začaran krog z noskom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

BUŠICA -> začaran krog z noskom (3.10.2008 12:34:20)

moj mali je prehlajen že več kot teden dni. sem probala z elektronskim aspiratorjem pa ne gre nič ven. problem je pa ta, da ko se samo približam z asp. k nosku, je to tako dretje da joj in posledično je nos še bolj zabasan. imam tud baby vac ampak ga še nisem sprobala. od MALO fiziološke se dobesedno duši. še komu tako??

nia5 -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 12:41:56)

Tudi mi smo najprej uporabljali aspirator, vendar sem nabavila baby-vac in je ful boljši, bolj potegne ven pa še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se manj buni. Preizkusi ga, saj ti ne more bit z zamašenim noskom, naša se mi je tako smilila, ko je bila za vikend smrkava in ni mogla dihat-ne jest. Jaz ji tudi če ni bolana očistim nosek vsako jutro in vsak večer pred spanjem.

Ajda A -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 12:55:06)

a mi loh poveste kje se kupi ta babi vac. prosim ker naša ima tud ful zamašen nosek pa ji navaden aspirator nič ne pomaga.
hvala

nia5 -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 13:28:26)

http://www.babyvac.si/

BUŠICA -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 13:29:21)

ajda, pojdi na www.babyvac.si-pod kontakt imaš tel. št. in ga naroči.

bskrle -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 13:44:34)

Začaran krog bo, ko bo nosek tak do spomladi. Draga mamica, otroček pač joče, zdravimo včasih tudi na silo, ker je pomembnejše zdravje od počutja.

tinkara2008 -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 13:48:54)

Mislim da ga imajo tudi v  Baby centru.

rija -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 13:56:33)

ne, v baby centru ga nimajo...

so ti pa že punce napisale,kje se ga naroči.

sicer pa: buni se skoraj vsak, samo to ni vprašanje, ko se gre za zdravje, naj se raje dere iz histerije kot zaradi bolečin!

mojega drživa oba dol, ko mu pucava nos.....pa noče sirupa, pa mu dam svečko, pa tudi tiši rit skupaj in se dere.....ampak pri meni ni pardona.

Doll -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 14:00:11)

Dretje kar naj bo,kar se mora narediti,se mora.
Nos mora biti čist,če nočete pristati na AB zaradi vnetij.
Za ponoči pa daj operil P

BUŠICA -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 14:08:05)

drage mame, ni problem v dretju ampak ŠE BOLJ zamašen nos od joka!

rija -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 14:46:14)

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

drage mame, ni problem v dretju ampak ŠE BOLJ zamašen nos od joka!

bušica, to je samo trenutno, v času joka....

janapan -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 15:56:38)

Preprosto a zelo učinkovito.....kupi se cevko za infuzijo ter aspiratorček navaden od chiccota za nos. Iz aspiratorčka se vzame končni čepek ki se prilega na cev od infuzije in se ga montira gor. potem cevko odrežeš na želeno dolžino npr 1m ali pa 50 cm. Potem tole daš kljub vsemu dretju v otrokov nosek in na drugi strani z usti posesaš šmrkelj, ki gre v cevko (zato mnora biti kar dolga - da šmrklja ne poješ ; )) in potem vse skupaj opereš. Tako prakticiramo mi in je zelo uspešno....cenovno pa je tako mislim da stane chicco aspiratorček cca 8 eur, infuzija komplet pa cca 1 eur.   V aspiratorčku so 3 čepki torej dobiš tri izvode naprave jaz jih imam že 15 mesecev...lp
Aja pa še to - ne zalivajte preveč noskov s fiziološko treba jih je očistit. Naša ko vidi aspirator se najprej dere potem čez kakšen dan pa že ve da se po tem počuti bolje in ni več nobenega problema....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.10.2008 16:52:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

BUŠICA -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 17:39:05)

probala babyvac! ocena 5! sicer se je drl, potem pa bil vidno zadovoljen, dokler pri el. aspiratorju ga je bilo treba tolažit še pol ure[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].  torej babyvac[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Todala -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 18:30:59)

Mi uporabljamo aspirator na sesalec, ki smo ga naročli na www.baby-nega.si in smo z njim zelo zadovoljni.

koala -> RE: začaran krog z noskom (3.10.2008 20:01:24)

Mi mamo tudi tega z baby-nege in sem maksimalno zadovoljna, o dretju pa raje nebi, kot da bi ga iz kože dajala.

Stran: [1]