naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.9.2018 9:52:19)
|
To pa verjamem, vse bi človek popil in pojedel samo da bi plodnost malo narasla in bi imel večje možnosti. Sem brala, da določena hrana res pomaga, da dvigne plodnost, ampak to je tako malo, da skoraj ni omembe vredno. Jaz sem tudi en krog, mislim da 4 ali 5 jedla ful paprike, vsak dan sem si solato naredila, pa zvečer še arašide, pa potem sem še poudarek naredila na borivnice, da sem jih dosti pojedla...ampak tudi ni bilo bilo kakšnega dviga plodnosti, haha. Zdaj pa ne jem več toliko tega. Hja zelo težko vprašanje. So tisti dnevi, tam od 5 do 13 se lahko kaj pričakuje. Nekaj se dogaja, tako da mislim da čist brez plodnosti naj ne bi bila, no vsaj upam. Tako da zaenkrat znaki so. No potem pa tako veš, da more bit vse tipi topi, vse štimat...pa zaenkrat še nimam nič več upanja, težko bi rekla da je že prišel moj čas. Prej ne. Mislim da še ni to to, vsaj po izkušnjah drugih. Še je vedno prrhitro. Sem si glih računala, da bo decembra že 11 mesec probavanja. Jupi, se že veselim, no takrat bi se pa že lahko kaj pokazalo. Če je pa prej pa itak hvala bogu. Sma se z mami zadnjič nekaj hecale, ko je spraševala če že bo kaj, haha. Pa sem rekla odkrito, jaz nisem več pametna, tu zdrava pamet odpove. Pa je rekla, ja pa kako, da je ona računala 12.dan po M in je takoj ratalo. Sem rekla ja, si bila velikaaaaa srečnica, jaz sem že vse preračunala, izračunala, naračunala, vse možno že probala, kombinacije ene, druge, tretje...pa nič. Pa je rekla, ja mogoče sta pa premalo aktivna, haha. Ah mami, tudi preveč aktivnosti škodi. Ja tako pač je 😊.
|
|
|
|