še mora dalje razvijat in vse poklopit, da se zanosi :). To je pa potem večji problem :). Tako da je lahko ta mesec, lahko naslednji, ali še naslednji, lahko pa še dolgo ne...upajmo pa da seveda čim prej no, ampak nočem pa silit, ker če zadeve ne štimajo je boljše tako kot je, kot pa da pride potem ko zanosiš še do še večjih težav... Tako da mislim da O vsekakor noben mesec nismo zamudile, ampak ni še prišel tisti naš mesec :). Ja vredu ima ata poštimano, ima še ogromno zelenjave, ko je več drugi nimajo, veliko vsega si lahko da v skrinjo...ima še 2 pujsa, potem naredimo decembra pred Božičem še koline, pa vse kaj spada zraven, Tudi polovici enega prašiča proda, ker ima sam veliko mesa. Pa ocvirke, zaseko dela, mast...ni da ni. Tako da je pri njemu vedno pestro, dela je koliko hočeš,haha :). Je pa res, da vse že ima, ampak more tudi vlagat noter, vse kupit, semena...sej ima nekaj sam, ampak vseeno glede na količino, more kar dosti vložit. No ampak se mu potem pokrije. Ima tudi svoje stranke ko kupijo...tako da lepo gre :). Prav super je to vreme zdaj, nič ni treba kurit...ko bi le še nekaj časa tako zdržalo, zarad mene je do konec leta lahko tako,haha. Samo tudi malo mraza že potem more bit, ker drugače ni to zima. Žal je tako, da 1x nas zime obišče in potem februarja zna hudo stisnit, kar pa spet ni fajn ne :). Ali se tudi podaljša v takrat ko bi že spomlad mogla bit...Sej veš kako pravijo zima in davčna, še nista nikoli dolžni ostali, haha ;). Hec. No vidiš boš imela potem dvojno veselje hkrati, noseča boš in še poročila se boš :). Ni lepšega. Veš včasih je tako, da ko čakamo na nekaj, tistega ni, pride pa mogoče potem dvoje na enkrat :). Tako da smo še bolj veseli pol :) Lilly Mislim da sem jaz spraševala, nekaj v zvezi s tem kako to da je tako hudo... pa kaj pravijo zdravniki? Ah meni je res žal, da imaš take težave, pa to si že kdaj imela? ali je to novo? mislim da se ravno zdaj pojavilo ko bi želela zanositi. Ti vrjamem, da ti ni lahko tega brat, tudi meni ne bi bilo, držim pesti, da se ti zadeva že dokončno porihta, pa da boš potem lahko šla naprej brez nekih večjih težav. Bi se pridružila Mariposi, da je mogoče res boljše da je tako kot je, kot če bi imela te težave že ko bi bila noseča, mogoče se ne bi izteklo dobro. Kaj pa lahko ješ? oz. kaj ne smeš?
|
|
|
|