naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.10.2018 8:15:19)
|
Mariposa08 Ah jaz se ti opravičujem, sploh nisem razmišljala, pa sem kar vprašala. Zanimalo me je, ker večina žensk to dobi in potem ve, če je uspelo ali ni. No jaz tega še seveda nisem imela oz.dobila zato sem nekako vedela da bo prišla M. Do zdaj sem jo še vedno trofla. Mogoče če bi pa kaj takega opazila, pa bi že takoj pomislila na to seveda. Ampak sej veš, če si misliš da bo ta slavna vgnezditvena prišla, potem je tako ni. Je boljše kar pozabit na njo. In zdaj si boljše kaj? Jaz sem pa bila že kr ok, že sprijaznjena...pa sem tako slučajno šla malo na net, čitat malo kakšne so kaj zgodbe drugih, zakaj ne zanosijo...in sem prečitala zgodbo ene punce, ki je imela izvenmaternično nosečnost pa kako se je potem 4 leta trudila zanosit...pa še zgodbo Maje Plašnar, če jo poznaš, ko je opisovala kako trnavo pot je imela do zanositve...no dalje raje več ne bom pravla. In sem potem postala čist slabe volje, pa se spraševala kaj če bo pri meni tako...ah mi je žal, da sem karkoli sploh šla čitat. Ne bom več, bom raje bolj mirno živela in manj vem, bolje bo. Abracadabra Ja res nikoli ne veš, kdaj bo. Bi bil že čas, da te M ne obišče več. Čeprav, tako kot praviš, tudi jaz že malo dvomim, oz.vedno bolj v verjetnost te zanositve. To mislim pri meni predvsem. Tolko mesecev nič, potem pa ko je skoraj leto okrog bi pa te bilo od čudeža. Čeprav pravijo, da je tako, je res to čudo narave. Sej hvala bogu, če je res tak, ampak ko je tako težko to verjet. Ne upamo si upat ne, da ne bi bile razočarane, ampak tisto smo tak.
|
|
|
|