|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec sreče in slončkanja?
4.10.2008 17:05:18   
Anonimen
In kaj naj to pomeni?

Ne vem.
Kako naj vem. Ljudje imajo obicajno tisoc motivov zakaj ne, in le enega, zakaj ja. Kaj vodi tale ne...prvec ugibanj. Vprasaj njega.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2008 18:58:15   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

In kaj naj to pomeni?

Ne vem.
Kako naj vem. Ljudje imajo obicajno tisoc motivov zakaj ne, in le enega, zakaj ja. Kaj vodi tale ne...prvec ugibanj. Vprasaj njega.

Se strinjam.

Kaj si mu pa rekla? Valda si ga vprašala, kaj s tem misli.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2008 19:19:43   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Žalostna zgodba pač.

Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane.

Kaj?

Jaz se pa strinjam z volgo. Žalostna zgodba pač.

Draga moja Gina, najlepša ti dala. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2008 19:46:27   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: bearpaw

ce ti smem predlagat par stvari!

Najprej se ti mal sprost, pa ne skos na user posted image miselt - čeprav verjamem da je to teško in je nam lahko bit pameten!!
Probita mal spremenit okolje - anprimer zdej že velik vodnih parkov ponuja razne kopeli v privatni sobi z jakuzo pa šampančom - pa skor garantiram da tut do pojstle novta pršla (saj  medva nisva)

user posted image

rebeca, še nekaj očitnih si spustila user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2008 20:38:31   
blackcoffee
..mine lahko vsakogar. tudi tebe. je pač njega prej. zakaj je do tega prišlo pa je drugo vprašanje.
možnosti je ogromno. lahko je to, kar so že predhodnice napisale.. preobremenjenost, ali pa ima v podzavesti, da želiš na silo otroka... morda mu nisi več privlačna... ali pa bogvekaj! pa lahko tukaj le na slepo brcamo v temo.
dokler ne boš vedela za kaj gre, nima smisla, da mu prirejaš romantične večerje ob svečkah in kaj vem kaj še vse..
ja, lahko mu plešeš striptis pa ti povem, da bo to še bolj mimo. - bedno se bosta počutila oba!

..morda ga kaj moti, pa ti ne (z)more povedat. poskusi se zmenit in izvedeti, da vidiš če je sploh še mogoče, da obnovi svoja čustva do tebe.
banalen primer: poznam en'ga, ki mu gre blazno na živce, ker njegova draga pred njim prdi. on pa ji ne more rečt, da ga to blazno moti. in trpi, da se mu bo zmešalo. in čedalje bolj ga je začelo to odbijati in nima nobene želje več po njej - pravzaprav se mu je začela gabiti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.10.2008 20:43:40   
ssevin

..mine lahko vsakogar. tudi tebe. je pač njega prej.

Ali pa je pač on gay.  Ha, še rima se glej.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.10.2008 20:44:51   
blackcoffee
Najprej se ti mal sprost, pa ne skos na user posted image miselt - čeprav verjamem da je to teško in je nam lahko bit pameten!!
Probita mal spremenit okolje - anprimer zdej že velik vodnih parkov ponuja razne kopeli v privatni sobi z jakuzo pa šampančom - pa skor garantiram da tut do pojstle novta pršla (saj  medva nisva)

halooooo???????????kaki jacuzzi in kak šampanjec???

kako ji lahko predlagaš kaj takega, če pa je tip jasno in glasno povedal, da ne čuti več poželenja / strasti do nje???
lahko menjata okolje in gresta v avstralijo med kengeruje al pa v afirko k nosorogom.... če ga ne privlači dovolj, ga tud v drugem okolju ne bo, pa če se na trpalnice postavi.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.10.2008 22:54:50   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

user posted image

rebeca, še nekaj očitnih si spustila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sorryuser posted image ,sem moglauser posted image user posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
5.10.2008 0:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.10.2008 9:43:06   
M1987
Ja no to z user posted image  je rekel, da se je hecal in da si je želi, le razočaran je, ker nama nikakor ne uspe in že zadnjič mi je rekel, da če bo šlo tako še pol leta, da bo čisto obupal user posted image  Kar se strasti tiče, sem mislila tako: rekla sem mu, da si želim, da bi me doma pričakal z polno vnemo, da bi komaj čakal name in se ljubil z menoj in je na to rekel, da te strasti ni več - kaj je mislil, da je ni v takšni količini? Mogoče res ne bi bilo slabo, da bi si vzela kak dan popolnoma zase. Kaj pa kakšno novo spodnje perilo, svečke - tako kot na začetku zveze? Res ga imam rada, ljubim ga, pomeni mi vse, vedno mu ob vsem stojim ob strani. Dober je po srcu, a ima par napak. Vsaj toje, da je direkten, pač da mi pove in vem na čemu sem. So mi pa vaši komentarji zelo pomagali. Res hvala vam pupe user posted image  Ni težjega kot, da se boriš za user posted image  a hkrati se moraš še za zvezo. A kjer je volja je tudi moč. Zmagala bom...

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.10.2008 15:55:15   
PikicaStonoga
Jaz ti predlagam, da si vzameta malo časa zase ...za kak sprehod, pico, film, ...ne preveč debatiranja, pogovorv o dojenčku, ne razmipljajta o seksu ...to VSE uturja!
nama se je zgodilo podobno, delala sva na dojenčku, štela dneve, razmičjlala kdaj bo ovulacija, se pogovarjala zakaj ne uspe ...na koncu je naju pba minilo, ni mam blo niti do seksa več , nobeme strasti nič ...pa sva rekla zdje pa dovolj ...če bo user posted image  OK, če ne tud OK, MIDVA se  mava rada in ne smeva se žret, če ne prime nisva midva kriva! In sva nehala razmipljat o seksu, o dojenčlku, hodila sva na sprehode, gledala filme in se samo stiskala ...no in naslendnji mesev, kos va boa bila skulirana, in sva v celem mesecu, mogoče smao 3x seksala (res ko sva si to želela, ne pa zato, da bi naredila user posted image ), je nama uspelo! BILA sva presečna, kosem zanosila in žečez 3 tedne se nama bo pridrućžila najina prva štručka ...Mogoče bo najina zzogdba vama pomagala ...midva sva se njaprej mogla sprijaznit, da sva midva na prvem mestu za celo življenje pa tudi če sva celo življenje sama, če nama bog ni maneil otrok tudi to ...najprej potimajta pri seib, kaj vidva želita drug od drugega ...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.10.2008 12:25:15   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Žalostna zgodba pač.

Uf ne se tolk trudit komu, kakšno lepo besedo namenit, zna biti da te kaj zadane.

Kaj?

Jaz se pa strinjam z volgo. Žalostna zgodba pač. Če deca mine, ga pač mine. Ne moreš se za ljubezen borit. In da ga mine seksat, ko sta še sama in mlada.... dece ponavadi ne mine tako zelo niti ko niso več sami, ko imajo otroke, ko so preobremenjeni in zmatrani... sploh pa ne poznam nobenega, ki bi ne hotel, če ga ženska začne kurit....ne ne, to ni glih normalno. Da ti reče, da ne čuti strasti, kaj pa vem....jaz bi ga dobesedno vzela...še dobro da je pošten in ti je to povedal...do ljudi je boljše biti realen, kot pa jih tolažit, da bo še vse dobro, če veš, da je več možnosti, da ne bo.

s to izjavo pa se niti približno ne strinjam.!
Mojuser posted image je odkar ga poznam obseden z user posted image , pa ko sva dva meseca user posted image res neprestano ker sva hotela da se čimprej prime, je njemu tudi že minilo, meni pa tudi!
In kaj bi naj jaz zdaj sklepala, da zdaj, ko pa sva se odločila za otroka, da je nejmu minilo in bi šla narazen znjim, vsaj jaz sem to razumela iz tvojega konteksta!?Halo v partnerstvu pride lahko večkrat do takih in drugačnih problemov, ki jih je potrebno reševat, če greš ob vsakem najmanjšem problemu narazen, potem boš vedno sam!
No da pridem nazaj na temo, ko nama je ratalo, sva bila oba presrečna, strast pa se je že veliko prej vrnila, ker drugače pa tako nebi še danes imelauser posted image , je pa res da brez strasti, nebouser posted image .
Tako da ne moreš rečt, da pa je zdaj že on nekje drugje z mislimi in da si nje ne želi več, to je za moškega večji pritisk kot pa za žensko!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.10.2008 12:27:27   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz ti predlagam, da si vzameta malo časa zase ...za kak sprehod, pico, film, ...ne preveč debatiranja, pogovorv o dojenčku, ne razmipljajta o seksu ...to VSE uturja!
nama se je zgodilo podobno, delala sva na dojenčku, štela dneve, razmičjlala kdaj bo ovulacija, se pogovarjala zakaj ne uspe ...na koncu je naju pba minilo, ni mam blo niti do seksa več , nobeme strasti nič ...pa sva rekla zdje pa dovolj ...če bo user posted image  OK, če ne tud OK, MIDVA se  mava rada in ne smeva se žret, če ne prime nisva midva kriva! In sva nehala razmipljat o seksu, o dojenčlku, hodila sva na sprehode, gledala filme in se samo stiskala ...no in naslendnji mesev, kos va boa bila skulirana, in sva v celem mesecu, mogoče smao 3x seksala (res ko sva si to želela, ne pa zato, da bi naredila user posted image ), je nama uspelo! BILA sva presečna, kosem zanosila in žečez 3 tedne se nama bo pridrućžila najina prva štručka ...Mogoče bo najina zzogdba vama pomagala ...midva sva se njaprej mogla sprijaznit, da sva midva na prvem mestu za celo življenje pa tudi če sva celo življenje sama, če nama bog ni maneil otrok tudi to ...najprej potimajta pri seib, kaj vidva želita drug od drugega ...

točno tako,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.10.2008 12:30:23   
kalbo
Probaj seksat zarad užitka ne zarad zanositve, pa bio strast in mimogrede še nosečnost.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.10.2008 19:46:48   
M1987
No včeraj sva imela globok pogovor celo noč, res sva se pogovarjala o vsem... Izpovedal se mi je in zdaj stvari razumem. Res pogovor je vedno najboljša rešitev. Res bom dala vse na stran in popestrila najino user posted image  z kakšnim novim sexy spodnjim perilom in bom odmislila user posted image . Enkrat bo že... Hvala vam pupe, zlate ste user posted image  evo z vašo pomočjo je srečen konec user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.