a lohk še mal z dohodnino zamorim? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 19:56:35)

neki mi ni jasno.:zmeden: a se pri dohodnini upoštevajo življenjska zavarovanja, recimo tudi kaj takega kot je naložbeno zavarovanje ali junior zavarovanje, pa klasično življensko pri triglavu?

hvala!
lp, lara

Pia73 -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 20:11:43)

Jaz mislim, da če se to lahko vpiše, bi ti mogle zavarovalnice to poslati domov, izpisek z rubrikami kam vpisat,.... :zmeden:

Anonimen -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 20:16:14)

sej to! k niso nč poslale :( škoda a ne? :)

hvala!

Anonimen -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 20:18:54)

jah onovno imas tako preko sluzbe ali socialne, dodatno (naprimer preko vzajemne, triglav,...)pa lahko vpises pod BI. 4 in celotni znesek..torej koliko placujes poloznice x 12!:)

Pia73 -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 20:18:54)

Vprašaj kar na davčno. Res bi bilo škoda, če se morda da.

pravljica -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 20:29:23)

sigurno se da...pod olajšavo pri socialni varnosti je to

Gina -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (16.3.2005 22:05:36)

Kolikor jaz vem, lahko sicer daš pod splošno olajšavo dodatno zavarovanje, za druga pa še nisem slišala. Če boš vprašala na davčno, pa prosim napiši, če se je to letos res kaj spremenilo.
Lahko pa daš v posebno olajšavo pokojninski steber, če ga imaš.

Anonimen -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (18.3.2005 9:55:32)

evo sem vprašala agenta k mi je avno bajto pršu zavarvat pa je reku da nič ne bo iz te moke :( škoda!

lp, lara

KIRA -> a lohk še mal z dohodnino zamorim? (18.3.2005 10:00:59)

men so na davčni rekli da to nič ne šteje. niti življenjsko niti kero drugo, razen zdravstveno. ne vem zakaj, ker sem bla čist paf in nisem vprašala. niti zavarovanje za hčero nič ne velja. pa ga nisva pisala.
sicer pa imava itak prek preveč olajšav, zaradi bajte... pa še premije za dodatno zavarovanje so več ko dovolj visoke, tako da tokrat oba dobiva kar precej nazaj. bo pa žal šlo za kritje dolgov oz. računov...

Stran: [1]