CR (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ribica. -> CR (16.3.2005 22:56:30)

Ko smo ravno na dan privlekle trajanje porodov....mene neki zanima, če katera ve. Ene ste napisale, da so se vas po dolgih urah mučenja usmilili in neredili CR. A je tako možno dokončati vsak porod oz.koliko na to vpliva položaj otroka.

Jaz namreč moje male nikakor nisem mogla ven potisnit, pa tud babica ni mogla pomagat. Mala je bla tako nizko, da amo zadnje 4 ure gledali glavico. A mislite da se v takem priemeru tud da nardit CR. Po moje se ne da če je otrok tako nizko. Ampak ne vem če je to res.

andrejaz -> CR (16.3.2005 23:10:54)

Pri meni so kar nekaj ur gledali glavico, potem pa naredili CR.

andrejaz -> CR (16.3.2005 23:12:19)

Gledali so samo vrh glavice.

Gina -> CR (16.3.2005 23:17:07)

Otrok se ponavadi zatakne pri kakšni narobni vstavi. Meni se je tako zgodilo drugič in ko sem bila po 1 uri odprta 9 cm, niso vedeli, zakaj še ne rodim. Niso pogruntali, da je temenska vstava še naslednje 3 ure. To pa rešujejo z vakuumom ponavadi. No, naša je vseeno natur ven prilezla.
Tretji se je tudi zataknil, ampak on ne zaradi vstave, ampak zaradi 2x zavite popkovine okrog vratu. Vsakič ko je ven pogledal, ga je potegnilo nazaj. Tu me pa res zanima, kaj bi naredili, če ne bi ratalo po naravni poti. Matr sem mela srečo.

Zakaj pa pri tebi ni šlo?

ribica. -> CR (17.3.2005 10:16:45)

Hm, imam občutek, da mene CR ne bi odrešil, je bla že prevečv porodnem kanalu. Zakaj ni šlo? Ja, popkovino je imela ovito, pa popadke sem imela v bistvu lažne, tako da so se mi pri 10cm nehali. Morala sem pa rodit ker je bla zelena plodovnica.
Meni niso nič rekli kaj bi lahko blo, da se je zataknila za tako dolgo. Mislim da je tud zarad tega ker sem ozka v bokih, pa mala je imela kr veliko glavo. V glavnem, ni blo fajn. Ampak res ni blo fajn!

Stran: [1]