naty1989
|
No vidiš Mariposa potem bo pa skoraj uspelo. Sej pravim, čisto možno da bo kak krog ali 2 prej, zakaj pa ne? Sej naše telo ne ve kdaj je točno 12 mesecev probe in reče no zdaj boš pa zanosila. Res pa je da je lahko tudi kak mesec ali 2 pozneje. Ampak mislim da je še vse v nekih mejah. Pač tu okrog se suče, ker verjetno v tolikih poskusih že te 1x trofimo. Oz.se vse poklopi in imamo dobro močno O, pa jajčeca kakovostna, semenčice so bolj kakovostne, mogoče smo tudi bolj sproščene ali ne razmišljamo o tem toliko. Pa vsak mesec nam ne more vse ratat, pač 1x eno ni ok, drug mesec drugo, pa potem nas psiha še malo premza, da ne gre... Hja možno je da je še ena O. Čeprav mene tudi nekaj špika tak skozi po malem, pa ne vem če se mi dozdeva samo ali pa je nalezljivo, haha. Samo da bi imela od tega špikanja ali zbadanja O, kaj pa vem. Mislim že, da je to skoraj prevelika znanost, da bi se lotila tega odkrivanja. Sem pa prebrala da sta lahko 2 O. Ampak se ne zdi logično, ker če bi me imele 2 O bi se mi zdi že davno zanosile, če tako pogledaš. Če v eni ne trofiš pa pride druga, takrat pa jo boš,haha. Pa če že ne rata v 3 mesecih probe, v 4.mesece sigurno rata. Tako da težko, da je mati narava tako radodarna da bi nam dala 2 možnosti za O. Si misli kar malo se še matrajte, ne bo kar tako enostavno 😋. Upajmo seveda da je naslednji mesec bolj plodn, če ne pa naslednji če še pa ta ne pa je potem že tako december in ta mesec bi moral biti najbolj radodaren, kar se tiče zanositev,haha. Kdaj boš imela pa ti M? No če bo prišla seveda. Ker mislim da jo bova imela skoraj skupaj. Prejšnji mesec sma jo imele z Lilly na isti dan, ta mesec pa izgleda da s tabo. Ker se skozi spreminja. Prejšnji mesec je bil ciklus 26 dni, še prejšnji 27. Zdaj jutri pa bo že 30 dni od zanje M. Pa še je ni na vidiku. No ampak to je vse tam tam, v mejah normale.
|