naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (19.9.2018 8:25:13)
|
Mariposa08 A res ne bi želela vedeti spola otroka, dokler ne bi rodila? ah jaz pa bi ga takoj želela vedeti,haha. Sem preveč radovedna, da bi čakala 9 mesecev da izvem :). Ne ni še Masteršefa, samo omenila sem da ga rada gledam. Ne vem kdaj se začne, mogoče res oktobra. Če se bom spomnila, ti bom sporočila, ko bo :). Ja pravijo, da tisti ki se dalj časa trudijo zanositi, da lahko dobijo dvojčke, najprej dolgo, dolgo nič potem pa 2. Recimo moja teta, se je tudi dolgo trudila, pa ji tudi kake 2,3 leta ni uspelo, ali še več. Pa sta že skoraj obupala, potem pa naenkrat 2,haha. No samo so bili takrat drugačni časi, ni bilo nobenih tablet za spodbujanje O, ali sprožitev M, tudi za moške ni bilo nič. Tako da če si imev srečo.oz.če sta oba imela srečo je bilo, če ne pa samo vztrajanje in vztrajanje. Pač varianta če bo bo, če ne pa ne. Tega kar je ona imela otroka je že skoraj 40 let. Tako da je bila veliko na slabšem. Zdaj pa le pomagajo in je vse malo prej, če se le da :). Ja pri nas v žlahti je vse mešano, tako da 50 - 50, za vsak spol :). Je pares da pa pri moje fantu, pa malo tako lepo po vrstnem redu, da recimo ata od mojega fanta in brata, ta brat ima 2 hčerki, ata od mojega fanta pa je imel oz. še ima 2 sina. tako da vsak imata svoj spol. Potem dalje, ima hčerka od tega brata prvo sina, potem punčko, torej kontra spol, kaj je imel njen ata. Potem sin od ateja od mojega fanta, torej od mojega fanta brat, pa ima 2 pubeca. Tako da po tem sklepajo da bo moj fant imel punčko. So pa okrog sami fantje, tako da ni hudič da ena punčka že 1x ne pride,haha. Moja tašča je že malo obupana, ker ni in ni punčke, pa tako si jo želi,haha :) No upajmo da bo. Malo sem zakomplicirala,haha. Upam da je kaj jasno :). Res je moški je tisti ki določi spol. Mislim da gre nekako takole. Da je jajčece pri ženski vedno x kromosom, pri moškem pa so semenčice x in y. Zdaj pa kaj trofiš, čista sreča. Ali je x semenčiča, takrat mislim da bo punčka, če pa je hitrejša y semenčiča pa bo fantek. So pa y semenčiče bolj hitre in manj časa preživijo, x pa so trpežne, dolgo živijo, ampak jih je baje težko trofit. Ah meni je vseeno, to je že taka sreča, da sploh kaj trofiš po vseh teh mesecih, da pa še ta pravi spol, si pa res zmagal. Usoda pač :)
|
|
|
|