ikea - svetila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

KATAM -> ikea - svetila (3.10.2008 7:29:14)

Lep pozdrav. Ali ima katera kakšne izkušnje z nakupom svetil in zaves v Ikei.
Pred kartkim smo se vselii v novo hišo. V bistvu imamo vse opremljeno razen zaves in svetil. ( imamo samo fasnge in žarnice po domače rečeno). Z mojim sva razmišljala, da bi mogoče kar enkrat šla v Ikeo in bi nabavila svetila za vso hišo in mogoče tudi zavese. Ali se splača, mislim cenovno, seveda pa tudi kar se kvalitete tiče, v primerjavi z našimi. Hvala že vnaprej za kakšno vašo izkušnjo?
Ja saj vem da je bilo o Ikeji že veliko debat, pa se mi glih ne da zdajle brskat . 
Lp pozdrav, mamica dveh sončkov ( 4,5 letnega mulčka  in  2 letne smrkljice).

Pa lep dan kljub slabemu vremenu vam želim!!!

urška -> RE: ikea - svetila (3.10.2008 7:41:18)

jaz sem nad ikeinimi lučkami zelo nadvušena. ko kej rabim sigurno kupim pri njih. izbira je ful velika, cenovni razpon pa tudi. fajn je, da preden se odpraviš da malo pogledaš na netu kaj imajo, da boš videla, če ti je sploh všeč ta njihov stil.

Jančika_ -> RE: ikea - svetila (3.10.2008 8:25:22)

V tem stanovanju imava vse zavese in luči iz Ikee in tudi hišo bova opremila tam. Pred osmimi leti, ko sva kupovala zavese, je bila razlika v ceni pri nas in tam takšna, da se je splačalo peljati gor zaradi ene kovinske palice (ja, resno!). No, zdaj cenovno ni več take razlike, s kvaliteto sva pa zelo zadovoljna. Stran smo dali samo eno luč - a ni bila Ikea nič kriva, da je mož nabil nogometno žogo v luster[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

jajula -> RE: ikea - svetila (3.10.2008 11:36:23)

tudi mi imamo luči in zavese iz ikee in sem zadovoljna. sploh pa so luči pri nas drage, zaves se pa itak nobenih normalnih ne da dobit.

Mala koala -> RE: ikea - svetila (3.10.2008 11:44:59)

Vse luči imamo iz Ikee in smo zelo zadovoljni. Zaves sicer nimamo, jih ima pa tašča in je tudi zadovoljna.
Kakor obrnem, meni je Ikea vedno fajn. In razmerje cen - kvaliteta vedno štima.

martita -> RE: ikea - svetila (5.10.2008 11:28:33)

drži se načela malo denarja , malo muzike. tudi v ikei dej raje kak evro več in ne kupuj prav najcenejših luči.

Ekaz -> RE: ikea - svetila (10.10.2008 12:29:43)

Mi imamo luči in zavese. Z vsem smo fulll zadovoljni. Za zavese sem kupila blago (takšno prosojno, bolj bakrene barve) in dala delat zavese na zanke. Tako lepo svetlobo delajo, toplo stanovanje naredijo. Takrat (tri leta nazaj) sem v bistvu za celo stanovanje (blago, šivilja, kovinske palice - karnise) dala toliko, kot bi tle za eno boljšo (za eno oken) zaveso pri nas.

Stran: [1]