oktobrčice 5-tič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Udb -> oktobrčice 5-tič (16.3.2005 20:51:41)

Danes sem imela UZ!!!!!!!!! Sem videla srčka in glavo in nogice.... no, malo domišljije rabiš!! Jaz sem tako srečna!!!!! Vse zgleda OK, rok imam 15.10.!

:love::love::love:

cmokec -> oktobrčice 5-tič (16.3.2005 21:41:55)

Ti še tukaj čestitam.:bravo::bravo::bravo::bravo: Bravo mami in pridna pikica. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

RASTI, RASTI, MAMINO VESELJE :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

žlička -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 6:21:11)

cestitke udb, tudi jaz komaj cakam, da bom videla :duda: in da bom se bolje v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

joj sem videla da sem se kar med novembercice vpisala, sej kaj pa vem kdaj bom tocno imela rok, predvidoma konec oktobra

a slikco ti da G sam ali moras reci?

lp:rozica:

KIRA -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 7:13:36)

Hej, UDB! zdaj si mi pa datum ukradla. kak pa lahko tako samo datume štebicaš!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(sej se sam hecam, da ne bo spet kdo skaku!)

kam boš pa šla rodit???

Lp

Udb -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 7:39:04)

žlička, meni je sama dala slikico!

Udb -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 7:39:51)

Kira, oprosti! :)-:)-

Saj sem itak tašči obljubila, da bom še en dan počakala in rodila 16. - ko ima tudi ona rojstni dan!! :)-:)-:)- Bo to OK?

Rodila bom pa verjetno kar v NM!

KIRA -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 7:46:31)

o.k. bo. sem te že hotla vprašat, če naj jaz datum prestavim - če ti je morda 15. tako všeč.:)-:)-:)-:)-:)-
jaz sem si sicer na 13. zračunala, moj G pa vztraja pri 15.10. šla bom pa v MB, kot sem že. v naši soboški "luknji" se nič ne zgane...

Udb -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 7:49:34)

Potem pa zmenjeno!!! :)

bambi -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 11:46:45)

Čestitam Udb :bravo::bravo: in tudi :duda::bravo::bravo:. Tudi jaz sem včeraj videla mojo :duda:, pa srček, pa zrasel je ful..... Sem pa dobila Vagisan zaradi izcedka :(:(

Kako pa kaj drugače počutje???? Jaz sem včeraj mislila da bom umrla, imela sem tako migreno, kar me je dodatno sililo na bruhanje.... Komaj čakam, da to mine in se začne tisti del :nosecka: brez slabosti in z že vidnim trebuškom :bravo::bravo::bravo:

Bambi:nosecka:

Udb -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 11:59:07)

bambi, pri meni se je počutje izboljšalo za 70%!! Slabo mi je samo še na trenutke, edino utrujena pa sem! Drugače je pa tudi mene včeraj zvečer začela boleti glava. Prvič odkar sem noseča. Ampak ne vem - lahko da je bilo od vremena!

:)

Pupica -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:09:21)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:še en škorpjonček:bravo::bravo::bravo::bravo:

dory -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:09:55)

Ehm pupica a bo mela Tia bratca?:zmeden:

spacey -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:37:17)

Oj Kira...sem te že ful pogrešala in se že nekaj časa spraševala kam :hudicek: si pa ti poniknila? :zmeden: Dobrodošla nazaj :rozica::rozica::rozica: in upam, da je s tabo in pikico vse ok, pa naj vas :angel: čuvajo.

Lp;
P 9nebesa še 4 dni

KIRA -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:39:47)

haj spacey.:love: mal oddiha sem si "privoščila". mi je zdravnik zagrozil še s čim, če ne bom počivala.:ups:
hehe... drgač pa smo vsi 4 lepo pridni. vsi pridno papcamo, hodimo na sprehode, sam s pančkanjem je bolj tako tako.:)-

spacey -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:49:41)

Huuuh sem si oddahnila! 8) Sem že mislila da si v kaki bolnici na postlo priklenjena in da je...ah pustimo to, važno da je vse ok z vsemi vami in da lepo uživate na sončku, pa da te čuvajo in cartajo. 9nebesa

Jaz sem pa že tako naveličana tega bušija :zmeden: in komaj čakam, da se bom lahko nanj vlegla in z užitkom zaspala. :love: :ups:

Kdo pa noče pančkat, a Viktorija? Ima cele žurek ponoči? :)- No to mene še vse čaka... :ups: in še marsi kaj. 8) :)-

KIRA -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 16:53:06)

:)-:)- eh, kaki bolnici. me 100 konjev tja ne spravi več. :)- (vsaj do poroda) mam dohtarjev prek galve! hihiii

vikica pa se prebuja vsako noč, odkar je bla januarja bolna. ne vem zakaj. vedno ji moram dat dudko ali pa čaj - ali pa pleničko, ker laže zaspi s pleničko na glavi.
danes ponoči me je skoraj vsake pol ure budila, tako da se samo s pomočkom pepsija(kofein) gor držim.
moj lubi ma žal take šihte, da tud premalo spi, pomagat mi pa sploh ne utegne kaj dosti, v glavnem delam vse sama. če morem, počivam, ampak z bebico je to bolj težko...

kako pa tvoj buši??? a kaj brca? :)-:)-:)-

ameli -> oktobrčice 5-tič (17.3.2005 18:14:46)

Oktoberčice, jaz se poslavljam od vas. Na NS mi je dr. prestavila rok za 10 dni, tako, da se selim k septemberkam. Uživajte.
Kira a greš na NS v MS??

Stran: [1]