Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 17.12.2008 12:47:12
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko In kmalu za tem se je za mene začelo srečno obdobje. Čeprav sem tudi jaz rekla da nebom nikoga več mogla imeti tako rada ... bull shit. Še bolj ga ljubim kot bivšega. enako... zdej sem pa srečno poročena
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 17.12.2008 12:49:19
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: miniko In kmalu za tem se je za mene začelo srečno obdobje. Čeprav sem tudi jaz rekla da nebom nikoga več mogla imeti tako rada ... bull shit. Še bolj ga ljubim kot bivšega. enako... zdej sem pa srečno poročena
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 17.12.2008 12:55:56
|
|
|
|
ronja
|
čestitam, miniko! Kako sonce sije, čeprav je dež, a ne? az pa sem mnenja Littlle Butterfly da se tvoje življenje vrti samo okrog tega tipa. ja, to je značilno za fazo prebolevanja, se mi zdi . Saj bo boljše . Čeprav sem tudi jaz rekla da nebom nikoga več mogla imeti tako rada ... bull shit. Until I know how to love, I know I'm still alive...
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 17.12.2008 13:23:06
|
|
|
|
Kepica83
|
hehe hvala Ronja.
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 21.12.2008 20:51:18
|
|
|
|
Little Butterfly
|
Saj jaz vem, da bo enkrat boljše, ampak zdaj me še trenutno vedno muči vse to še posebej zdaj, ko se bližajo prazniki in ko se vsak dan spomnim, kako je bilo lani v tem času lepo in vsa bila skupaj srečna Ampak vseeno hvala vsem za vse
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 21.12.2008 21:06:49
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Butterfly Saj jaz vem, da bo enkrat boljše, ampak zdaj me še trenutno vedno muči vse to še posebej zdaj, ko se bližajo prazniki in ko se vsak dan spomnim, kako je bilo lani v tem času lepo in vsa bila skupaj srečna Ampak vseeno hvala vsem za vse Saj bo. Ko najmanj misliš ravno takrat te zadene kot strela z jasnega. Vem da boli in še bo bolelo nekaj časa. Ampak ne postavljaj sama sebi ovir na poti k sreči. Veš kak pravijo? vse slabo je za nekaj dobro!Le pogumno . Pa vse najlepše ti želim!
|
|
|
|
RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji 26.12.2008 9:34:35
|
|
|
|
Little Butterfly
|
miniko - hvala za lepe želje!! Saj vem, da bo boljše (no zdaj že bolj ali manj samo upam, ker se mi zdi, da nič več ne vem). Iz srede na četrtek ponoči me je bivši klical (ob 4-ih zjutraj), ampak sem imela telefon na tiho in sem to komaj zjutraj videla. Poslala sem mu sms, da če želi me naj pokliče ko se zbudi, ampak potem ni bilo nobenega odziva Morava pa se še dobit, ker še imam ključ od njihove hiše in bi mu ga rada čimprej vrnila. Upam, da bom vsaj to dobro prenesla, da ne bom preveč žalostna ko ga bom videla. So pa takšni samotni prazniki kot jih zdaj preživljam jaz res nekaj groznega... Vsem skupaj želim lepe praznike, obdane s srečo, ljubeznijo in mirom!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?