naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 13:51:39)
|
Abracadabra Aha, jaz pa sem še 29. Kdaj pa imaš rd, če ni skrivnost? sej ne vem če si že povedala, se ne spomnim. Jaz imam 9.marca :) Pa mislim, da čaj ne vpliva na to, če imaš pregled. Mogoče lahko celo koristi :). Lilly Ah, boga. Res nimaš neke sreče. Jaz pravim, ko ima hudič mlade jih ima 9. Pa še res je. A vnetje, oz.ko si imela porušeno floro se je pa zdaj popravilo? Mogoče je pa od vnetja, da si dobla te hemoroide. Pač posledično. No vidiš jaz sem pa končala v postelji s prehladom. Tokrat je kar močen. Vse imam zašopano, pa še glava me fejst boli... No upajmo, da se čim prej pozdravimo, pa da ne dobimo še kaj hujšega. Bog ne daj. Drugače pa ja, konec je M, ju3 bo že en teden od prvega dneva :). Tako da gremo naprej, kak se teden hitro obrne, naenkrat bo konec in spet M. Mariposa08 Ja te M in O vedno nekaj zakvačkajo po svoje, samo da ni po naše. Tudi pri meni ni več ciklus dolg 28 dni, kot je bil prej vedno skoraj eno leto ( pred tabletkami ), M je bila točna kot ura, skoz zjutraj v ponedeljek ponavadi, tako da je bil 28.dan. Enostavno nisem mogla zgrešit, že hecala sva se s fantom, potem je že on pravo, da ju3 pa dobim M,haha. Smejala sem se že. Ampak zdaj po tabletkah je pa na 30 dni, so nihanja, 1x je iz 30 dni na 27, pa 26, pa potem spet 30...v glavnem pa 30. Ampak to je še vse v mejah normale. Ni nekih velikih odstopanj. Vreme je pa res bilo hladno prejšnji teden. Pa mene dobi ta prehlad vsepovsod, malo me nekaj na zebe, ali pa je moj fant prehlajen, pa sem že za par dni jaz. Ne morem mimo tega. Pa sej, bo že boljše :) Pa misliš, da bi se počutila kja drugače, če bi bila noseča? Pa si se ko si bila, ali je bilo isto? to me najbolj zanima. Po mojem, ker seveda dobiš vedno menstruacije in to se vleče iz meseca v mesec in si že blizu 1 leta, že malo obupaš in že kr fejst dvomiš da bo kaj, tako da že od tega pričakovanja M, ne čutiš kakih posebnih znakov oz.misliš da so to itak od M, ker je seveda vedno tako bilo.
|
|
|
|