RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (27.9.2018 7:41:44)

Mariposa08
Aha, ja vrjamem da vsako zdravilo rabi svoj čas. No glej sej če veš da pomaga, ni problem počakat, samo da se kaj premika na bolje. Hujše je pa, če kot ti praviš telo ne reagira na to. Potem si pa tam. Ah upajmo da res ne pridem tako daleč. Da bo vse vredu 😊.
Nisem nameravala delat O testov, ker sem mislila da bi tak G videl kako je. Mogoče pa bom probala, da vsaj vem pri čem sem. Kje si jih ti naročila? Te teste? Pa kdaj si začela z njimi?pa po kakšni ceni?
Lilly
Tako je, pa sej 1x se bo kaj spremenilo. Se tolažim, da zdaj je sicer tako, ampak ne bo pa vedno. Ma se mi vedno bolj zdi, da se res nima smisla sekirat, ker je samo še slabše. Sem si vzela malo "oddiha" od vseh teh zadev. Je že malo smotano to premlevat pa se ukvarjat s temi težkimi vprašanji zakaj ni, pa kdaj bo...
Abracadabra
Ja upajmo na najboljše vsaj pri tebi. Bi res bil že čas, ko že dolgo vztrajaš. Bi bilo lepo potem it do G na prvi pregled ne. Raje kot pogledat kaj je z O ne? Ampak kaj hočemo, tudi to more bit.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.9.2018 10:16:16)

Abracadabraa upam, da res M ne dobiš pa da ti uspe :) kateri krog si ti zdaj že ? Sem malo pozabila , jaz sem 7.krog, čeprav čutim že prihod M tako da več upanja za ta mesec nekaj nimam več :/ 

Lillyy super, da se je vnetje pozdravilo, ti kar slomčkaj, če te je strah vnetja  si malo z olivnim oljem lahko namažeš po spolovilu , da je bolj prožno, pomaga včasih po ozdravljenem vnetju , ko je sluznica še malo občutljiva . 

Naty na plodnost.si pojdi , tam imaš ovulacijske teste, imaš neki akcijo , dobiš nevem enih 15 ali 20 ovulacijskih testov in 2 nosečniška testa za nevem koliko je cena 11€ mogoče?? Splača se vzeti malo več O testov, ker nikoli ne veš kako ti bo pokazalo in koliko dni boš morala spremljati , da vidiš kdaj je tista najvišja meja , ki nakazuje O. Jaz sem jih vzela samo 5 in je bilo premalo , ampak bom mogoče ta mesec spet probala :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (28.9.2018 16:54:22)

Mariposa, to je zame 10.krog.. Kar ne morem verjet, da je tako hitro se obrnil ta cas.. A ti ze cutis? :/ upajmo da le ni M.. mene je danes ene 3x tako ostro zabolelo v spodnjem delu..samo da me ne bo kako vnetje zadelo se.. Uff.. Nic, pocakat se ene 6dni, da vidimo.. Ampak, nimam nekega dobrega obcutka..ker ni nobene spremembe, znaka.. Ok saj bi bilo se zgodaj.. Pa vendar.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 9:32:42)

Mariposa
Aha, ok. Bom še videla če jih bom naročila. Zaenkrat pa sem tako čist ok zdaj. Mislim ne razmišljam več tako o tem, pa normalno slončkanje seveda naprej...M je ravno včeraj odšla. Tako da nič posebnega, bom še naprej normalno šla naprej, pričakovanj za ta krog nimam več nobenih. Mislim sej v sebi si želiš, ampak tako realno pa je bolj težko da bi bilo konec meseca kaj več od M. Bom lepo mirno počakala da grem do G. Potem bomo pa videli dalje kakšna je zadeva v resnici. Pripravljena sem na vse, tako da me verjetno ne more nič tako presenetit, da bi bila v šoku. Pač zdaj tak je kar je. Nimam nobenega vpliva. Upam pa še vedno, da bi bilo vse ok, pač da je samo treba počakat, tako kot pravijo. In da to drži tudi zame.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 10:15:46)

Abracadabraa kaj pa veš , mogoče pa zdaj bo nekaj , če te je dol tako nekaj špiknilo , O je pa že mimo . Držim pesti zate, da vsaj tebi uspe, od vseh nas se še najdle trudiš od novega leta dalje. Jaz bi mogla danes M dobit in mislim, da počasi ta tečka že prihaja :) bo pa 8 krog več sreče prinesel , 7 tsko niti na lotu nikoli nisem zadela , pa očitno tudi 7 krog ne bo uspešen hehe :)

Naty nevem, ne bi bilo slabo , če bi si vzela O teste, drugače jih imajo pa tudi v DM ali v Miller- u, če se ne motim, pa če ti je tako lažje si juh lahko vzameš toliko da ta mesec malo spremljaš kdaj imaš O .

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 12:59:25)

Abracadabra
Ja res se hitro obrne čas, čeprav na začetku ni tako izgledalo. Jaz sem vesela, da smo že tu in da se začne nekaj dogajat. Da vsaj vemo pri čem smo. Hvala bogu si mislim, da mine čas. Ne predstavljam si, da bi bila še nekje v 3 ali 4.krogu, ojoj. Takrat sem tako mislila, da če bo vedno tako hudo ko dobim M, da 1 leto ne bom vztrajala. Sem mislila bom prej odnehala. Dejansko sem hotela nehat, ker mi je bilo preveč težko ob M. Ampak sem vesela, da nisem in da sem še tu. In seveda da grem še naprej, ker imam več upanja kot kdajkoli prej pa nekaj sem že dala skozi, tisto najhujše. Pa še do G bom lahko že šla in se bo začelo premikat naprej. 
Ja nikoli ne veš kdaj te preseneti. Super da si že v 10.krogu. Skoraj bo že leto.

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 14:11:41)

Ah, ne vem, spikne vsake toliko, sicer 1teden pred M me vedno. Nikoli pa me tako ostro ni.. Prav cuden obcutek.. Ampak verjetno se samo M pripravlja.. Nekako se mi zdi, da kar samo ne bo ratalo ce ze do zdaj ni.. Mogoce bom res potrebovala kako spodbudo za O.. No, kakorkoli, pripravljana sem karkoli bo. Toliko truda, pa ja ne bomo kar odnehale :) kak mesec pade motivacija, vse skupaj.. Ampak jaz sem nekako psihicno pripravljena na nadaljevanje

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 15:22:52)

Ja nikoli ne veš, lahko je M, lahko kaj drugega. No ni rečeno, da boš potrebovala kakšno vzpodbudo, lahko samo rabiš malo več časa za vse skupaj. Lahko pa tudi da bo kaj potrebno. Mogoče rabiš samo eno piko na i, pa bo šlo. Sam ko sam ne moreš. 
Zdaj da bi obupale bi res bilo brezveze ja. Ko si že dokaj blizu. No sej vemo ne, pač če smo dokaj zdravi, pa da je v telesu vse ok, potem smo že blizu. Najboljše res vse skupaj malo ba stran dat, pa bo. Pa bomo še prej dočakale vse skupaj.
Jaz sem pa ta mesec začela že s prehladom. Pa moj fant je tudi bil neke bogi. Tako da ni nekega upanja za ta krog. Ker bi naj prehlad tudi imel slab vpliv...kaj hočemo en mesec se tu zalomi, drugi mesec drugje...1x se pa te poklopi. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 16:52:38)

Koliko si že ti stara abracadabra? 30 jih imaš? 88 letnica?

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 18:46:19)

Tako je ja naty :) 30let

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 20:36:17)

Abracadabraa midve sva zgleda enakih let :) obe 30- letnici :) upam, da nama tudi uspe čimprej že zanosit ;) 

Jaz še čakam M, danes bi jo mogla dobiti pa očitno zopet nekaj kvačka po svoje :) ampak že čutim , da bo vsak čas prišla, mi se zdi, da če bi bila noseča bi se mogoče drugače počutila hehe :) 

Naty jaz sem bila prejšnji  teden tudi kar prehlajena , zgleda nas je vse ta spremeba vremena iz zelo toplo na zelo hladno kar šokiralo , zdaj sem že bolje , pijem pa še vedno dosti čaja , da se ogrjem ko je pa tako hladno zunaj :/

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.9.2018 21:11:19)

Mariposa, Abracadabra stiskamo pesti, da bo srečen mesec za vaju 😀 Naty si že proti koncu M?Jaz kot da nisem imela že dovolj problemov zadnje čase, imam še izbruh hemoroidov ... Nobenemu ne privoščim, jaz sem jih podedovala in se še s tem borim cel teden pa sem imela dolgo časa mir. Sem že prav rahlo depresivna zaradi vseh težav zadnje čase. Antibiotiki pa se mi tudi zdi, da so mi bolj škodili kot koristili. Oh, bi plačala komu, da bi me popravil in bi bila kot prej. 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 8:47:57)

Mariposa, mogoce pa je ne bo! Ko vsaj ne bi! Jaz stiskam mocno pesti!Jaz jo tudi ze cakam, ssj kot pravis ti, ce bi bila noseca bi kaj drugace se pocutla valda.. :) pustimo se presenetit..ceprav..nimam dosti upanja zaseAja kako pa si s cajem ta mesec? Jaz nisem ga pila sploh.. Ni slo
Sem pa tudi jaz dala ze prvi prehhlad skozi. Sicer je bil cisto blag. 
Joj lilly, boga no, se to zdaj :// ne vem kako to izgleda a upam da niso bolecine prehude :/ naj cim prej mine

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 11:02:40)

Lillyy boga si s temi hemeroidi:/ imam tudi jaz notranje hemeroide, je isto nadležno ampak upam, da te čimprej mine to ;)

Abracadabraa še vedno čakam M, kaj pa vem želim si da bi uspelo ampak nekega občutka pa nimam , da bi res kaj bilo drugače :) držim tudi zate pesti , da ti uspe ;) jaz sem čaj pila samo 2x na da. Po monča i M pa do končane O nekako . Se mi zdi že tako dolgo nazaj to hehe :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 13:15:35)

Jaz pa cisto nic nisem bila pridna s cajem res..packa.. Naslednji krog ne vem piti ali ne.. Ker imam pregled, mislite, da kaj vpliva na to? 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 13:51:39)

Abracadabra

Aha, jaz pa sem še 29. Kdaj pa imaš rd, če ni skrivnost? sej ne vem če si že povedala, se ne spomnim. Jaz imam 9.marca :)
Pa mislim, da čaj ne vpliva na to, če imaš pregled. Mogoče lahko celo koristi :).

Lilly

Ah, boga. Res nimaš neke sreče. Jaz pravim, ko ima hudič mlade jih ima 9. Pa še res je. A vnetje, oz.ko si imela porušeno floro se je pa zdaj popravilo? Mogoče je pa od vnetja, da si dobla te hemoroide. Pač posledično. No vidiš jaz sem pa končala v postelji s prehladom. Tokrat je kar močen. Vse imam zašopano, pa še glava me fejst boli... No upajmo, da se čim prej pozdravimo, pa da ne dobimo še kaj hujšega. Bog ne daj. Drugače pa ja, konec je M, ju3 bo že en teden od prvega dneva :). Tako da gremo naprej, kak se teden hitro obrne, naenkrat bo konec in spet M.

Mariposa08

Ja te M in O vedno nekaj zakvačkajo po svoje, samo da ni po naše. Tudi pri meni ni več ciklus dolg 28 dni, kot je bil prej vedno skoraj eno leto ( pred tabletkami ), M je bila točna kot ura, skoz zjutraj v ponedeljek ponavadi, tako da je bil 28.dan. Enostavno nisem mogla zgrešit, že hecala sva se s fantom, potem je že on pravo, da ju3 pa dobim M,haha. Smejala sem se že. Ampak zdaj po tabletkah je pa na 30 dni, so nihanja, 1x je iz 30 dni na 27, pa 26, pa potem spet 30...v glavnem pa 30. Ampak to je še vse v mejah normale. Ni nekih velikih odstopanj.
Vreme je pa res bilo hladno prejšnji teden. Pa mene dobi ta prehlad vsepovsod, malo me nekaj na zebe, ali pa je moj fant prehlajen, pa sem že za par dni jaz. Ne morem mimo tega. Pa sej, bo že boljše :)

Pa misliš, da bi se počutila kja drugače, če bi bila noseča? Pa si se ko si bila, ali je bilo isto? to me najbolj zanima. Po mojem, ker seveda dobiš vedno menstruacije in to se vleče iz meseca v mesec in si že blizu 1 leta, že malo obupaš in že kr fejst dvomiš da bo kaj, tako da že od tega pričakovanja M, ne čutiš kakih posebnih znakov oz.misliš da so to itak od M, ker je seveda vedno tako bilo.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 19:39:31)

Abracadabraa pomoje čaj nič ne vpliva na pregled , kaj pa vem , nič ne more prikrit, če kaj ne bi bilo ok bi se pokazalo kljub pitju čaja se meni zdi . 

Naty boga si tudi obležala zaradi prehlada :/ jaz sem danes bila skoraj cel dan zunaj na sončku , prehodila sm danes kar dosti , ker je bilo lepo vreme , zdaj zvečer sem pa skoraj zmrznila že, mi tudi topel čaj ni več pomagal , hehe 😜😂

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (30.9.2018 19:46:22)

Naty glede zanositve in občutkov .. kaj pa vem, jaz sem bila takrat iz nevem kakšnega razloga prepričana , da ne bom zanosila dokler me moja G ne bo dala na kakšne dodatne preiskave. Nevem zakaj sem si to vpičila v glavo ?? No in sem čakala M , ki je seveda ni bilo , niti slučajno nisem pomislila da bi lahko bila noseča ampak sem se jezila zakaj ni M :) šeke potem za nazaj sem tuhtala in ugotovila, da znake sem imela ampak sem jih spregledala zaradi mijih misli , da itak ni uspelo. Bila sem kar zaspana in prsa so me nenormalno bolele , predatavljaj si med M kako te bolijo pa pomnoži to bolečino in občutljivost krat 10 :) slabo mi ni bilo , samo jedla sem nenormalno veliko hehe :) pa tečna sem bila tudi kar veliko in razdražena, vse me je motilo. Nekako je podobno simptomom pred M samo da je močno potencirano , drugače ti ne znam razložiti :) je pa res, da vsaka ženska nosečnost drugače občuti in doživlja, nekaterim je vedno slabo in so utrijene nekaterw pa , kot da sploh ne bi bile noseče in so polne energije in nobenih slabosti, tako da je tu različno .

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 13:37:13)

Naty, junija sem imela :)Kako ste kaj? 
Mariposa, tvoja M? Je ni? 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 15:07:05)

Abracadabra
Pa nič kaj novega. Po starem gre naprej. Pa ti kako kaj? Že čakaš M, če bo ali ne bo? Kdaj pa jo pričakuješ? Jaz sem že malo boljše, je pomagalo malo več čaja pa da sem bolj not na toplem.
Mariposa08
Veš kak je, vsaka ki želi zanosit si nekaj misli kaj bi se naj zgodilo. Ali da bo ji kar ratalo ali da bo mogla po pomoč. Ponavadi je pa glih kontra, tista ko misli da bo kr, ji dolgo ne rata, tista ko pa misli da bo bolj dolgo trajalo pa jo preseneti. Tudi jaz sem razmišljala da bo mi kar hitro uspelo, ampak sem seveda zdaj videla da to ni mačji kašelj. In sem spremenila mnenje. Zdaj pa se mi zdi, da bom res mogla do G, pa tudi da bo mogo kaj pomagat. No upajmo pa da prrseneti. Sej veš tisto kaj si misliš se glih ne zgodi, je potem čist drug scenarij. 
Tudi mene so pred prejšnjo M bolele prsi. Pa sem tudi pomislila na to seveda, tak to prvo pomisliš. Ampak tudi ni bilo nič. Izgleda da samo ker se je M bližala. Tako da so znaki res ful podobni najbrž. Sej pravim, jaz sem do zdaj sploh na začetku imela že vse znake, pa ni bilo nič,haha. No vsaj mislila sem si da imam vsega. No potem se je pa umirilo, te boleče prsi se pa pojavljajo ja. Tam pred M. Zdaj je samo to.

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 16:39:01)

Moja M se 3dni pa pride.. Ampak mislim, da ze cutim, kako se bliza..packa :/Res je.. Prve mesece se mi zdi kot, da sem vse znake nosecnosti imela.. Bolj kot grejo meseci naprej pa vedno manj, bilokaj je ah sej to je M ko se bliza, niti vec ne pomislim, da bi bilo kaj drugega.. Pomoje bi prsi bile obcutljive, mene pa res nikoli ne bolijo.. Edino prejsnji mesec so me res fuuuul bolele.. Prav nikoli kaj takega.. Tako da tudi M se vsak mesec drugace kaze ocitno

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 17:49:45)

Pri meni tudi nič novega, me že zvija močno , nekaj kot roza barve že izcedek , ponqvafi potem M pride isti dan , tako , da mislim da tudi pri meni ni uspelo , že čutim to tečno M :/ 
Abracadabra si potem dvojček ali rak , če si junija rojena ? :) si pa nekako sledimo potem, Naty marca, ti si junija in Lilly in jaz avgusta :) upam da nam že rata ta nosečnost , se mi včasih že zdi da se mi bo zmešalo :) oktober mora bit naš mesec pa prehladi in vnetja gor ali pa dol, mora uspet , hehe :)

Naty skos nekaj tuhtamo pa premlevamo pa že mislimo, da vse vemo pa je zopet kaj novega okoli te M in O in vsegs skupaj . Ti si boljše zdaj s prehladom , no to je dobro slišati ozieoma prebrati :) do svoje G pa kar čimprej pojdi , naj te malo pregleda in tako , da se z G malo pogovoris , no upam, da boš že ta mesec zanosila pa da ti ne bo treba do G doer ne bo prvi pregled hehe :))

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 18:46:59)

Uh, ko vsaj se ne bi vlila no.. Jaz tudi ze cutim v spodnjem delu crvicenje.. Tako, da bo treba na oktober upat... Ni bil niti ta mesec nobeni naklonjen :/Sem pa dvojcek ja :) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (1.10.2018 21:47:29)

Ja, to je tako želja, da bi uspelo predno bi šla do G. Samo žal samo želja. Kaj se bo pa pokazalo, pa bomo vedeli. Mislim da bo kr obisk G. Pa dobro, zdajle mi niti ni več tako važno kdaj bo, mislim v katerem krogu, ampak si samo želim da je v tem obdobju do 1 leta. Mogoče kak mesec ali 2 več od 1 leta, ker telo ne ve, kdaj je točno 12 mesecev.Pač to bi bilo najboljše. Če je pa zdaj pa skočim do neba in nazaj,haha itak 😊.
Ne vem, je kar malo težko razumet, da če zdaj ni bilo, a zdaj pa bi. Oz.v naslednjih mesecih. Kar že malo dvomiš v vse skupaj, pa vedno dlje si, bolj neverjetno se ti zdi.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (2.10.2018 13:24:04)

No pa sem dobila danes M, močna mot še nikoli do zdaj :/ zakaaaaaj ?? :( tok sem že sita te M tečne, ko je vsaj zdaj ne bi imela celih 9 mesecev . September očitno ni bil naklonjen nobeni od nas, Abracadabraa samo še zate držim pesti, da te M ne obišče :) da boš vsaj ti ta srečnica med nami , da se začne počasi premikati stvari na bolje :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>