sazi -> RE: Pitje (3.10.2008 22:55:25)
|
Pri nas smo imeli podoben proiblem, le da tudi s hrano ni šlo brez težav. Ker pa sem bila mnenja, da tekočino nujno potrebuje, sem posegla po malo nenavadni metodi - namreč zelo hitro se je navadil, da je pil po brizgi - taki 10ml. V nekaj dneh je obvladal, da je spil celo naenkrat, pil pa je samo vodo. Tako je spil tudi po 1dcl vode naenkrat in tudi več kot liter na dan. Končno sem se nehala sekirat zaradi dehidriranosti, kakec je postal normalen, fant bolj zdrav, le ljudje so me malo čudno gledali, ko sem vedno in povsod in ruzaka privlekla flaško vode in brizgo in ga začela "zalivat", mali pa je prav navdušeno odpiral usta. Trajalo je nekaj mesecev - ta naš sistem, potem se je pa navadil in zdaj pije že dolgo iz kozarca. Sem večkrat občutila kakšne očitajoče poglede, ampak zdravje mi je bilo pomembnejše, pa še imel je čas, da je končno prišel do spoznanja, da je res bolje, če pije. Aja, to z brizgo smo pa začeli, ko je zbolel in ob vročini ni spil niti kašpljice. Takrat sem začela z brizgo in ugotovila, da tako pa res spije kar precej in je ostalo pri tem tudi v zdavem obdobju.
|
|
|
|