naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.9.2018 15:38:35)
|
Mariposa Veš, da imam jaz isti problem, haha. Da vsepovsod kamor se obrneš ena ali več zanosijo ali bojo rodile. Pri nas okrog so že vse postale noseče, mislim v familiji, pa pri prijatlih. No edino za moje sošolke pa vem, da še jih dosti nima otrok. Ker ene še nimajo služb...potem pa odlašaš. Samo si jaz mislim, da ni dobro odlašat s tem, ker potem samo čakaš in čakaš in lahko da sploh ne dočakaš. Tako da sem vesela, da sem se zdaj odločila za otroka, ko sem še pred 30, kot pa po 30 - em. Nisem najmlajša, ampak tudi najstarejša ne. Si ne predstavljam,da bi se odločila za otroka tam po 35 - em letu. Niti slučajno. Pa tudi je smešno že, da bilo katero serijo gledam so vsepovsod noseče, pa kr zanosijo en dva tri, pa splavijo, pa spet zanosijo...ena je zanosila, ko je bila z enim, samo par, ene 2,3 noči skupaj,haha. Jaz sem se že resno spraševala, kako je to mogoče, sej pravim zdrava pamet mi je odpovedala. No ampak se tolažim, film je eno, realnost pa drugo. In po izkušnjah drugih, se zanositev zagotovo ne zgodi hitro. Ja in vsi ti dojenčki in nosečnice so kot nalašč tam da nas malo dražijo. Sej se bomo tudi me smejale, ko bomo prišle na vrsto,haha. Takrat pa bo katera druga v skrbeh, ker ne more zanositi, pa bo nas gledala kako smo srečne. Vidiš in krog je sklenjen. Drugače pa ja, meni je tudi fajn da se malo menimo o tem, s kom bi pa drugače debatirale če ne tu gor? Ko drugi te ne razumejo, ker niso tega doživeli, rečejo samo ne sekiraj se in da bo. Ja sej, ampak ko imaš 1000 vprašanj še, vse bi rad vedel...rabil bi nekoga, ki bi doživljal isto, ker samo tisti ti lahko zares svetuje kaj in kako. Zato je ta forum zares dobrodošel. Tudi da izveš iz prve roke različne informacije...do katerih drugače ne moreš prit... Mislim pa, da jaz sama s sabo tudi ne vem kako bi debatirala vsak mesec, pa se jezila in bla slabe volje... Ker je vsak mesec enako, ampak ker se ne moreš kar sprijaznit in si v tisti črni luknji, takrat rabiš nekoga, ki te zares razume in ni dovolj samo saj bo boljše...kaj če pa ne bo? Tako da mogoče je čas tisti ki te malo vzdigne spet na noge in pa tudi forum kateremu lahko zaupaš pa ti je lažje. Pač vsi smo ljudje, vsi imamo slabe dneve, kar je pri težavah z zanositvijo zelo pogosto in je treba nekomu povedat to, pa si delit lastne izkušnje in te to nekako gor drži, da lažje počakaš do tistega pravega dne, ko ti uspe. Zankrat bodimo vesele, da smo v igri, da se trudimo, probavamo, smo že nekaj dale čez...da nismo več na začetku, privi,drugi mesec, ojoj kaj bi nas še vse čakalo, bog ne daj,haha. Ne bi šla nazaj na začetek pa če mi kateri plača,haha. To pa res ne, ker sem spoznala, da v življenju lahko res nekaj zelo zelo zelo boli, tako da ne hvala. In sem vesela, da sem pregurala to pot do sem, zdaj pa samo naprej. In si pač mislimo, vsako uro, vsak dan, vsak mesec smo bližje temu. Samo da smo prišle iz te črne luknje ven. Ah sem se razpisala, sej pravim, ko mi rata napišem knjigo o tem,haha. Hec. Ja glej abracadabra, hvala bogu če ti rata ta mesec, toliko boljše. Sama sreča te je lahko, nikoli ne veš, možnost je vedno, čeprav zelo mala, ampak ne veš, kdaj je tisti pravi mesec :)
|
|
|
|