RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 13:26:24)

Mariposa, mi je res zal.. Sem upala, pa da je le ti uspelo..Jaz sicer pricakujem M cez 2dni, ampak kot sem rekla, ze cutim, da bo res v roku 2eh dni zagotovo tu.. 

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 13:38:34)

Mariposa, žal mi je za M ... Ma ti šment ej, sem res upala, da bo pri tebi ... Ne se sekirat preveč, saj bo, ko boš najmanj pričakovala ... 😀 Abracadabra, stiskamo pesti zate.Jaz pa zaradi antibiotikov fasala še hudo vnetje in sem cel teden spet na antimikotikih. Sem v začaranem krogu. Sem govorila z G in sem dobila drugačna zdravila, ne spet Canesten. Upam, da tudi jaz enkrat spet začnem normalno funkcionirat. Tako, da zame je šel tudi ta krog po gobe, ker gre tudi moj na službeno potovanje. O bom imela pa v tem tednu. Stiskam pesti za vse vas za naslednji krog 😀😀😀

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 14:17:07)

Lilly mah sej veš kako je prvi dan ko M pride , ko si čisto na dnu , sej bo jutri že bolje :) mah sem sita te M že , upam da bo uspelo do konec leta , naj bo vsaj december prszničen in nam kaj prinese čarobnega , če že zdaj oktobra ali novembra ne bo nič;) Boga , še ni konec vnetij :( ? Sej bo bolje, ja škoda , da gre tvoj partner ravno zdaj na pot , ko bo O, vidva kar slončkajta dokler ne bo odšel na pot, kaj pa veš nogoče se oa ravno zdaj prime, ko pravijo, da je nemogoče hehe:)

Abracadabraa držim pesti, da vsaj ti dočakaš plusek ta mesec , me pa takoj za tabo :) mah smotana M, včeraj ko sem imela ko roza izcedek samo na papirju sem nekako še vseeno upala, da mogoče pa ne bo M, da je vgnezditvena in vsa polna nekih upanj spet, potem pa danes vstanem in še do kopalnice nisem prišla pa sem že vedela koliko je ura :/ upam, da bo okrober bolj naklonjen kot pa teli oatali meseci.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 15:15:48)

Mariposa08
Ah tudi meni je žal za M. Izgleda da res nimamo sreče zadnje cajte, vsaka ma nek problem ali pa tudi ni problema in ravno tako ni sreče. Kaj naj ti rečem Mariposa, tud jaz že imam vrh glave te M in tudi že O. Vse scenarije kaj bi lahko bilo narobe, da ni že imam...in tudi najboljši recept, da če se da se je res brezveze sekirat. Prvi dan je najbolj krut, temen in žalosten, pa še drugi, potem pa nekako stečejo dnevi in je kar teden dni mimo, pa M že spet gre... Pa tudi počutje je boljše. Kateri krog si zdaj zaključila?
Jaz sem prejšnji teden ko je prišla tečka nesrečka tudi bila tako tako, iz drugega planeta, pa sem potem šla rolado pečt, da sem se zamotila, vmes mi je šlo na jok, ampak sem se nekako zadržala. Potem sem tudi šla na sprehod pa sem dala malo to iz sebe pa sem si rekla dosti je, gremo v nov krog, ni druge. No potem drug dan pa je že bilo boljše. Žalovanje ni trajalo pretirano dolgo, kot je prejšnje mesece. Pa sej veš, malo se pogovoriš s fantom mu potožiš, pa malo tv pogledata skupaj, se zamotita...in najbolj je pa važno, čeprav se ti ne zdi, da življenje gre vseeno naprej in da bo ju3 boljše. Pa da ne bo vedno tako, tako žalostno in nesrečno vsak mesec, take smole pa ja menda nimamo no. Nekje nas pa ja čaka sreča.
Ja upajmo da te bo do konc leta kaj ali vsaj 1 mesec drugega leta. Jaz računam na takrat, ker se mi še vedno zdi, da je ta mesec tudi izgubljen, ne vem ni še tisti čas.

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 19:03:36)

Ja to pa, ceprav ves da je M ze tle, do zadnjega upas, pa da mogoce mogoce le ni! Neko tiho tiho upanje je vedno, dokler se ne vlije... Hja.. Bomo videli, upajmo, da res se v tem letu.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 21:23:53)

Ja Abracadabra vedno je upanje pa če si še ne vem kolikokrat rečeš da ta mesec pa ne bom upala. Je močnejše od nas. Še ko pride M, si misliš mogoče je pa vgnezditvena, ampak noče bit 😕. Pa sej če upam nimam nič proti, jaz bi to razočaranje ukinila, če bi se dalo. 
Mariposa
Malo čudno vprašanje, si ti imela to vgnezditveno ko si zanosila mogoče, če se spomniš?

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (4.10.2018 8:08:27)

Naty imela sem vnegzditveno krvavitev ene 5 dni po tem ko mi je M zamujala , pa sem mislila, da M nekaj štrajka, ker se mi je enkrat tako zgodilo in je M izostala potem, sem tusi takrat potem mislila, da je zopet enako in da ni mogoče , da bi zanosila . 

Danes sem že bolje, 2 najhujša dneva M sta mimo, zopet moram G klicati, da se naročim na pregled , upam da mi uspe hehe :)

Kako ste ostale punce? Abracadabraa upam, da te M ni obiskala im da vsaj ti sporočiš veselo novičko :) 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (4.10.2018 13:07:40)

Aha, torej si jo imela to famozno vgnezditveno.. Je tudi mene zanimalo, pa nisem si upala vprasat, da ne bi te bolece spomine spet obujala..Vgl.. Js se cakam na mojo M.. Mogoce bo kak dan kasneje, ker ne cutim nic, da bi kaksne krce imela ipd.. Imam pa tezave z zelodcem, me tako cudno boli, stiska, slabo.. Mogoce je to slabo pocutje krivo, da malo zamuja.. No, ampak prisla bo, to vem :) tako da poklicem h G pa se narocim za 14.dan ciklusa a ne.. 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (4.10.2018 13:32:37)

Abracadabraa kaj pa veš, si prepričana, da ni mogoče pa uspelo, da si zanosila :) ? To , da te želidec boli in ti je slabo .. ? Držim oesti, da M ne dobiš, da boš vsaj ti že končno dočakala plusek :) ah nič ne boš s tem boleče spomine na dan privlekla :) sem že prebolela , pač ni bilo takrat očitno namenjeno pa je narava sama poskrbela , da je tsko kot je moralo biti takrat očitno , tako to nekako razumem, kaj pa vem. Upam, da bo do konec leta že uspeh, soh ne upam upati , ker sem potem vedno vsak mesec razočarana .

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (4.10.2018 14:12:00)

No pomoje ravno na tej fazi smo vse ze.. Nekako si ne upamo niti upat, da je..Jaz tokrat mislim, da ni ratalo, ker drugace res nic drugace se ne pocutim kot sicer, razen te zelodcne tezave.. No, bomo videli danes, jutri, ce bo ze kaj priteklo.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 8:15:19)

Mariposa08
Ah jaz se ti opravičujem, sploh nisem razmišljala, pa sem kar vprašala. Zanimalo me je, ker večina žensk to dobi in potem ve, če je uspelo ali ni. No jaz tega še seveda nisem imela oz.dobila zato sem nekako vedela da bo prišla M. Do zdaj sem jo še vedno trofla. Mogoče če bi pa kaj takega opazila, pa bi že takoj pomislila na to seveda. Ampak sej veš, če si misliš da bo ta slavna vgnezditvena prišla, potem je tako ni. Je boljše kar pozabit na njo. 
In zdaj si boljše kaj? 
Jaz sem pa bila že kr ok, že sprijaznjena...pa sem tako slučajno šla malo na net, čitat malo kakšne so kaj zgodbe drugih, zakaj ne zanosijo...in sem prečitala zgodbo ene punce, ki je imela izvenmaternično nosečnost pa kako se je potem 4 leta trudila zanosit...pa še zgodbo Maje Plašnar, če jo poznaš, ko je opisovala kako trnavo pot je imela do zanositve...no dalje raje več ne bom pravla. In sem potem postala čist slabe volje, pa se spraševala kaj če bo pri meni tako...ah mi je žal, da sem karkoli sploh šla čitat. Ne bom več, bom raje bolj mirno živela in manj vem, bolje bo.
Abracadabra
Ja res nikoli ne veš, kdaj bo. Bi bil že čas, da te M ne obišče več. Čeprav, tako kot praviš, tudi jaz že malo dvomim, oz.vedno bolj v verjetnost te zanositve. To mislim pri meni predvsem. Tolko mesecev nič, potem pa ko je skoraj leto okrog bi pa te bilo od čudeža. Čeprav pravijo, da je tako, je res to čudo narave. Sej hvala bogu, če je res tak, ampak ko je tako težko to verjet. Ne upamo si upat ne, da ne bi bile razočarane, ampak tisto smo tak.

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 13:04:52)

Ja naty, saj ravno to.. Ce ni bilo do zdaj, zakaj pa zdaj bi pri vseh enakih pogojih.. Ko bi vsaj.. Jaz se nimam M, sem pa samo 1x danes na wcju vidla na papirju sledi krvi, zelo malo, temno.. Tako, da racunam da bo jutri, ker danes nimam se nic krcev. Ampak bo, ker je ze veckrat prej tako malo se pokazala na papirju kak dan prej.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 14:13:18)

Hja mogoče se pa naredi čudež. Ko bi se vsaj. Ne vem mogoče pa moramo res obupat, pa vrečt puško v koruzo, mogoče je ravno to namen tega. Kaj pa vem, jaz se tolažim, da življenje že ve kaj dela in da je vsako slabo za nekaj dobro. Čeprav še ne vem zakaj bi bilo dobro da smo tolikokrat razočarane, ampak že mora tako bit. Jaz mam že včasih tudi polno glavo tega čakanja pa si včasih mislim ma bo že 1x, bom pač še malo mogla zobe stisnit ko bo treba, ampak ne gre drugače. Glavno da bo vredno kmalu v prihodnosti 😊.

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 18:07:18)

Abracadabra, stiskamo pesti zate, da ne pride :) Naty in Mariposa, za vaju pa za ta krog.Jaz sem imela v teh dneh O. Slončkat že od ponedeljka ne smem zaradi vnetja, no moj je zdaj itak na potovanju. Tako da O je zamujena in mesec tudi. Vsaj da bi bila potem ok. Se mi še kar vse vleče. Upam, da prehladi se tudi že umirjajo pri vas 😀

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 19:41:26)

Heii punce :) ! Uhh , ste se razpisale, sej prov :) 
Jaz sem bolje, M je že v fazi poslavljanja haha , tako da bo tudi O kmalu prišla in bo spet mesec lepši :) 

Abracadabraa držim pesti zate , da ti bo uspelo oziroma, da ti je uspelo ;) 

Lillyy žal mi je , da ti je mesec propadel :( mah ta vnetja so tudi tako zafrknjena včasih , upam da bo hitro minilo vnetje in ta mesec , da boš lahko zopet poskušala :) res se bleče zo vse skupaj , da včasih že prav onupaš.

Naty nič se ne opravičuj, nič ne zamerim, da si vprašala :) saj zato pa smo tu, da se spodbujano in malo jamramo in tudi prosimo za nasvete :) Ne poznam te punce, o kateri si govorila, je pa res da včasih malo preveč beremo negativne zgodbe o nezanositvi in težavah namesto , da se osredotočimo na pozitivne zgodbe, ki jih je tudi veliko. Res je da malo nekako te potolaži , ko vidiš, da nisi edina, ki se tako matra iz meseca v mesec ampak jih je veliko , ki se iz meseca v mesec obremenjujejo zakaj ne uspe. Saj bo tudi nam uspelo, zdaj pa res že smo vse že več kot 6 mesecev z tem matranjem , jaz sem v 8 krogu, ti Naty si v 9,10 ? Če se ne motim , in Lillyy in Abracadabraa tidi že sta dosti krogov dale pa nič, tako da zdaj te trije meseci do konec leta pa morajo biti za vse nas uspešni :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 20:58:24)

Ko bi vsaj bilo se letos :) pri meni se en neuspesen krog.. M je tukaj v vsej svoji bolecini :P seveda, razocaranje je prisotno, a manj ko prejsnjic.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 22:36:34)

Ah škoda, da je res M pri tebi spet🙁. Tako se mi zdi, ko si to napisala, kot da je pri meni že. No hvala bogu, da razočaranje ni tako veliko. Drugače pa sej veš, ni kaj za rečt. Da ti pa rečem sej bo, je pa res že najslabša tolažba. Vem kako je pri meni. Si že potem jezn, če kdo reče da bo. No sej potem greš do G, pa se bo že videlo kje je torej težava.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 22:48:38)

Mariposa08
Hja iz tvojih ust v božja ušesa, sam ta božja ušesa nekam slabo slišijo. Bomo mogle bit bolj glasne,haha.
Mi je bilo potem takoj žal, da sem sploh kaj čitala, ker sem potem začela razmišljat o tem, pa si še mislila, kaj če bo pri meni tak...ah in potem sej veš, ko začneš s temi težkimi mislimi ne prideš hitro k sebi. Samo dan imaš pokvarjen. Drugič čitam raje kaj bolj vzpodbudnega.
Dobra si, da si še kar pozitivna. Meni moram priznat, že malo upanje ugaša, ne vem več kaj si naj mislim. Zdaj sem v 9 krogu ja. Ampak mi ta 9 -ka ni preveč všeč. Kot da je vsilkena med 8 in 10. Samo jo je vseeno treba pregurat. Prej ko sem bila v začetnih krogih sem bila polna upanja, da bo hitro ratalo. Zdaj pa kot da je vedno manj možnosti. Ne vem, sej ne da bi obupala, ampak kaj pa vem včasih se res že sprašujem, če bo sploh kdaj kaj...bo najboljše vse nekam na stran dat. Bo bolj pametno.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 22:51:37)

Lilly
Tudi jaz zate držim pesti, da že gre to vnetje kam drugam. Res te heca to. Pa ni konca. Ja vse smo nekje na istem, ni sreče. Mamo neko smolo zadnje cajte res.

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.10.2018 8:42:18)

Hja naty, polv postelji ko sem se zvijala od bolecin me je vse skupaj spravlo v jok.. Ampak, evo danes sem ze kar ok, razen krcev.. Grozno boleci.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.10.2018 9:07:19)

Mhm ti čisto vrjamem, moreš dat malo iz sebe, ker se to nabira in nabira in potem 1x samo udari ven. Kaj pa fant pravi? 
Pa imaš ti vedno tako boleče M? Kaj pa če je tu problem? Ker mene ne boli tako grozno, mislim normalno se da vzdržat. Pač veš da je, ampak ni take sile ponavadi.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.10.2018 14:39:42)

Abracadabraa žal mi je , da te je M obiskala :( sem pa mislila, da boš vsaj ti tista srečka že končno , mah, kr neki .. :/ drži se, res včasih tako močne in boleče M včasih pa prav nič.

Moja M se je zaključila, je ta mesec čudežno po dolgem času trajala zopet samo 4 dni :) bo vsaj O nastopila prej , vsaj upam , pa da bo ja kaj sreče končno , kaj pa vem , vsak mesec sm polna upanja potem pa itak vedno isto razočaranje ko M pride . 

Naty a tebi pa število 9 ni lepo hehe , meni je pa tako pravljično :) če bi zdaj zanisila bi ti bilo čusto vseeno katera št.kroga je hehe :) nevem čin prej potem so G da malo vidiš kako stvati stojijo, če je vse ok. Si mislila še ta krog počakati pa potem do G malo na obisk ?

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.10.2018 16:52:34)

Prvi dan kar fajn vedno boli.. Pol pa drug dan cutim se rahlo spikanje, potem pa vse ok. Tudi meni obicajno 4dni traja. No prejsnji mesec le 2dni..
Moj pa optimist..vsak mesec rece evo, zdaj ne bo M ta mesec.. Je mocen se zame :) 
Upam, da bo se letos.. Res.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.10.2018 9:47:09)

No meni je sicer 9 - ka čisto ok cifra. Ampak ta 9 krog mi je pa tako brezveze, da bi ga kar preskočila. Tako malo upanja, kot ga imam ta krog pa še za prve kroge nidem imela. Če bi pa bilo ta mesec pa itak, da bi verjetno kar jokala od sreče,haha. Da ne bi samo od žalosti z prihodom M. Ja načeloma mi je že res vseeno kdaj je, rada bi seveda žr ta mesec, ampak žal nimamo dosti izbire. Da bi vsaj bilo v roku enega leta, že to bom zmagala.
Joj moj fant je tudi čisto optimističen, pravi sej bo. Drugače se neke ne pogovarjama glih o tem no, razn ko sem pač malo slabe volje zarad M. Ampak sej nima niti kaj rečt drugega kot da bo.
Vesta kaj pa me malo skrbi. Jaz drugače sicer nimam idealne teže, imam nekaj kil preveč, to je res. Ampak fant pa je kar bolj močne postave že naravno. Pa ni debel, ampak kar močen. Pa ne vem, če bo to fejst vplivalo, pa da zarad tega še dolgo ne bo? Ne vem, ko čitam o tem, pa jih veliko piše, da so brez problema zanosili tudi pari z malo več kilami. No sej mogoče si samo jaz malo delam te skrbi pa v resnici ni nič kaj hudega to.
Pa drugače kako ste kaj? 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.10.2018 12:57:15)

Naty dvomin da ima teža kaj pri tem nevrn, mogoče malo ampak saj če dokaj zdravo živiš in ješ bolj domačo narejeno hrano in ne samo hitre prehrane pa se rekreiraš vsaj 1-2x na teden , kakšen sprehod daljši ali tako nekaj mislim da tu ne bi smel bit noben problem. Tud moj je bolj močan, ni debel ampak nevem kako bi ga opisala pač bolj močan v roke in trup , noge niti ne toliko haha :) pa jeva kuhano hrano, vsaj 2x na teden greva nq daljši sprehod v naravi , to je hoje 2uri ali več , hitre prehrane se izogibava, se pa seveda kdaj pa kdaj tudi malo pregrešiva :P Boš videla kaj ti bo G rekla, ko boš šla do nje , nevem. 

Abracadabraa mah smotano je to, že tako boli ko dobiš M ko si cel razočaran potem pa še tako boli , da ja ne pozabiš, da je M prišla. Sej boš šla tako zdaj do G pa bo že videla kako in kaj , tudi jaz su želim da bi še letos končno dočakala plusek ampak me je strah da ga ne bo :( imam čedalje manj upanja , tudi jaz se moram naročiti do G , strah me je , da me ne bo dala že na umetno :( sej nevem kako to gre , ali moraš prvo na to laparaskopijo ali kaj je že, da vidijo prehodnost jajcevodov in da ni kakšna pregrada nevem? Sploh nimam pojma kar se tega ziče kako bi naj to potekalo.
Sem pa danes ponoči sanjala , da sem bila v 6 mesecu nosečnosti in da sem bila naročena na planiran porod ampak sem bila 32 teden kar sploh itak ni logično , ker je to že 8 mesec ?? In sem mogla roditi ker z otrokom nekaj ni bilo v redu , ampak ko naj bi rodila je bilo vse ok in spet je bil fantek . Ma kr neki , blede se mi že od vsega res brez veze .

Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>