mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: Volga Žalostna zgodba pač. Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane. Kaj? Jaz se pa strinjam z volgo. Žalostna zgodba pač. Če deca mine, ga pač mine. Ne moreš se za ljubezen borit. In da ga mine seksat, ko sta še sama in mlada.... dece ponavadi ne mine tako zelo niti ko niso več sami, ko imajo otroke, ko so preobremenjeni in zmatrani... sploh pa ne poznam nobenega, ki bi ne hotel, če ga ženska začne kurit....ne ne, to ni glih normalno. Da ti reče, da ne čuti strasti, kaj pa vem....jaz bi ga dobesedno vzela...še dobro da je pošten in ti je to povedal...do ljudi je boljše biti realen, kot pa jih tolažit, da bo še vse dobro, če veš, da je več možnosti, da ne bo. s to izjavo pa se niti približno ne strinjam.! Moj je odkar ga poznam obseden z , pa ko sva dva meseca res neprestano ker sva hotela da se čimprej prime, je njemu tudi že minilo, meni pa tudi! In kaj bi naj jaz zdaj sklepala, da zdaj, ko pa sva se odločila za otroka, da je nejmu minilo in bi šla narazen znjim, vsaj jaz sem to razumela iz tvojega konteksta!?Halo v partnerstvu pride lahko večkrat do takih in drugačnih problemov, ki jih je potrebno reševat, če greš ob vsakem najmanjšem problemu narazen, potem boš vedno sam! No da pridem nazaj na temo, ko nama je ratalo, sva bila oba presrečna, strast pa se je že veliko prej vrnila, ker drugače pa tako nebi še danes imela , je pa res da brez strasti, nebo . Tako da ne moreš rečt, da pa je zdaj že on nekje drugje z mislimi in da si nje ne želi več, to je za moškega večji pritisk kot pa za žensko!
|