LaLi -> Priročni slovarček (16.3.2005 20:34:14)
|
Mogoče bolj za moške, kot za ženske, pa vendar... * Midva potrebujeva. = Jaz hočem. * Ti se odloči. = Pravilna odločitev bi ti morala biti do zdaj že jasna. * Naredi kar želiš. = Karkoli že narediš, boš pozneje že dobil svoje.. * Pogovoriti se morava. = Nekaj mi ni všeč... * Seveda... kar nadaljuj. = Nočem, da to narediš! * Nisem razburjena! = Seveda sem razburjena, ti bedak! * Ti si... pravi moški. = Obriti se moraš in preveč se potiš. * Nocoj si zelo pozoren. = A sploh kdaj misliš še na kaj drugega kot na sex?! * Nisem preveč čustvena! In ne pretiravam! = Imam menstruacijo. * Bodi malo romantičen, ugasni luči. = Težave imam s celulitom. * Ta kuhinja je tako nepraktična. = Hočem novo hišo! * Želim si nove zavese... = ...in preproge in pohištvo in tapete... * Potrebujem nove čevlje za poroko. = Preostalih 40 parov jih je napačnega odtenka bele barve * Nekaj sem slišala. = Opazila sem, da že skoraj spiš... * Me ljubiš? = Prosila bi te, da mi kupiš nekaj zelo dragega. * Kako zelo me ljubiš? = Danes sem naredila nekaj, kar ti zagotovo ne bo všeč. * Takoj bom pripravljena = Sezuj čevlje in najdi kaj dobrega na TV. * Imam debelo rit? = Reci, da sem lepa. * Moraš se naučiti komunicirati. = Preprosto se strinjaj z mano. * Me sploh poslušaš?! = [Prepozno, si že mrtev...] * Ja = Ne * Ne = Ne * Mogoče = Ne * Žal mi je. = Tebi bo kmalu žal. * Ti je všeč to, kar sem skuhala? = Preprosto je za pripraviti, zato se kar privadi... * Je bil to otrok? = Spravi se iz postelje in bodi z njim dokler na zaspi. * Sploh ne kričim! = Seveda kričim, ker se mi zdi to pomembno! * Edino, kar bova kupila je posodica za milo. = Seveda je samoumevno, da bova šla na kozmetični oddelek, na oddelek s čevlji, pogledati moram, če imajo kakšno novo torbico in te rožnate rjuhe bi bile v spalnici videti čudovito. Upam, da si vzel s sabo kreditno kartico...
|
|
|
|